CE VRAJI A MAI FACUT AGENTIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 02 Feb 2007, 17:55

In Timis sint trei asociatii AGVPS ,APS(puiutul AGVPS_ului) si asociatia Banatul.La 30 km de Lugoj e lacul Surduc .APS pretinde pe linga permisul de pescuit o taxa de 50 Ron pt a pescui pe Surduc.AGVPS pretinde membrilor ei aceiasi taxa pe care o incaseaza pe chitantierele APS.In schimb asociatia Banatul nu percepe nici o taxa suplimenara intrucit in contractul cu CNAFP este trecut si lacul.In mod normal si pe contractele celorlalte doua asociatii e trecut lacul Surduc pt ca aceste contracte sint identice pt toate asociatiile dintr-un judet.

Probabil ca AGVPS si APS considera ca fac un mare serviciu pescarilor percepindu-le o taxa suplimentara :wink:

AGVPS si APS vor sa puna labuta pe lac spunind ca acum "n" ani au populat cu pesti si acum li se pare corect sa fie al lor lacul.Uita sa spuna cine plasuieste la greu lacul.Binenteles tot spre binele pescarilor sportivi :idea:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Feb 2007, 18:00

ajvps_vl scrie:Regret ca am intrat in dialog cu cine nu trebuia. Noi vom proceda cum am hotarit cu atit mai mult cu cit nu avem nevoe de aprobarea voastra si nici nu mai trebue sa vorbim cu cei ce aud joia si pricep duminica in biserica. AMIN
Deci daca v-am adus argumente ca actiunile pe care vi le-ati propus sunt ilegale, asta se numeste ca ati intrat in dialog cu cine nu trebuia?
Intrati in dialog doar cu cei care va lauda si au limba maro?
Daca sunteti convinsi ca vreti sa faceti bine, veniti si discutati cu argumente, dovediti legalitatea activitatilor pe care vreti sa le desfasurati.
Nu aveti nevoie de aprobare? Asta cam asa e. Probabil de-asta licentele de pescuit comercial au fost luate de firme particulare si nu de AJVPS. :evil:

P.S. Nu cred ca v-am jignit cu ceva pentru a justifica refuzul dialogului. Va dam raspunsuri si argumente, asteptam acelasi lucru. Altfel, nu inteleg de ce ati mai intrat pe forum. Doar pentru a confirma ca acuzatiile ce v-au fost aduse sunt adevarate?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Feb 2007, 18:49

[quote="ajvps_vl"]Noi vom proceda cum am hotarit cu atit mai mult cu cit nu avem nevoe de aprobarea voastra si nici nu mai trebue sa vorbim cu cei ce aud joia si pricep duminica in biserica. AMIN[/quote]

stai linistit ca stim foarte bine ca nu dati doi bani pe ce credem noi. pe aici ne mai place si sa glumim, altfel nici nu te bagam in seama.

acuma sper ca ti-e clar ca macar unii dintre noi nu prea sunt dusi la biserica, deci probabil ca ce vrei tu nu vom intelege niciodata.

ori continui si ne convingi ca n-avem dreptate, ori ramai in memoria noastra ca inca unul venit sa vanda ciocolata pe aici. cam astea-s optiunile. :))

ajvps_vl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ajvps_vl » 02 Feb 2007, 19:18

APSALBA!
Da raspunsul citi membrii ai la VALCEA? Sti ca 50% au disparut? Din doi in 2006 a ramas unul. Adunati toti fuck cit membru meu ?Despre supervizarea acvaculturii de catre Nucet te compatimesc stimabile.La buna vedere si sa auzim numai de bine.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2007, 19:29

Gratie vanzolelii cu licentele in acvacultura marca Antonescu, luni va cadea un mahar din conducerea pescuitului. La pariu, cine credeti ca va pica?
1. Gigi Stefan
2. Popescu Cornel - CNAFP
3. O gasca din ANPA

Cine tine pariul?

Membrii APS Alba sunt la Alba Iulia, nu la Valcea. In curand voi nu veti mai fi deloc. Tii pariul?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Feb 2007, 19:39

ajvps_vl scrie:...
De ce discutati doar cu APSAlba si nu vreti sa vorbiti si cu pescarii? O serie de pescari de pe forum (unii fiind chiar pescari de VL) v-au pus intrebari dar se pare ca nu va intereseaza decat pescuitul comercial si banii din fonduri!

raduliviu70
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de raduliviu70 » 02 Feb 2007, 19:51

