ce spune legea?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 21 Mar 2007, 00:56

stiuca se poate pescui de marti (27) incolo conform legii

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 21 Mar 2007, 07:40

Pe 28 sunt la Mila 23.Sa fiu primul :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Mar 2007, 12:42

meas scrie:Pe 28 sunt la Mila 23.Sa fiu primul :lol: :lol: :lol:
nai calculat bine , o sa fi al 4-lea :twisted: sar cap inainte sa parcheze vaporashu :twisted:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 21 Mar 2007, 18:52

Eu am sa fiu de luni la Periteasca. Da' luni voi lustrui doar linguritele. De marti, in schimb.....

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Mar 2007, 18:59

deci numa de marti putem pescui la stiuca.... :cry:

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 21 Mar 2007, 19:30

L-ati vazut pe brinzei la galeria foto ce mindru e de stiucile lui capturate pe 18 martie?

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 28 Mar 2007, 07:51

[quote="aZu"]L-ati vazut pe brinzei la galeria foto ce mindru e de stiucile lui capturate pe 18 martie?[/quote]

Daca au fost capturate pe 18 martie, atunci: RUSINE, RUSINE, DE X ORI RUSINE!!!! :shock:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 28 Mar 2007, 10:12

Mai lasati beeeei omu in pace! Ce rai sunteti... Poate le-a eliberat dupa ce le-a pozat. :roll: Cred ca toti am dat in prohibitie dupa altceva, si in subconstient speram sa intre vreo stiuca, macar sa-i vedem culoarea. Hai s-o lasam moarta. pana la urma suntem pescari, nu? :bere: (si nu intotdeauna spunem adevaru)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 03 Apr 2007, 10:42

soriniusc scrie:Mai lasati beeeei omu in pace! Ce rai sunteti... Poate le-a eliberat dupa ce le-a pozat. :roll: Cred ca toti am dat in prohibitie dupa altceva, si in subconstient speram sa intre vreo stiuca, macar sa-i vedem culoarea. Hai s-o lasam moarta. pana la urma suntem pescari, nu? :bere: (si nu intotdeauna spunem adevaru)
Nu poti sa-i lasi in pace... daca le-ar fii eliberat era fair-play sa specifice... cu atitudinea asta am ajuns sa avem apele si pestii pa care-i meritam!!! Trist dar adevarat....

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 03 Apr 2007, 14:38

dan bobei scrie:
soriniusc scrie:Mai lasati beeeei omu in pace! Ce rai sunteti... Poate le-a eliberat dupa ce le-a pozat. :roll: Cred ca toti am dat in prohibitie dupa altceva, si in subconstient speram sa intre vreo stiuca, macar sa-i vedem culoarea. Hai s-o lasam moarta. pana la urma suntem pescari, nu? :bere: (si nu intotdeauna spunem adevaru)
Nu poti sa-i lasi in pace... daca le-ar fii eliberat era fair-play sa specifice... cu atitudinea asta am ajuns sa avem apele si pestii pa care-i meritam!!! Trist dar adevarat....
Si crezi ca s-au imputinat pestii din cauza ca un amator retine una-doua stiuci in prohibitie :?: :?: :shock: :shock: :shock:
Asta incepe sa semene cu campania de combaterea fumatului care cica ar fi cea mai importanta cauza a imbolnavirii,uitand sa mai spuna cineva ceva de poluarea industriala sau rutiera :wink: :wink:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Scrie răspuns