Cat mai tine vremea asta turbata?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran
Adi, nu-i vorba despre nici o previziune. La Vidra zapada are 80 cm, iar muntii din jurul Oltului si Lotrului au zapada cat sa tina cel putin 2-3 saptamani de acum inainte. Am vazut ieri cum arata Oltul si stiu din experienta ca nu se limpezeste mai devreme de 2 saptamani. Urmeaza, dupa cum spun meteorologii, o perioada de incalzire urmata inerent de topirea zapezilor. Apa rezultata se va scurge pe versentii defrisati si va murdari Oltul, iar un lucru cert, spus de pescarii batrani, pana nu se duce apa de zapada...
Am vorbit si cu Micky aseara si mi-a spus la fel. Era disperat! Apropos, tu de ce crezi ca au fost alertate prefecturile din zeci de judete in perioada 1 - 15 aprilie?
INUNDATII !!! Eu sunt resemnat si astept sa se dezghete Vidra. Sper din tot sufletul sa nu se prelungeasca perioada de prohibitie, asa cum s-a intamplat anul trecut.
P.S. Ca sa iti mai apara putin zambetul, iti vand un pont: mananca salaul la Calimanesti, "la teava", dar nu la naluci.

P.S. Ca sa iti mai apara putin zambetul, iti vand un pont: mananca salaul la Calimanesti, "la teava", dar nu la naluci.

-
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran
Bogdaneeeeee,pai stiu ma treaba cu apa de zapada ca prima data de la nea Micky am auzit de asa ceva si el mi-a explicat cum sta treaba,dar nu mai pot ma, ma mananca rau de tot si trebuie sa probez si eu lingurile de la berty care tocmai mi-au venit si care sunt tare "misto" dar daca nu le invat sa innoate cat mai curand tot degeaba ca a trecut naiba si vremea martisorului ca sa mi le pun in piept.vanatoruldepesti scrie: spus de pescarii batrani, pana nu se duce apa de zapada...Am vorbit si cu Micky aseara si mi-a spus la fel. Era disperat!
Apropo acum 2 sap am fost pe Proieni!da da ai citit bine pe Proieni!

hmmm.calimanesti....,pucioasa zici?si la ce?oblete?la fund?stai sa vedem cum este duminica ca tare as merge.

-
- veteran
-
- veteran