Ce a avut in weekend-ul asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce a avut in weekend-ul asta?
Salut!
ce s-a intimplat cu ei, fratilor???
sambata la concurs nimica, pe balti duminica nimica...
a luat cineva ceva undeva?
ce s-a intimplat cu ei, fratilor???
sambata la concurs nimica, pe balti duminica nimica...
- Wavedancer
- veteran
Vremea si ... vremurile
Ploaia foarte rece si violenta de vineri noaptea, vantul din sector N-E, presiune in scadere, solunar prost, toate acestea deoadata, cred ca au fost prea multe in acelas timp.
Oricum, ce-i ca vremea, ca vremea trece...
Oricum, ce-i ca vremea, ca vremea trece...
Da Dane... dar n-am intrebat eu daca 
Eu am facut o iesire de cateva ore la o balta langa Iasi, unde am luat vreo cativa bibanei si doua marlite, toti la vobler. Chiar la o stiuculita mi-a facut poza Costi (legio), caci cu el am iesit. Sper sa nu o puna pe site ca ma face de toata bafta, asa de mica era
De fapt, era a doua stiuca prinsa la vobler, caci pe prima (prinsa tot duminica, la acelasi vobler) nu cred ca avea cum s-o fotografieze caci se confunda cu voblerul, asa de "mare" era

Eu am facut o iesire de cateva ore la o balta langa Iasi, unde am luat vreo cativa bibanei si doua marlite, toti la vobler. Chiar la o stiuculita mi-a facut poza Costi (legio), caci cu el am iesit. Sper sa nu o puna pe site ca ma face de toata bafta, asa de mica era

De fapt, era a doua stiuca prinsa la vobler, caci pe prima (prinsa tot duminica, la acelasi vobler) nu cred ca avea cum s-o fotografieze caci se confunda cu voblerul, asa de "mare" era