Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-

daca e mai batran intrale spiningului...pardon experimentat (ca iar ma vede cineva ca am scris batran si ma ia la hartza)

in timp faci paguba si la betze nu numa la voblere si linguri , io doar un Spro lam forfecat dupa ce am agatat si aveam mal inalt in spate , gandinduma sa trag de sus am uitat sa ridic pickupu si cand sa ma sui pe mal, hopa alunecare si am fortzat varfu care dus a fost, paguba mare cam ratat ziua de pescuit

-
meas
- veteran

cristi.v scrie:Sigura lanseta(buna, ca d-alea proaste am stricat 3

) a fost un Cormoran de 2,40. Am incercat sa agat lingura de ultimul inel, dar a fost firul prea scurt

si a facut poc! fara drept de apel...
Singura solutie a fost scurtarea lansetei cu cca 20 cm
Acelasi raspuns, numai ca la mine a fost vorba de o lanseta Lineaeffe Pithon de 2,10.I-am pus varf lipit cu Poxilina si acum, din medium extra fast, a devenit medium heavy fast.
In dril niciodata.

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
fishi
- veteran

Paguba mare moncher ... cred ca esti campion pana acum[/quote]
Din nefericire

-
vali stratonov
- veteran

Am si io o "ruptura"la activ un Ron Thompson 2.10 in concursul de la Gostile ,pescuiam deasupra unui pilc de stepi cu Fireline de 0.10 si dupa 5.50 h in care capturile erau subdimensionate am dat o "contra "la un "tac" care s-a dovedit a fi trestie si....trosc s-a sectionat batul de la mijlocul cotorului ca si cum ar fi fost taiat cu laser.
Concluzia e ca asa patesti daca pescuiesti cu "stifturi".

,dar macar nu-ti pare rau de bani.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
Michael
- Moderator

valistrati scrie:Am si io o "ruptura"la activ un Ron Thompson 2.10...
si eu la fel-RT 2.10m 5-18gr,voblerul s-a agatzat,am contrat decent si a pocnit deasupra mufarii.segmentul superior schimbat pe garantie,i-am facut "tuning preventiv" noului segment in "zona sensibila".de atunci am mai pescuit cu acel bat,am avut si drill-uri destul de grele pt acel bat dar e ok.il mai folosesc la clean/avat.
-
Adelin
- Moderator

Pe cand DAM-ul era DAM si China era mult mai departe de Europa, am avut cateva HYPROANE, care au cedat una cate una mai sus de mufare

...vanzatorul, care era in Szeged, a zis ca imi schimba fara probleme betzele rupte si ca producatorul a recunoscut defectul de fabricatzie la modelul meu.Problema era ca toate cedau in acelas punct....asa ca, 3 bucatzi noi noutze mi-au plesnit la primele iesiri....si aratau atat de bine, ca ma lua cu durere de inima cand le vedeam rupte.

-
dan popa
- senior

Am rupt si eu un no name prin '93 .....dar de atunci am mare grija de betze!!!
-
ss
- senior

-
In urma transferurilor "elegante si cu bolta" masina-barca-mal, copiate dupa ale baietilor de la Aeroportul Otopeni, am "tunat" 2 lansete de crap si-o fixa, dar lansetele de spin stau in tub manca-le-ar tata.
Pe balta n-am reusit inca sa inmultesc sculele

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
StefanDinu
- veteran

-
Eu zic sa adaugati si lansetele cumparate si care acum zac abandonate ... acum sa vezi bugete ...