Salutare!
Ca sa fiu concis sunt un pescar valcean care nu doreste altceva decat sa poata practica acest hobi in conditii civilizate si in limitele legii.Dar cand vad ca FONDURILE STRUCTURALE acordate de U.E. pentru domeniu nostru de interes naste dispute asa de aprige intre cine: AJVPS VL!!!!! si forumisti,nu pot sa nu va spun ca barajele de pe Olt sunt supuse de 17 ani unui braconaj feroce facut sub protectia tuturor factorilor de decizie valceni atat locali cat si judeteni.
Ceea ce nu se prea stie este ca pestele prins in aval de barajul de la Raureni pana pe la Strejesti contine substante cum ar fii tetracloruri deversate de Oltchim in decurs de zeci de ani care nu sunt biodegradabile si sunt considerate cancerigene.
Cat priveste acvacultura pe barajele de pe Olt reprezinta ,daca este legala,bani aruncati pe apa Sambetei(apropo chiar se varsa in Olt}. Dece? Pentru ca speciile de peste se vor duce din baraj in baraj pana la Dunare odata cu prima viitura,fapt datorat deschiderii deversoarelor de la hidrocentrale acestea neputand prelua viitura datorita colmatarii lor.
Pescarii valceni va pot confirma ca pana acum 5 ani cand viiturile au adus din zona Brasovului si Sibiului specii de peste ce disparusera de mult din fauna piscicola valceana cum ar fii:salaul,stiuca,avatul,mreana ,pe Olt se prindea numai caras,clean,mrena vanata si obleti.
Si sa fim clari ,ce a facut ajvps vl pentru pescarii valceni? nimic domnilor nimic.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2007, 19:54

Nu-i mai gratula cu fondurile europene, ca habar nu au cu ce se mananca. AGVPS stie sa fure, nu sa faca bani cinstiti. Daca la Valcea rezista, nu este din cauza ca au facut ceva, ci din increngaturile pe care un mafiot pe nume Antonescu la are cu ''elitele" politice si din justitie, care sunt de aceeasi teapa cu el, si din cauza slabiciunilor organizatorice ale asociatiilor de pescari, care nu stiu sa-si promoveze obiectivele si propria imagine.

Raduliviu70
Chiar nu te-ai prins ca toata vanzoleala asta pleaca de la Selaru, maharul AGVPS, care simte ca pierde un ciolan serios prin migratia pescarilor? Excrocii astia nu se opresc pana nu intra la puscarie. Nici nu sti cat de aproape sunt de obiectiv. Asteapta numai putinel.

ajvps_vl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ajvps_vl » 02 Feb 2007, 22:11

apsalba
Esti obsedat de AGVPS si AJVPS. Revin si te PROVOC. Posteaza citi membrii te sustin in Valcea? Sefu nostru ne-a interzis sa-ti raspundem in timpul serviciului dupa ce i'am prezentat ineptiile sustinute de tine si de modelatorul inveninat. Modelatorule mi-am propus sa te cunosc cu atit mai mult cu cit te lauzi ca frecventezi Valcea. Dupa cum postezi sunt sigur ca nu ai fost de foarte mult timp in Valcea iar daca ai fost ceea ce postezi este ireal si nu te poate onora. Gresesc daca te suspectez ca ESTI CORESPONDENT la publicatiile SOV?
Despre visele maladive ale apsalba nu vreau sa comentez dar impaunarea si presupusa premonitie ridicata la rangul unui profet sunt de compatimit. Eu tin la pariul tau. Te astept sa vi luni cu scuze si un CEC pentru 10 tone de puiet de ciprinide. Dreptate nu ai si nu vei avea. "Tu esti orb in tara chiorilor." Coincidenta ca ministru MAPDR este din Alba nu cred ca te va avantaja. Viitorul prim ministru si este de fapt al patrulea vilcean in acceasta postura cred ca va fi la fel de detasat. Surprinzator este ca la tot pasul iti este frica de domnul Selaru. Daca ai singe in instalatie de ce nu ai o discutie tet a tet ? De ce mereu pronunti nume si nu functii? Atributiunile functiei te pot incrimina si apoi persoana responsabila civilmente. Tu daca nu ai reusit cu firma de consultanta de ce nu lasi locul unu in federatie unuia care nu a avut insuccese? Doresti sa ai acelas deznodamint? Pescarii vor critica presedintele care si-a respectat statutul s-au pe Popescu care pierde timpul pe net in loc sa rezolve problemele prioritare si indispesabile?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Feb 2007, 22:27

ajvps_vl scrie:Dupa cum postezi sunt sigur ca nu ai fost de foarte mult timp in Valcea iar daca ai fost ceea ce postezi este ireal si nu te poate onora. Gresesc daca te suspectez ca ESTI CORESPONDENT la publicatiile SOV?
Ca de obicei, gresesti. Atat cu SOV-ul, cat si cu frecventa vizitelor mele pe apele valcene. Iar ceea ce am povestit este strict autentic, am zeci de martori care pot confirma (pe care ii cunosc, nu aiurea).
Alte intrebari mai ai? Deocamdata eu ti-am tot raspuns amabil la intrebari, dar vad ca eviti in continuare sa raspunzi si sa justifici legalitatea actiunilor pe care le doresti puse in practica pe lacurile de pe Olt.
Cat priveste dorinta ta de a ma cunoaste ... ma cam lasa rece. Ce as avea de castigat? Ai ceva raspunsuri pe care nu mi le poti da pe net, sau ceva argumente legislative pe care mi le poti prezenta doar personal? Altceva?

P.S. Sunt moderator numai pe sectiunea de flyfishing, dar m-as mira sa stii ce e aia, dupa halul in care au ajuns apele de munte ale frumosului judet de la poalele Coziei!

Scrie răspuns