chat,chat,chat

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

niklai
junior
junior

chat,chat,chat

Mesaj de niklai » 19 Aug 2005, 21:33

Subscriu si eu sunt de acord sa se infiinteze un chat in cadrul site-ului pentru care vor sa schimbe 2,3 vorbe in direct nu este rau nimik in asta cei ce vor sa se uite la forum nu au nimik de pierdut sa citeasca pe forum.Deci in concluzie forumul nu se va muta pe chat.Va multumesc si astepr d-le webmaster chatul pe acest site.Curaj.:-)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Aug 2005, 21:15

O.K., se rezolva... :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Aug 2005, 21:58

ii spun :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Aug 2005, 10:34

Am citit,am aflat....si ma mai gandesc.... :lol:

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 25 Aug 2005, 12:51

Chiar ca e o idee buna! daca eu nu intilneam cu prietenii pe saiturile straine ,care tot vorbeau despre fire, muste etc. nu-l dadeam capul la muscarit. Daca oricum vrem sa "popularizam" idea C&R ar fi bine un chat , ca sa afle omu mai usor lucrurile despre 'arta muscaritului' ! Drept in sezonul de vara probabil va fi mort chatul cum sunt majoritatea forumurilor, dar iarna pana primavara e full, si atunci vin si cei incepatori sau cei care se joaca cu idea sa incepe muscaritul, dar nu stie de unde sa incepe. E un mare pas ca sa 'formeaza' si sa-l tine legatura un 'club' cu altul daca e nevoie. :)
Doar o idee am vrut sa dau , ca daca in strainetate functioneaza ,la noi de ce nu?- sunt multi pescari in Ro si sper ca cit mai putini dintre ei pescuiesc ca sa-l vinda pesti la piata, si multi dintre ei cauta un stil elegant de "pasiune" -(ca daca nu e stil de viata doar e o pasiune)- sportiv in carei baza e C&R] !!!!

niklai
junior
junior

chat,chat,chat

Mesaj de niklai » 10 Sep 2005, 16:42

Astept d-le administrator sa faceti acest pas cu mare nerabdare imi puteti spune ce decizie a-ti lu-at daca a-ti lu-at si pe cind acest minunat chat ?Pina la urma nu cred ca este un lucru chiar atit de rau un chat in cadrul site-ului d-voastra.Vad ca opinii au si aparut de la cititori deci...........asteptam nu?....Sa vedem sa vedem ce-o sa iasa. :lol: .Cu stima Niklai.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Sep 2005, 17:49

...chiar,domnule Dan,a-ti lu-at vreo decizie? :shock:

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Salut

Mesaj de MARINESCU ADY » 13 Sep 2005, 22:48

Sunt perfect deacord eu stau destul de mult pe chat al unui site celebru de pescuit(nu-i spun numele ca-i fac reclama) si asa mai afli in timp real care ceva despre vreo balta sau vreun secret... niklai cred ca ne-am conversat acolo....

niklai
junior
junior

Re: Salut

Mesaj de niklai » 19 Sep 2005, 06:47

Vedeti d-le administrator lumea cere acest chat de ce sa nu fie si un chat pt.impatimitii rapitorilor.Haideti fiti intelegator cu pescarii si dati-ne ce vrem.Da d-le Marinescu s-ar putea sa fi conversat pe chat dar nu iti cunosc ID tu il stii ca asa ma semnez eu. :D .Cu respect pt.voi toti Niklai.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 19 Sep 2005, 18:03

Asai domle,noi neam conversat sigur cind inca mergeai la internet cafe ca sa intri pe chat,pacat ca acum cind ti-ai pus net acasa ne intilnim destul de rar sau aproape deloc.Ce mai este pe la constanta?
Domnule Dan chiar nu vreti sa ne conversam si noi in direct aici pe rapitori :?: :?: :?: :oops: :lol: :lol:

Scrie răspuns