ce spune legea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
nai calculat bine , o sa fi al 4-leameas scrie:Pe 28 sunt la Mila 23.Sa fiu primul![]()
![]()

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Mai lasati beeeei omu in pace! Ce rai sunteti... Poate le-a eliberat dupa ce le-a pozat.
Cred ca toti am dat in prohibitie dupa altceva, si in subconstient speram sa intre vreo stiuca, macar sa-i vedem culoarea. Hai s-o lasam moarta. pana la urma suntem pescari, nu?
(si nu intotdeauna spunem adevaru)

Nu poti sa-i lasi in pace... daca le-ar fii eliberat era fair-play sa specifice... cu atitudinea asta am ajuns sa avem apele si pestii pa care-i meritam!!! Trist dar adevarat....soriniusc scrie:Mai lasati beeeei omu in pace! Ce rai sunteti... Poate le-a eliberat dupa ce le-a pozat.Cred ca toti am dat in prohibitie dupa altceva, si in subconstient speram sa intre vreo stiuca, macar sa-i vedem culoarea. Hai s-o lasam moarta. pana la urma suntem pescari, nu?
Si crezi ca s-au imputinat pestii din cauza ca un amator retine una-doua stiuci in prohibitiedan bobei scrie:Nu poti sa-i lasi in pace... daca le-ar fii eliberat era fair-play sa specifice... cu atitudinea asta am ajuns sa avem apele si pestii pa care-i meritam!!! Trist dar adevarat....soriniusc scrie:Mai lasati beeeei omu in pace! Ce rai sunteti... Poate le-a eliberat dupa ce le-a pozat.Cred ca toti am dat in prohibitie dupa altceva, si in subconstient speram sa intre vreo stiuca, macar sa-i vedem culoarea. Hai s-o lasam moarta. pana la urma suntem pescari, nu?

Asta incepe sa semene cu campania de combaterea fumatului care cica ar fi cea mai importanta cauza a imbolnavirii,uitand sa mai spuna cineva ceva de poluarea industriala sau rutiera

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!