Ce a avut in weekend-ul asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Paul, ce spui tu, cu apa pana din sus de genunchi, imi aduce aminte de bunicul meu care statea toamna tarziu in Crisul Negru, cu un bat de bambus in mana si dadea cu greier la mreana. Recordul lui a fost una de 65 cm!!!
PS. El avea cizme lungi in picioare, dar si in alea e rece...
PS. El avea cizme lungi in picioare, dar si in alea e rece...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
@Dan :
Daca vrei la rapitor poti veni din mai pina in noiembrie. Iulie si august somnul nu trage decit noaptea. Mai sunt si exceptii.
@Costica : nu mai sunt la curent cit e platit spalatul vaselor. Oricum mai bine mergi la peste cu barca, altfel sunt mai slabe sansele.
Daca aveti de gind sa veniti si vreti informatii nici o problema. Veniti si voi cind nu sunt eu in vacanta si mai si mergem la pescuit.
Daca vrei la rapitor poti veni din mai pina in noiembrie. Iulie si august somnul nu trage decit noaptea. Mai sunt si exceptii.
@Costica : nu mai sunt la curent cit e platit spalatul vaselor. Oricum mai bine mergi la peste cu barca, altfel sunt mai slabe sansele.
Daca aveti de gind sa veniti si vreti informatii nici o problema. Veniti si voi cind nu sunt eu in vacanta si mai si mergem la pescuit.
Intradevar stiuca nu mai ataca cu vigoarea de acum doua saptamani.Se vede ca s-a racit apa. Am avut un ANIMAL in bat, care la un metru de mine a cules oscilanta si tandra ca o balerina, a trecut gales prin fata mea cu ditamai linguroiu-n coltul gurii.Stiam ca asta miroase a RATEU si am intepat cu cadere-n pod! Stiuca, parca nederanjata de scrasnetul dintilor pe tabla, dispare fara graba.
...asa am aratat toata ziua pana cand la o "cumnata" i se facu mila de fata mea.

Duminica , am fost pe o balta de linga Tulcea , unde cu doua duminici in urma am luat 2 buc frumoase , acum nimic ,nici la carasel viu nici la cele citeva kilograme de tinichele plimbate prin apa. S-a prins o singura stiuca de catre un cetatean care plimba o rotativa (unica lingura pe care o avea ) cu o telescopica de pescuit la Dunare si cu un fir de a extras stiuca ( pe la 2 kg ) ca pe ancora la vapor.
Cu doua duminici in urma s-au prins citeva exemplare frumoase pe la 2-3 kg si biban frumos .
iulian staicu
Cu doua duminici in urma s-au prins citeva exemplare frumoase pe la 2-3 kg si biban frumos .
iulian staicu
- vanatoruldepesti
- veteran