Cate bete ati rupt pana acum si cum....

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Apr 2007, 08:52

un syncron in masina printre bagaje (fara husa, normal) si un ron thompson de fly sub talpile delicate ale sotiei in timp ce driluia ceva pestuci. :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Apr 2007, 09:08

cine mai stie cate am rupt?.......niciuna in peste insa....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 05 Apr 2007, 09:23

Inca nu am avut onoarea sa rup nici o lanseta de spin ... da pe de alta parte sunt inca proaspat in domeniu ... de un an juma ... doua Spro-uri inca functionabile ...
Intradevar daca ai un pic de bafta scapi cu ele intregi ... si la mine a calcat cineva pe varf da am avut bafta ca purta bocanci si a intrat varful exact in spatiul dinaintea calcaiului :D :D

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 05 Apr 2007, 09:38

zebco hypercast light 2,7m
silstar limit 2,6m(doar varful si l-am scurtat vreo 5 cm)
colmic warrior 9m doar spitzu( din fericire)
toate au fost rupte din neatentie,oboseala sau noaptea cand impachetam in graba sau pe ploaie
din fericire am reusit sa le repar desi silstaru(primul meu batz de spin de carbon) nu mai are kiar aceeasi actiune dar ma folosesc de inca de el
zebco am 2 bucati unu ul si altu l si asa la ala rupt am scurtat varful si din pacate nu mai are aceeasi actiune
la colmic am skimbat doar varfu
am mai rupt si altele dar de astea imi aduc aminte
toate le-am rupt din neatentie si nu cu peste
am o bazuka dar nu e modelul bun si nu o prea folosesc la transport
prefer sa le bag in husa textila si daca am grija nu se rup
niciodata nu mi s-au rupt in husa

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Apr 2007, 09:43

doo bete
o fibra de sticla no name, demult
un balzer dibolo, am incercat sa scot lingura din bradis, s-a rupt ca un chibrit.
mai nasol a fost ca eram in Delta si am fost nevoit sa continui spinningul cu o gioarsa telescopica de fo 3 m, grea ca dreaq :x

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 05 Apr 2007, 10:47

pana acum eu nu am rupt niciunul, in schimb un prieten mi-a rupt unul trecand cu masina peste el :D il imprumutasem pt acea partida

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 05 Apr 2007, 11:06

Am rupt no name-uri....multe, insa niciodata in dril... si am rupt doar telescoape....
Lansete din bucati nu am rupt niciodata!

Daca ai putina grija nu ai cum sa rupi lanseta in dril, la lansare sau cand incerci sa dezgati naluca.

Telescoapele sunt mai sensibile si se uzeaza mai usor in timp!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 05 Apr 2007, 11:13

bete am rupt si eu, in portiera cel mai frecvent(vreo 2) :lol: unul s-a rupt fiindca a avut un defect de fabricatie...in drill nici unul! daca sti cum sa-l folosesti nu se rupe ;)

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 05 Apr 2007, 11:47

Byron Dynamic Spin 2,7 ----a calcat o idioata pe el(era sprijinit pe barca pusa la uscat pe mal)

Daiwa Vulcan-x 7' (atac pe oscilanta ,intzep si dau in ,,pragul de sus'' adica o cioata zdravana .Nu s-a rupt,zic ,ce tare e batul,verific flexarea varfului si bineintzeles cedeaza)

Abu Garcia Conolon 7'(USA) vobler agatzat la 1,5m de mal,lene mare din partea mea sa ma aplec si fortzez ,bineinteles rup 7cm din el)

Daiwa Multimodulus Spin 2,7 (lansez lateral cu malul ,am atac de sub braul de stuf ,ratez,lansez din nou si agatz un pai de stuf(firav la prima vedere) fortzez si elementul superior poc)

NASHPA!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 05 Apr 2007, 11:54

fishi scrie:Byron Dynamic Spin 2,7 ----a calcat o idioata pe el(era sprijinit pe barca pusa la uscat pe mal)

Daiwa Vulcan-x 7' (atac pe oscilanta ,intzep si dau in ,,pragul de sus'' adica o cioata zdravana .Nu s-a rupt,zic ,ce tare e batul,verific flexarea varfului si bineintzeles cedeaza)

Abu Garcia Conolon 7'(USA) vobler agatzat la 1,5m de mal,lene mare din partea mea sa ma aplec si fortzez ,bineinteles rup 7cm din el)

Daiwa Multimodulus Spin 2,7 (lansez lateral cu malul ,am atac de sub braul de stuf ,ratez,lansez din nou si agatz un pai de stuf(firav la prima vedere) fortzez si elementul superior poc)

NASHPA!
Paguba mare moncher ... cred ca esti campion pana acum
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns