Cat mai tine vremea asta turbata?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 16 Mar 2006, 17:28

de ce nu mosule! eu zic ca da! :D

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 16 Mar 2006, 19:20

[quote="vanatoruldepesti"]Ove, in Valcea nu pupi pescuit pe Olt, sau pe alte rauri pana la 1 Mai! :evil:[/quote
:( :( ai dreptate ! Zii linistit sfarsitu lu Mai! :( :(

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Mar 2006, 20:41

vanatoruldepesti scrie:Ove, in Valcea nu pupi pescuit pe Olt, sau pe alte rauri pana la 1 Mai! :evil:
mai frate tu ma faci sa innebunesc nu alta cu previziunile tale :x
pai pana atunci ce d.... facem?ca baltile noastre sunt la pamant doar stii bine.
:cry: :cry: :cry: :cry: mor daca nu ies mai repede pe rau

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 16 Mar 2006, 20:58

Adi, nu-i vorba despre nici o previziune. La Vidra zapada are 80 cm, iar muntii din jurul Oltului si Lotrului au zapada cat sa tina cel putin 2-3 saptamani de acum inainte. Am vazut ieri cum arata Oltul si stiu din experienta ca nu se limpezeste mai devreme de 2 saptamani. Urmeaza, dupa cum spun meteorologii, o perioada de incalzire urmata inerent de topirea zapezilor. Apa rezultata se va scurge pe versentii defrisati si va murdari Oltul, iar un lucru cert, spus de pescarii batrani, pana nu se duce apa de zapada... :( Am vorbit si cu Micky aseara si mi-a spus la fel. Era disperat! Apropos, tu de ce crezi ca au fost alertate prefecturile din zeci de judete in perioada 1 - 15 aprilie? :wink: INUNDATII !!! Eu sunt resemnat si astept sa se dezghete Vidra. Sper din tot sufletul sa nu se prelungeasca perioada de prohibitie, asa cum s-a intamplat anul trecut. :evil:
P.S. Ca sa iti mai apara putin zambetul, iti vand un pont: mananca salaul la Calimanesti, "la teava", dar nu la naluci. :wink:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 16 Mar 2006, 21:10

Bogdane, ma enervezi :D , glumeam desigur, dar fii concis, unde la teava???

SI DACA MANANCA LA VIU, TREBUIE SA SE IA SI LA PLASTICE, IMPOSIBIL!

Astept detalii pls despre loc!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 16 Mar 2006, 21:16

:lol:
Ove... maaaah... :lol:
Daca nu vei afla intr-o ora unde este locul "la teava", iti voi spune eu si voi deveni cel mai injurat posibil pescar de catre cel care a descoperit asta! 8) Este ora 21.15. La 22.15 iti voi trimite un mesaj pe privat. Iti dau un indiciu: pucioasa :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Mar 2006, 22:02

vanatoruldepesti scrie: spus de pescarii batrani, pana nu se duce apa de zapada... :( Am vorbit si cu Micky aseara si mi-a spus la fel. Era disperat!

P.S. Ca sa iti mai apara putin zambetul, iti vand un pont: mananca salaul la Calimanesti, "la teava", dar nu la naluci. :wink:
Bogdaneeeeee,pai stiu ma treaba cu apa de zapada ca prima data de la nea Micky am auzit de asa ceva si el mi-a explicat cum sta treaba,dar nu mai pot ma, ma mananca rau de tot si trebuie sa probez si eu lingurile de la berty care tocmai mi-au venit si care sunt tare "misto" dar daca nu le invat sa innoate cat mai curand tot degeaba ca a trecut naiba si vremea martisorului ca sa mi le pun in piept.
Apropo acum 2 sap am fost pe Proieni!da da ai citit bine pe Proieni! :D binenteles ca nu mai era nimeni acolo ca balta era inghetata in proportie de 85%,doar acolo unde intra Oltul era dezghetata si mi-am facut si eu de lucru cu niste tinichele vechi,dar.......... 0 . oricum cine m-a vazut cred ca a zis ca sunt nebun :P

hmmm.calimanesti....,pucioasa zici?si la ce?oblete?la fund?stai sa vedem cum este duminica ca tare as merge. :twisted:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 17 Mar 2006, 12:29

Gata mah, acolo la "apa calda", dar stii sigur? :?:

Si la ce se ia :?: la pestisor :?: , mergem sambata cu Pilula acolo, eu dau numai cu plastice! :!:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Mar 2006, 12:42

Gata mah, acolo la "apa calda", dar stii sigur?
:lol: :lol: :lol: Cam mult ti-a luat ovidiule sa descoperi!

Daca te duci sambata da si tu un semn dupa aia si spunene si noua ce ai facut.
Fir intins! si .........K in traista :P

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 17 Mar 2006, 12:46

Eeeeeh, nu stiam exact tata, dar gata akuma e clara treaba, mah dar ai vb. cu Bogdan? :?: ... se ia la viu acolo?

Scrie răspuns