ce masuri se pot lua

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 22 Dec 2005, 16:17

blackmind scrie:am trimis un mail la garda de mediu sunt curios daca primesc raspuns...
:lol: tare asta... pe 22 decembrie, PM, sa trimiti mailuri la autoritati si sa astepti si raspuns... frateee, de raspuns nu stiu dac-o sa-ti raspunda, de ris insa... cred ca o sa rida cu totzii foarte, foarte tare!

@ fishi: uite link-ul, vezi la www.gnm.ro , totusi incearca dupa sarbatori, cam prin iunie - iulie incolo...

cu tot respectu', baieti, la cite-am vazut pina acuma... sa se mai si faca ceva, e deja de negindit. :(
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Dec 2005, 16:21

Se mai face, au si aia de justificat niste salarii, eventual de facut niste spagi... Dar nu in perioada asta, cand vorba aia, se inchide tara.
Cu lacrimi Bastus!

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 22 Dec 2005, 16:32

fishi http://www.gnm.ro/
tare asta... pe 22 decembrie, PM, sa trimiti mailuri la autoritati si sa astepti si raspuns
pai care e ideea? nu se lucreaza e cumva gen ajvps care daca dai de un braconier dupa ora 5 nu-ti mai raspunde nimeni?
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 22 Dec 2005, 23:20

Au si un miniforum acolo...asa-i zic ei...ia posteaza topic nou acolo sa vedem zic ceva
http://www.gnm.ro/forum/main.php
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 23 Ian 2006, 15:13

si eu as fi raspuns ca multi la acest subiect chiar acum doua minute am primit raspuns prin mail la sesizarile mele :

MINISTERUL MEDIULUI SI GOSPODARIRII APELOR

GARDA NATIONALA DE MEDIU

Comisariatul Judetean Arges
Pitesti, str. Egalitatii nr.50A Tel/Fax: 0248.213.049; Telverde: 08.01.01.01.01; e-mail: cjarges@gnm.ro

Nr. 001/20.01.2006

Catre,

“Darkmind�blackmind@gmail.com

Spre stiinta: Garda Nationala de Mediu- Comisariatul General

Primaria Cosesti

Urmare petitiei dumneavoastra adresata Garzii Nationale de Mediu- Comisariatul General sub nr.726/RP/23.12.2005 si inaintata spre verificare si solutionare Garzii Nationale de Mediu- Comisariatul Regional Arges (nr.003/03.01.2006) respectiv Garzii Nationale de Mediu- Comisariatul Judetean Arges (nr.001/03.01.2006) prin care ne semnalati unele aspecte negative privind depozitarile necontrolate de deseuri pe raza localitatii Cosesti in zona de confluenta a canalului Valea Larga cu raul Doamnei, comisari din partea Garzii Nationale de Mediu- Comisariatul Judetean Arges impreuna cu viceprimarul localitatii Cosesti, in baza HG.440/2005, s-au deplasat in data de 17.01.2005 la fata locului constatand urmatoarele:

Pe raza localitatii Cosesti in zona de confluenta a canalului Valea Larga cu raul Doamnei s-au constatat depozitari necontrolate de deseuri nepericuloase, in special rumegus, pe o suprafata de circa 300 mp., provenite de la agentii economici cu profil de activitate “ prelucrarea primara a lemnului�
De asemenea in timpul controlului au fost stabilite masuri obligatorii privind interzicerea posibilelor evacuari de ape uzate impurificate, provenite de la agentii ecnomici si populatia din zona, in canalul Valea Larga.
Fata de cele mentionate se stabilesc urmatoarele masuri:

Salubrizarea zonei punct confluenta canal Valea Larga cu raul Doamnei unde s-au constatat depozitari necontrolate de deseuri.
Termen: 20.02.2006

Raspunde: primar, viceprimar, Primaria Cosesti

Monitorizarea in permanenta a zonei mentionate in sesizare, precum si a tuturor zonelor unde au loc depozitari necontrolate de deseuri pe raza comunei Cosesti.
Identificarea persoanelor ( juridice, fizice) care depoziteaza deseuri in zone nepermise, transmiterea de urgenta a listei cu numele acestora la Garda Nationala de Mediu- Comisariatul Judetean Arges pentru aplicarea masurilor legale ce se impun.

Termen : permanent

Raspunde: primar, viceprimar, Primaria Cosesti.

In timpul controlului s-au aplicat doua amenzi contaventionale in valoare de 30 milioane lei (3000 lei RON) conform Lp.m nr. 137/95-r cu completarile si modificarile ulterioare art.52. lit.d.

Comisar Sef,

Jr. Emilia DUMITRESCU
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

deci se poate in plus cu organizatia PEFA (Pro Eco Fishing Arges) din care fac parte am facut o vizita si in Pitesti la Garda de Mediu si am gasit intelegere la conducere acestia promitandune ca la fiecare sezizare vor trimite inspectori de mediu pentru reglementarea situatiilor
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 23 Ian 2006, 15:27

Bravo
Felicitari ...sincer felicitari!
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Ian 2006, 15:29

Bravo voua....meseriashi !
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Ian 2006, 16:26

Descrie aici cum ai procedat. Poate sunt si altii interesati sa o faca :idea:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 23 Ian 2006, 18:27

pai am scris un mail la garda de mediu (gardademediu@gnm.ro) cu mesajul:
buna ziua nu am stiut cui sa ma adresez si incerc la dumneavostra
am pescuit spre toamna pe Raul Doamnei(chiar la intrarea in Cosesti drumul perpendicular cu benzinaria Petrom) si de fiecare data cand am fost m-a deranajat faptul ca, cu buna stiinta oamenii sunt lasati sa deverse tot soiul de deseuri ... direct in rau (canal facut din ciment din care se varsa in rau tot soiul de substante unde nu se poate descrie mirosul; chiar nu vreau sa ma gandesc ce se varsa) plus ca pe margine gasesti pe zeci de metrii maldare de oale sparte si carutele aduc zilnic cu caruta plina ca la o groapa comunala rumegus care bineinteles cade in apa... va rog daca se poate sa ma indrumati spre un oficiu al judetului arges sau sa-mi spune-ti daca ati luat vreo decizie....astept cu nerabdare un raspuns....

si cu asociata P.E.F.A. am fost la directoarea de la garda de mediu care zic eu, daca te duci cu probleme de mediu nu are cum sa nu "te bage in seama"...pana la urma pentru asta e platita
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 23 Ian 2006, 18:28

sa nu va prind ca va luati de gramatica mea (acum am vazut) dar eram nervos domne :lol:
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Scrie răspuns