Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
ma, nu mai faceti bascalie ca haiesc de ras!
zaudomnule dan, ce dreacul facem domle fara ceat?

-
niklai
- junior

D-le Mrvily eu intru mai mereu pe chat de cind am net acasa dovada intreaba pe cei mai vechi si care stau pe chat mai mereu daca eu nu sunt prezent zilnic (BEBEU,CACOVEANU8,ARDELEANU,CARP8.ETC..).De cite ori intru vad care a scris ultimul pe chat asa ca sorry pe tine nu te-am mai vazut de mult timp.Poate daca d-l DAN face un chat si pe acest site da ne vom intilni mai des.HAIDETI D-LE ADMINSTRATOR FACETI CEVA.Cu stima Niklai.
-
mrvily
- Moderator

-
Nu am afirmat eu ca nu intri zilnic, ci doar ca nu neam mai nimerit pe chat impreuna.
Asa este am intrat mai rar,din cauza serviciului dar am intrat la ore tirzii de acea nu ne-am nimerit pe acolo.
Daca nu e nimeni logat eu nu scriu,ce dracu sa scriu doar sa ma aflu in treaba??
Salutare si sa speram ca se face chatul RAPITORI.RO
-
Teodor
- veteran

-
Am mai postat odata (cred) acest lucru.
Cine are conexiune directa la net si tine comp-ul deskis non-stop poate seta un server de IRC.
Un server gratuit (freeware), usor de configurat si cu variante atit pentru MS Windows cit si pentru Linux, se poate lua de la adresa:
http://ircd.bircd.org/index.html
Pentru utilizarea serverului puteti folosi orice client IRC: mIRC (shareware), XChat (freeware -
http://www.xchat.org ).
Tot ce ce este de facut pentru punerea in practica:
- setarea serverului (care nu dureaza mai mult de 1 ora);
- postarea pe forum a adresei serverului (IP si port).
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
niklai
- junior

Va multumim dar nu asta era cea mai buna solutie asteptam de la d-voastra sa faceti ceva pentru noi (chat) nu noi pentru ca asa se cade sa veniti in intimpinarea noastra cu cite ceva noutati.Daca nu se poate asta e ne consolam si mergem pe chat pe unde apucam si noi.Cu stima Niklai.