Cate bete ati rupt pana acum si cum....

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Apr 2007, 12:01

:lol: daca e mai batran intrale spiningului...pardon experimentat (ca iar ma vede cineva ca am scris batran si ma ia la hartza) :wink: in timp faci paguba si la betze nu numa la voblere si linguri , io doar un Spro lam forfecat dupa ce am agatat si aveam mal inalt in spate , gandinduma sa trag de sus am uitat sa ridic pickupu si cand sa ma sui pe mal, hopa alunecare si am fortzat varfu care dus a fost, paguba mare cam ratat ziua de pescuit :cry:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 05 Apr 2007, 12:08

cristi.v scrie:Sigura lanseta(buna, ca d-alea proaste am stricat 3 :D ) a fost un Cormoran de 2,40. Am incercat sa agat lingura de ultimul inel, dar a fost firul prea scurt :oops: si a facut poc! fara drept de apel...
Singura solutie a fost scurtarea lansetei cu cca 20 cm
Acelasi raspuns, numai ca la mine a fost vorba de o lanseta Lineaeffe Pithon de 2,10.I-am pus varf lipit cu Poxilina si acum, din medium extra fast, a devenit medium heavy fast. :lol: :lol:
In dril niciodata. :D
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 05 Apr 2007, 12:16

Paguba mare moncher ... cred ca esti campion pana acum[/quote]

Din nefericire :oops:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 05 Apr 2007, 12:25

Am si io o "ruptura"la activ un Ron Thompson 2.10 in concursul de la Gostile ,pescuiam deasupra unui pilc de stepi cu Fireline de 0.10 si dupa 5.50 h in care capturile erau subdimensionate am dat o "contra "la un "tac" care s-a dovedit a fi trestie si....trosc s-a sectionat batul de la mijlocul cotorului ca si cum ar fi fost taiat cu laser.
Concluzia e ca asa patesti daca pescuiesti cu "stifturi". :twisted: ,dar macar nu-ti pare rau de bani. :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Apr 2007, 16:06

valistrati scrie:Am si io o "ruptura"la activ un Ron Thompson 2.10...
si eu la fel-RT 2.10m 5-18gr,voblerul s-a agatzat,am contrat decent si a pocnit deasupra mufarii.segmentul superior schimbat pe garantie,i-am facut "tuning preventiv" noului segment in "zona sensibila".de atunci am mai pescuit cu acel bat,am avut si drill-uri destul de grele pt acel bat dar e ok.il mai folosesc la clean/avat.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Apr 2007, 18:04

Pe cand DAM-ul era DAM si China era mult mai departe de Europa, am avut cateva HYPROANE, care au cedat una cate una mai sus de mufare :shock: ...vanzatorul, care era in Szeged, a zis ca imi schimba fara probleme betzele rupte si ca producatorul a recunoscut defectul de fabricatzie la modelul meu.Problema era ca toate cedau in acelas punct....asa ca, 3 bucatzi noi noutze mi-au plesnit la primele iesiri....si aratau atat de bine, ca ma lua cu durere de inima cand le vedeam rupte. :cry:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 05 Apr 2007, 18:31

Am rupt si eu un no name prin '93 .....dar de atunci am mare grija de betze!!!

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 05 Apr 2007, 18:59

In urma transferurilor "elegante si cu bolta" masina-barca-mal, copiate dupa ale baietilor de la Aeroportul Otopeni, am "tunat" 2 lansete de crap si-o fixa, dar lansetele de spin stau in tub manca-le-ar tata.
Pe balta n-am reusit inca sa inmultesc sculele :lol:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Apr 2007, 21:35

Super topic !....daca totalizez ,pana acuma, cat costa ce ati rupt...pot sa-mi cumpar "4x4 ",sa am cu ce merge la pescuit :lol: daca rupeti in continuare poate cumpar o balta :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 05 Apr 2007, 22:54

Eu zic sa adaugati si lansetele cumparate si care acum zac abandonate ... acum sa vezi bugete ... :lol:
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns