Cate bete ati rupt pana acum si cum....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
un syncron in masina printre bagaje (fara husa, normal) si un ron thompson de fly sub talpile delicate ale sotiei in timp ce driluia ceva pestuci. 

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- junior
Inca nu am avut onoarea sa rup nici o lanseta de spin ... da pe de alta parte sunt inca proaspat in domeniu ... de un an juma ... doua Spro-uri inca functionabile ...
Intradevar daca ai un pic de bafta scapi cu ele intregi ... si la mine a calcat cineva pe varf da am avut bafta ca purta bocanci si a intrat varful exact in spatiul dinaintea calcaiului

Intradevar daca ai un pic de bafta scapi cu ele intregi ... si la mine a calcat cineva pe varf da am avut bafta ca purta bocanci si a intrat varful exact in spatiul dinaintea calcaiului

zebco hypercast light 2,7m
silstar limit 2,6m(doar varful si l-am scurtat vreo 5 cm)
colmic warrior 9m doar spitzu( din fericire)
toate au fost rupte din neatentie,oboseala sau noaptea cand impachetam in graba sau pe ploaie
din fericire am reusit sa le repar desi silstaru(primul meu batz de spin de carbon) nu mai are kiar aceeasi actiune dar ma folosesc de inca de el
zebco am 2 bucati unu ul si altu l si asa la ala rupt am scurtat varful si din pacate nu mai are aceeasi actiune
la colmic am skimbat doar varfu
am mai rupt si altele dar de astea imi aduc aminte
toate le-am rupt din neatentie si nu cu peste
am o bazuka dar nu e modelul bun si nu o prea folosesc la transport
prefer sa le bag in husa textila si daca am grija nu se rup
niciodata nu mi s-au rupt in husa
silstar limit 2,6m(doar varful si l-am scurtat vreo 5 cm)
colmic warrior 9m doar spitzu( din fericire)
toate au fost rupte din neatentie,oboseala sau noaptea cand impachetam in graba sau pe ploaie
din fericire am reusit sa le repar desi silstaru(primul meu batz de spin de carbon) nu mai are kiar aceeasi actiune dar ma folosesc de inca de el
zebco am 2 bucati unu ul si altu l si asa la ala rupt am scurtat varful si din pacate nu mai are aceeasi actiune
la colmic am skimbat doar varfu
am mai rupt si altele dar de astea imi aduc aminte
toate le-am rupt din neatentie si nu cu peste
am o bazuka dar nu e modelul bun si nu o prea folosesc la transport
prefer sa le bag in husa textila si daca am grija nu se rup
niciodata nu mi s-au rupt in husa
Am rupt no name-uri....multe, insa niciodata in dril... si am rupt doar telescoape....
Lansete din bucati nu am rupt niciodata!
Daca ai putina grija nu ai cum sa rupi lanseta in dril, la lansare sau cand incerci sa dezgati naluca.
Telescoapele sunt mai sensibile si se uzeaza mai usor in timp!
Lansete din bucati nu am rupt niciodata!
Daca ai putina grija nu ai cum sa rupi lanseta in dril, la lansare sau cand incerci sa dezgati naluca.
Telescoapele sunt mai sensibile si se uzeaza mai usor in timp!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- veteran
Byron Dynamic Spin 2,7 ----a calcat o idioata pe el(era sprijinit pe barca pusa la uscat pe mal)
Daiwa Vulcan-x 7' (atac pe oscilanta ,intzep si dau in ,,pragul de sus'' adica o cioata zdravana .Nu s-a rupt,zic ,ce tare e batul,verific flexarea varfului si bineintzeles cedeaza)
Abu Garcia Conolon 7'(USA) vobler agatzat la 1,5m de mal,lene mare din partea mea sa ma aplec si fortzez ,bineinteles rup 7cm din el)
Daiwa Multimodulus Spin 2,7 (lansez lateral cu malul ,am atac de sub braul de stuf ,ratez,lansez din nou si agatz un pai de stuf(firav la prima vedere) fortzez si elementul superior poc)
NASHPA!
Daiwa Vulcan-x 7' (atac pe oscilanta ,intzep si dau in ,,pragul de sus'' adica o cioata zdravana .Nu s-a rupt,zic ,ce tare e batul,verific flexarea varfului si bineintzeles cedeaza)
Abu Garcia Conolon 7'(USA) vobler agatzat la 1,5m de mal,lene mare din partea mea sa ma aplec si fortzez ,bineinteles rup 7cm din el)
Daiwa Multimodulus Spin 2,7 (lansez lateral cu malul ,am atac de sub braul de stuf ,ratez,lansez din nou si agatz un pai de stuf(firav la prima vedere) fortzez si elementul superior poc)
NASHPA!
- StefanDinu
- veteran
Paguba mare moncher ... cred ca esti campion pana acumfishi scrie:Byron Dynamic Spin 2,7 ----a calcat o idioata pe el(era sprijinit pe barca pusa la uscat pe mal)
NASHPA!