CE NU IMI PLACE LA WWW.RAPITORI.RO

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Dec 2010, 12:12

Numai ca nu am scris "ca asa vreau eu" . Nu asta era expresia exacta. Vezi sa nu intri in categoria "informatii false". :twisted:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Dec 2010, 12:24

N-am obiceiul sa dau print screen asa cum citisem ca fac unii useri si se poate sa fi gresit exprimarea exacta. O fi fost "ca asa am eu chef"? . Daca ai acces la mesajele sterse cauta-l si vezi. N-are importanta pana la urma, probabil ti-ai dat seama ca asteptam sa vad ce reactie ai la remarca mea foarte putin subtila.

In fine, sa nu deviem prea mult, am fost in rest on topic ;)
"sportivitate si fair-play" sunt criterii subiective si interpretabile. Mai mult, pe de alta parte, cu cat se cenzureaza mai usor cu atat se va tinde catre "pastrarea" utilizatorilor vechi si ortodocsi, alora noi care ar avea ceva de spus li s-ar da flit dupa primele post-uri. Si ramane forumul cu o gasca de utilizatori activi care impart aceleasi pareri si se felicita reciproc cat de destepti sunt. Si va puteti lua adio de la dialectica.

Multumit? Sarbatori fericite si inca o data un calduros "jos cenzura!".

Pe bune acum, forumul e moderat cu bun simt, nu cred ca e nevoie de mai multa implicare a moderatorilor. Conflictele (de idei bineinteles) se rezolva singure oricum.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Dec 2010, 12:41

ANDREI RIGA scrie: Pana la urma este vorba de un site de socializare, canalizat pe o pasiune comuna.
Exact !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Dec 2010, 12:46

Timbota1 scrie:Da ! Si la rating sa existe optiunea de a putea vedea cine a dat note. Poate asa ar gandi fiecare, mai bine si mai atent, atunci cand noteaza o poza.
Face si aia parte din farmecu forumului daca vrei sa vezi :)

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Dec 2010, 14:14

Ce-ar fi sa il intrebam si pe Gerula ce nu ii place la Rapitorii? :lol: Sau ii place tot?

old_radu
veteran
veteran

Re: CE NU IMI PLACE LA WWW.RAPITORI.RO

Mesaj de old_radu » 30 Dec 2010, 17:12

JONES scrie:...
3. Desi are poate cei mai buni moderatori...
...sa nu exageram , totusi... :lol:
...facand un simplu calcul am ajuns la un procentaj care evidentiaza moderatorii OK ai acestui forum. Unii sunt doar moderatori , pasivi , inactivi, altii abuzeaza de "functia" de moderator si fac ce "vor muschii lor" fara a tine cont de Regulament si... nu mai vreau sa continui deoarece pe subiectul asta mi-au fost inchise cel putin doua topicuri , deci nu are rost sa mai insistati
...revenind la procentaj , acesta este :11,73 % , cifra reprezinta numarul moderatorilor "OK" si are un singur reprezentat , adica Tudor :respekt:
...in rest
LA MUTLI ANI !...tuturor. :wink:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Dec 2010, 18:39

Vai, vai, parca as fi candidat la nu stiu ce post de conducere. Pana acum am 50% din opinie contra dar si 50% pentru. Un mic discurs bine chibzuit si castig alegerile. :lol:

On topic : O parte dintre moderatori sau dintre useri au scris articole pana acuma. Faptul ca nu se reimprospateaza pagina de start provine din absenta autorilor.
Personal ma numar printre cei care au scris deja. S-o mai faca si altii, nu ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Dec 2010, 18:47

Ideea de impune raspunsuri strict la obiect ,fara a face conexiuni cu alte subiecte,mi se pare foarte proasta deoarece omoara dialogul...Cind vorbesticu cineva nu poti vorbi desore un singur lucru si atit..N-ar mai avea farmec,si ar fi un forum steril,artificial...In rest,....mi se pare cel mai tare forum de pescuit(de spinning,normal ca aia ma intereseaza)...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 30 Dec 2010, 18:59

Tudore,
hai ca iti mai dau eu un vot ca sa fie 51% :wink:

personal, sunt cateva lucruri care nu imi plac pe acest site si multe personaje care imi displac pe forum.
insa tot la fel de adevarat este ca aici mi-am facut multi PRIETENI si amici
tot aici am invat si mi-am dezvoltat cunostintele despre spining (bine, teoria de aici e musai sa fie impletita cu practica altfel este doar gargara si din pacate cam 75% din forumisti o practica)
ahhh si trebuie sa recunosc ca (inca) sunt dependent de acest forum, insa la modul cum decurg lucrurile.............nu prevad un "viitor luminos"
totusi, tinand seama ca este un site public de socializare unde se presupune ca ne exprimam public si liber, cred ca pana acuma a fost ok, insa se simte nevoia de o schimbare (toate forumurile si retelele de socializare ajung la un moment dat in situatia asta, depinde de administratori cum se pregatesc sa fata fata acestei situatii inevitabile)

p.s. Dane, e timpul de un "face lift"

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Dec 2010, 19:13

mie nu imi place ca ie unii care e ceva ce nu le place :lol: :lol: :lol:

dar la Tudor ma tiu musai sa merg odata sa incrucisam botele intrun duel amical al muschetarilor intr-ale spinningului...acu mi frica nitel ca io as mere la el, dar el fuge in Spania :lol: :lol: :lol: ca asa ii place vad ca, noi ne uitam la apele altora mai la vest , ei se uita si mai la vest...intr-o zi creca tabara japonezii peste noi sa dea la....obleti :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns