Cate bete ati rupt pana acum si cum....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Acelasi raspuns, numai ca la mine a fost vorba de o lanseta Lineaeffe Pithon de 2,10.I-am pus varf lipit cu Poxilina si acum, din medium extra fast, a devenit medium heavy fast.cristi.v scrie:Sigura lanseta(buna, ca d-alea proaste am stricat 3) a fost un Cormoran de 2,40. Am incercat sa agat lingura de ultimul inel, dar a fost firul prea scurt
si a facut poc! fara drept de apel...
Singura solutie a fost scurtarea lansetei cu cca 20 cm
In dril niciodata.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
vali stratonov
- veteran

Am si io o "ruptura"la activ un Ron Thompson 2.10 in concursul de la Gostile ,pescuiam deasupra unui pilc de stepi cu Fireline de 0.10 si dupa 5.50 h in care capturile erau subdimensionate am dat o "contra "la un "tac" care s-a dovedit a fi trestie si....trosc s-a sectionat batul de la mijlocul cotorului ca si cum ar fi fost taiat cu laser.
Concluzia e ca asa patesti daca pescuiesti cu "stifturi".
,dar macar nu-ti pare rau de bani.

Concluzia e ca asa patesti daca pescuiesti cu "stifturi".
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
si eu la fel-RT 2.10m 5-18gr,voblerul s-a agatzat,am contrat decent si a pocnit deasupra mufarii.segmentul superior schimbat pe garantie,i-am facut "tuning preventiv" noului segment in "zona sensibila".de atunci am mai pescuit cu acel bat,am avut si drill-uri destul de grele pt acel bat dar e ok.il mai folosesc la clean/avat.valistrati scrie:Am si io o "ruptura"la activ un Ron Thompson 2.10...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Pe cand DAM-ul era DAM si China era mult mai departe de Europa, am avut cateva HYPROANE, care au cedat una cate una mai sus de mufare
...vanzatorul, care era in Szeged, a zis ca imi schimba fara probleme betzele rupte si ca producatorul a recunoscut defectul de fabricatzie la modelul meu.Problema era ca toate cedau in acelas punct....asa ca, 3 bucatzi noi noutze mi-au plesnit la primele iesiri....si aratau atat de bine, ca ma lua cu durere de inima cand le vedeam rupte. 
- StefanDinu
- veteran