ce masuri se pot lua
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
ce masuri se pot lua
am pescuit spre toamna pe raul doamnei si de fiecare data cand am fost m-a deranajat faptul ca cu buna stiinta oamenii sunt lasati sa deverse tot soiul de deseuri animale etc.. direct in rau (canal facut din ciment care se varsa direct in rau) plus ca pe margine gasesti pe zeci de metrii maldare de oale sparte si carutele aduc zilnic ca la o groapa comunala rumegus care bineinteles cade in apa... eu n-am nimik cu ei cand baga drujba in padure ca de sunt si ei pe mana cu dealde primaru dar cu raul am... ce solutii care ar putea sa aibe un efect (nu un telefon la sefu de post care duhneste a tuicomicina) credeti ca ar da roade? ca daca zic cuvantu ajps deja fac glume...
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
- ravenheart
- veteran
eventual un telefon la garda de mediu care sa dea niste amenzii primariei locale
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Ce masuri se pot lua ? Ti-as spune, dar inca nu s-a inventat masina de calatorit in timp.
Nu ma mir ca undeva, la sat, oamenii arunca toate deseurile in apa ce curge in apropiere.
Si la noi in oras, in Arad, sint vreo 4 locuri unde detergentii, pisatul si rahatul de la blocuri se varsa direct in apele Muresului. Si asta de cand a mutat nea Nicu taranii la bloc (anii '70-'80).
Nu ma mir ca undeva, la sat, oamenii arunca toate deseurile in apa ce curge in apropiere.
Si la noi in oras, in Arad, sint vreo 4 locuri unde detergentii, pisatul si rahatul de la blocuri se varsa direct in apele Muresului. Si asta de cand a mutat nea Nicu taranii la bloc (anii '70-'80).
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- ravenheart
- veteran
am vazut ca se misca repede baietii de la garda de mediu (cel putin pe cluj si bistrita), dar nu stiu acum pe perioada sarbatorilor daca o sa faca ceva
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.