CE NU IMI PLACE LA WWW.RAPITORI.RO
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
N-am obiceiul sa dau print screen asa cum citisem ca fac unii useri si se poate sa fi gresit exprimarea exacta. O fi fost "ca asa am eu chef"? . Daca ai acces la mesajele sterse cauta-l si vezi. N-are importanta pana la urma, probabil ti-ai dat seama ca asteptam sa vad ce reactie ai la remarca mea foarte putin subtila.
In fine, sa nu deviem prea mult, am fost in rest on topic
"sportivitate si fair-play" sunt criterii subiective si interpretabile. Mai mult, pe de alta parte, cu cat se cenzureaza mai usor cu atat se va tinde catre "pastrarea" utilizatorilor vechi si ortodocsi, alora noi care ar avea ceva de spus li s-ar da flit dupa primele post-uri. Si ramane forumul cu o gasca de utilizatori activi care impart aceleasi pareri si se felicita reciproc cat de destepti sunt. Si va puteti lua adio de la dialectica.
Multumit? Sarbatori fericite si inca o data un calduros "jos cenzura!".
Pe bune acum, forumul e moderat cu bun simt, nu cred ca e nevoie de mai multa implicare a moderatorilor. Conflictele (de idei bineinteles) se rezolva singure oricum.
In fine, sa nu deviem prea mult, am fost in rest on topic

"sportivitate si fair-play" sunt criterii subiective si interpretabile. Mai mult, pe de alta parte, cu cat se cenzureaza mai usor cu atat se va tinde catre "pastrarea" utilizatorilor vechi si ortodocsi, alora noi care ar avea ceva de spus li s-ar da flit dupa primele post-uri. Si ramane forumul cu o gasca de utilizatori activi care impart aceleasi pareri si se felicita reciproc cat de destepti sunt. Si va puteti lua adio de la dialectica.
Multumit? Sarbatori fericite si inca o data un calduros "jos cenzura!".
Pe bune acum, forumul e moderat cu bun simt, nu cred ca e nevoie de mai multa implicare a moderatorilor. Conflictele (de idei bineinteles) se rezolva singure oricum.
-
- veteran
Re: CE NU IMI PLACE LA WWW.RAPITORI.RO
...sa nu exageram , totusi...JONES scrie:...
3. Desi are poate cei mai buni moderatori...

...facand un simplu calcul am ajuns la un procentaj care evidentiaza moderatorii OK ai acestui forum. Unii sunt doar moderatori , pasivi , inactivi, altii abuzeaza de "functia" de moderator si fac ce "vor muschii lor" fara a tine cont de Regulament si... nu mai vreau sa continui deoarece pe subiectul asta mi-au fost inchise cel putin doua topicuri , deci nu are rost sa mai insistati
...revenind la procentaj , acesta este :11,73 % , cifra reprezinta numarul moderatorilor "OK" si are un singur reprezentat , adica Tudor

...in rest
LA MUTLI ANI !...tuturor.

Vai, vai, parca as fi candidat la nu stiu ce post de conducere. Pana acum am 50% din opinie contra dar si 50% pentru. Un mic discurs bine chibzuit si castig alegerile.
On topic : O parte dintre moderatori sau dintre useri au scris articole pana acuma. Faptul ca nu se reimprospateaza pagina de start provine din absenta autorilor.
Personal ma numar printre cei care au scris deja. S-o mai faca si altii, nu ?

On topic : O parte dintre moderatori sau dintre useri au scris articole pana acuma. Faptul ca nu se reimprospateaza pagina de start provine din absenta autorilor.
Personal ma numar printre cei care au scris deja. S-o mai faca si altii, nu ?
- semlecangheorghe
- veteran
Ideea de impune raspunsuri strict la obiect ,fara a face conexiuni cu alte subiecte,mi se pare foarte proasta deoarece omoara dialogul...Cind vorbesticu cineva nu poti vorbi desore un singur lucru si atit..N-ar mai avea farmec,si ar fi un forum steril,artificial...In rest,....mi se pare cel mai tare forum de pescuit(de spinning,normal ca aia ma intereseaza)...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Tudore,
hai ca iti mai dau eu un vot ca sa fie 51%
personal, sunt cateva lucruri care nu imi plac pe acest site si multe personaje care imi displac pe forum.
insa tot la fel de adevarat este ca aici mi-am facut multi PRIETENI si amici
tot aici am invat si mi-am dezvoltat cunostintele despre spining (bine, teoria de aici e musai sa fie impletita cu practica altfel este doar gargara si din pacate cam 75% din forumisti o practica)
ahhh si trebuie sa recunosc ca (inca) sunt dependent de acest forum, insa la modul cum decurg lucrurile.............nu prevad un "viitor luminos"
totusi, tinand seama ca este un site public de socializare unde se presupune ca ne exprimam public si liber, cred ca pana acuma a fost ok, insa se simte nevoia de o schimbare (toate forumurile si retelele de socializare ajung la un moment dat in situatia asta, depinde de administratori cum se pregatesc sa fata fata acestei situatii inevitabile)
p.s. Dane, e timpul de un "face lift"
hai ca iti mai dau eu un vot ca sa fie 51%

personal, sunt cateva lucruri care nu imi plac pe acest site si multe personaje care imi displac pe forum.
insa tot la fel de adevarat este ca aici mi-am facut multi PRIETENI si amici
tot aici am invat si mi-am dezvoltat cunostintele despre spining (bine, teoria de aici e musai sa fie impletita cu practica altfel este doar gargara si din pacate cam 75% din forumisti o practica)
ahhh si trebuie sa recunosc ca (inca) sunt dependent de acest forum, insa la modul cum decurg lucrurile.............nu prevad un "viitor luminos"
totusi, tinand seama ca este un site public de socializare unde se presupune ca ne exprimam public si liber, cred ca pana acuma a fost ok, insa se simte nevoia de o schimbare (toate forumurile si retelele de socializare ajung la un moment dat in situatia asta, depinde de administratori cum se pregatesc sa fata fata acestei situatii inevitabile)
p.s. Dane, e timpul de un "face lift"
mie nu imi place ca ie unii care e ceva ce nu le place
dar la Tudor ma tiu musai sa merg odata sa incrucisam botele intrun duel amical al muschetarilor intr-ale spinningului...acu mi frica nitel ca io as mere la el, dar el fuge in Spania
ca asa ii place vad ca, noi ne uitam la apele altora mai la vest , ei se uita si mai la vest...intr-o zi creca tabara japonezii peste noi sa dea la....obleti

dar la Tudor ma tiu musai sa merg odata sa incrucisam botele intrun duel amical al muschetarilor intr-ale spinningului...acu mi frica nitel ca io as mere la el, dar el fuge in Spania

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro