eu am patit-o cu un avat, am plecat odata 3 zile la dunare si pescuiam pe un canal format din revrsarea dunarii
pe malul celalalt, la vreo 30 m, sarea in fiecare seara si dimineta un avat frumos, intr-o zona de approx 5 x 20 m, intre niste tufe...
am dat dupa el doua dimineti si doua seri, cate o ora la fiecare repriza, folosind rand pe rand toate nalucile pe care le aveam in trusa
am reusit sa-l prind abia in a doua-a seara, deci in a patra sesiune in care am incercat sa-l prind
cum s-a intamplat de a dat ? a cazut naluca in apa si in secunda urmatoare a dat in ea, cred ca a cazut in apa fix langa el si a atacat fara sa mai analizeze prea mult situatia...
chestie de noroc....
Cea mai tare partida de pescuit
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Danr: "... cum s-a intamplat de a dat ? a cazut naluca in apa si in secunda urmatoare a dat in ea, cred ca a cazut in apa fix langa el si a atacat fara sa mai analizeze prea mult situatia...
chestie de noroc...."
Pai vezi mai Dane ... Daca-i puneai de prima data pe apa un fluture (unii stiu de ce
) iti spun eu ca nu mai asteptai pana in cea de-a 4-a sesiune sa-l pacalesti 
chestie de noroc...."
Pai vezi mai Dane ... Daca-i puneai de prima data pe apa un fluture (unii stiu de ce