Stie cineva, pecuitul industrial se va interzice in toate apele naturale interne (Dunare, rauri etc) sau doar in delta ?MariusC scrie: "Actualul ordin este o etapa premergatoare interzicerii pescuitului industrial in Delta Dunarii, interzicere care se va produce odata cu intrarea Romaniei in UE", afirma Liviu Mihaiu, presedintele Asociatiei "Salvati Dunarea si Delta - Academia Catavencu".
Catavencu-stiuca-delta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Catavencu-stiuca-delta
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- senior
-
- senior
- vijelie
- veteran
stai linistit Adriane ca au ei clienti pentru cat nu pot prinde.<turisti,hoteluri...............>adrian ionascu scrie:cel mai important este faptul ca se interzice (si) comercializarea. asadar chiar daca se braconeaza n-o sa poata comercializa decat pe piata neagra. si neavand acces in magazine eu cred ca o scada mai mult.
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Asta ar fi super. Dupa poluare, cred ca cel mai mare dusman al pestelui este pescuitul industial. Abia apoi braconajul. Cine a pescuit in Delta sau pe Dunara stie despre ce vorbesc.adrian ionascu scrie:se interzice in toate apele naturale, nu doar in delta
Oare cei care inca mai traiesc din pescuit sunt constienti ce-i asteapta ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
-
- senior
- vijelie
- veteran
si eu cred ca braconajul este una din principalele surse de distrugere.Ganditiva si voi un pic ce inseamna sa se poata scoate din circuitul braconierilor plasele de nailon care se comercializeaza in continuare la Niro si nu numai, pe taraba la fatza nu pe sub mana sau, sa poti impiedica niste dezaxati sa dea cu aparatul electric ,care este cauza sterilizarii pestilor ci nu numai prinderea si moartea lor, sau cu gaz lichefiat, sau otravuri aruncate intentionat de asa zisi pescari autohtoni............................ hai ca nu mai scriu ca m-am enervatrazvan m. scrie:Asta ar fi super. Dupa poluare, cred ca cel mai mare dusman al pestelui este pescuitul industial. Abia apoi braconajul. Cine a pescuit in Delta sau pe Dunara stie despre ce vorbesc.adrian ionascu scrie:se interzice in toate apele naturale, nu doar in delta
Oare cei care inca mai traiesc din pescuit sunt constienti ce-i asteapta ?
Eu zic ca asta este intradevar o prioritate si nu pescarul care azi prinde si maine face plaja.
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Haide sa inteleg si eu , adica este interzis si pescuitul sportiv ?
Dupa cum suna , se pare ca nu este interzis !
Oricum , dupa cat scepticism se simte in posturile voastre si deasemenea in gandirea mea , cred ca o sa se lase cu interzicerea pescuitului sportiv si cu permiterea pescuitului industrial , pe sub ochii autoritatiilor
Dupa cum suna , se pare ca nu este interzis !
Oricum , dupa cat scepticism se simte in posturile voastre si deasemenea in gandirea mea , cred ca o sa se lase cu interzicerea pescuitului sportiv si cu permiterea pescuitului industrial , pe sub ochii autoritatiilor

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Eu cred ca o sa inceapa sa se schimbe ceva in momentul in care o sa se schimbe mentalitatea si in momentul in care o sa existe cineva care sa aplice legile.
Credeti ca cei ce sunt platiti sa pazeasca apele din Delta nu mai fac si ei "un ban" de pe urma meseriei lor?!! Ba un peste prins cu o setca, ba o spaga mai mica de la un pescar cu 10 lansete, ba o spaga mai mare de la un "pescar" cu o plasa monofilament...si tot asa.
O sa fie peste in Delta (si in toate apele publice de altfel) in momentul in care toti Romanii o sa fie plecati in Spania!!!
Regula de baza a Romanilor este ca: tot ce nu este pazit cu "ciomagul" sau cu pusca este a nimanui deci poate fi distrus.
Hai Romania!!!
Credeti ca cei ce sunt platiti sa pazeasca apele din Delta nu mai fac si ei "un ban" de pe urma meseriei lor?!! Ba un peste prins cu o setca, ba o spaga mai mica de la un pescar cu 10 lansete, ba o spaga mai mare de la un "pescar" cu o plasa monofilament...si tot asa.
O sa fie peste in Delta (si in toate apele publice de altfel) in momentul in care toti Romanii o sa fie plecati in Spania!!!
Regula de baza a Romanilor este ca: tot ce nu este pazit cu "ciomagul" sau cu pusca este a nimanui deci poate fi distrus.
Hai Romania!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...