CE NU IMI PLACE LA WWW.RAPITORI.RO
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Va rog nu stricati topicul cu chestiuni secundare sau de natura personala/.
Doresc sa apara idei de modernizare si sa auda de ele cine are de auzit .
Adica > mi se pare necesara o reorganizare pentru prima pagina.
ar trebui mai multi autori
mai multe sectiuni grafice si video cu demonstratii si chestiuni utile
poate proprietari siteului ar trebui sa intervina in chestiunea asta
sincer daca as trai din treaba asta mi s-ar parea extrem de usor cu dotarea minima. Cred nu e o problema de posibilitati tehnice sau de bani ci una care tine de dorinta proprietarilor.
Doresc sa apara idei de modernizare si sa auda de ele cine are de auzit .
Adica > mi se pare necesara o reorganizare pentru prima pagina.
ar trebui mai multi autori
mai multe sectiuni grafice si video cu demonstratii si chestiuni utile
poate proprietari siteului ar trebui sa intervina in chestiunea asta
sincer daca as trai din treaba asta mi s-ar parea extrem de usor cu dotarea minima. Cred nu e o problema de posibilitati tehnice sau de bani ci una care tine de dorinta proprietarilor.
the angler is catching xxx, not by the lure
salut
multumesc pentru sugestii
referitor la reorganizare, o sa se intample lucrul asta
referitor la continut, problema majora este ca nu prea exista oameni care sa scrie
pentru tot ce doresti tu si mi-am dorit si eu: mai multe articole, demonstratii video etc trebuie, bani si mai ales sa aiba cine sa le faca
am avut multa vreme premii de 100 RON pentru un articol, si nu venea un articol cu lunile
sunte prea putini cei care pot si isi doresc sa scrie un material bun, chair si cu bani
chiar si revistele noastre de pescuit aveau penurie de materiale bune
cu redactie in spate cu tot si cu foarte foarte multi bani si totusi apareau toate povestile nemuritoare de nu mai citea lumea, asta din lipsa colaboratorilor
multumesc pentru sugestii
referitor la reorganizare, o sa se intample lucrul asta
referitor la continut, problema majora este ca nu prea exista oameni care sa scrie
pentru tot ce doresti tu si mi-am dorit si eu: mai multe articole, demonstratii video etc trebuie, bani si mai ales sa aiba cine sa le faca
am avut multa vreme premii de 100 RON pentru un articol, si nu venea un articol cu lunile
sunte prea putini cei care pot si isi doresc sa scrie un material bun, chair si cu bani
chiar si revistele noastre de pescuit aveau penurie de materiale bune
cu redactie in spate cu tot si cu foarte foarte multi bani si totusi apareau toate povestile nemuritoare de nu mai citea lumea, asta din lipsa colaboratorilor
- johnnybravo
- Moderator
mie nu-mi place ca se deviaza de la subiect in topicurile tehnice, tot ce stiu in materie de spinning am invatat de pe acest site si de la oameni pe care i-am gasit pe acest site asa ca din partea mea "numai de bine" 
deci, am pierdut extrem de multe ore citind postari offtopic ca sa pot obtine informatiile dorite, am pierdut destule ore sa curat topicurile importante de astfel de postari...
singurul lucru pe care l-as schimba ar fi o functie "cautare" mai optimizata, din pacate ce returneaza acum la cuvinte multiple/fraze exacte cam lasa de dorit...

deci, am pierdut extrem de multe ore citind postari offtopic ca sa pot obtine informatiile dorite, am pierdut destule ore sa curat topicurile importante de astfel de postari...
singurul lucru pe care l-as schimba ar fi o functie "cautare" mai optimizata, din pacate ce returneaza acum la cuvinte multiple/fraze exacte cam lasa de dorit...
nu cred ca trebuie la nivel profesional ca doar nu TV. Majoritatea aparatelor foto mai rasarite (chiar si alea mai ieftine) au calitatea necesara pentru nivelul web. Un baiat, o filmare la magazin si merge treaba. La un bat il prezinti in linii mari dai un zoom pe mandrina si pe inele si faci niste lansari false. No big deal. Puteti incepe cu sculele din dotare . Cat despre demonstatii water-tank fara suparare e chiar floare la ureche.
nu cred ca trebuie la nivel profesional ca doar nu TV. Majoritatea aparatelor foto mai rasarite (chiar si alea mai ieftine) au calitatea necesara pentru nivelul web. Un baiat, o filmare la magazin si merge treaba. La un bat il prezinti in linii mari dai un zoom pe mandrina si pe inele si faci niste lansari false. No big deal. Puteti incepe cu sculele din dotare . Cat despre demonstatii water-tank fara suparare e chiar floare la ureche.

the angler is catching xxx, not by the lure
-
- veteran
ce nu imi place mie, este ca de astazi se pare ca de cate ori accesez rapitori.ro, dupa vreo 10 secunde mi se deschide un alt tab in browser cu pagina web a expo aventuri, deci nu e un pop-up window (optiunea imi este bifata in browser tools), e un po-up tab.
asta e genul de reclama care ti se baga pe gat, vrei nu vrei, tot o iei
mi-am permis sa fac acest topic sticky, sa fie mai usor de gasit.

Ultima oară modificat 16 Mar 2011, 16:54 de către Michael, modificat 1 dată în total.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
acelasi lucru il patesc si eu cu expoaventuriMichael scrie:ce nu imi place mie, este ca de astazi se pare ca de cate ori accesez rapitori.ro, dupa vreo 10 secunde mi se deschide un alt tab in browser cu pagina web a expo aventuri, de nu e un pop-up window (optiunea imi este bifata in browser tools), e un po-up tab.

este exasperant !!!
i hate expo aventuri!!!
Dan, poti face ceva ?
i hate expo aventuri!!!
Dan, poti face ceva ?
Michael va recomanda Regulamentul forumului