Cat mai tine vremea asta turbata?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Am fost duminica la Ialomita langa Targoviste. Am pescuit la pranz pe o vreme amestecata dar apa era crescuta, rece si tulbure. Nu am prins nimic, dar am vazut cateva mrenutze de 10-15 cm luate la rama si viermush. Vreo 5 pescari au prins impreuna 3-4 pestisori in 2-3 ore, mai mare rasul. Si ca un facut, nici unul nu a eliberat nimic...catch and release e ceva necunoscut la targovisteni, astia si icra ar prinde-o daca ar putea!
Eu am dat cu rama rosie dar si cu gogoloi de branza topita simpla sau cu paine. Imi dau seama ca si pe rau de ses sau colinar e nevoie sa nadesti locul. Am sa incerc cu bulgarsai de pamant cu rame, paine si branza, ii pun intr-un ciorap de dama gaurit si ancorez cu pietre. Mirosul de branza le inebuneste pe mrene dar cred ca au nevoie de 2-3 ore pana se aduna intr-un loc.
Ma intreb daca si cleanul sta cam tot ca si mreana in curent, dupa piciaore de pod sau la gatuiri de maluri. Inda nu e vremea de dat la lingurita rotativa, apa e tulbure rau si rece. Dar in vreo 2 sapt va fi OK.
Fir intins!
Eu am dat cu rama rosie dar si cu gogoloi de branza topita simpla sau cu paine. Imi dau seama ca si pe rau de ses sau colinar e nevoie sa nadesti locul. Am sa incerc cu bulgarsai de pamant cu rame, paine si branza, ii pun intr-un ciorap de dama gaurit si ancorez cu pietre. Mirosul de branza le inebuneste pe mrene dar cred ca au nevoie de 2-3 ore pana se aduna intr-un loc.
Ma intreb daca si cleanul sta cam tot ca si mreana in curent, dupa piciaore de pod sau la gatuiri de maluri. Inda nu e vremea de dat la lingurita rotativa, apa e tulbure rau si rece. Dar in vreo 2 sapt va fi OK.
Fir intins!
Adelin, dupa dezastrul din 2005 ministerele sufla si in iaurt. nu ca ar face ceva, doar sa zica "ce, n'am avertizat?"
in alta ordine de idei: http://www.afdj.ro/cote/cote.htm casc ochii in fiecare zi aici si dunarea castiga intre 0,5 si 1 grad pe zi
ieri de exemplu la corabia avea 4,5 grade si acum are 5,5.
in alta ordine de idei: http://www.afdj.ro/cote/cote.htm casc ochii in fiecare zi aici si dunarea castiga intre 0,5 si 1 grad pe zi