Stiu ca la noi in Romania nu exista "record national" la nici o specie, pentru ca nimeni nu s-a preocupat vreodata de omologarea capturilor si de realizarea unui clasament national.
Cat de mare creste Avatul?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Am revazut si eu aseara cand ma documentam poza aia cu somnul italianului. Enorm...
Stiu ca la noi in Romania nu exista "record national" la nici o specie, pentru ca nimeni nu s-a preocupat vreodata de omologarea capturilor si de realizarea unui clasament national.
Corectati-ma daca gresesc.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Marime
Ia luati voi de aici un somn de peste 270kg.
De Dunare, , daca nu ma insel chiar de Delta.
L-am pescuit v\cand faceam o documentare pt niste tablouri cu tema "pescatoriala"...
Da' cum dracu' postez poza asta ca nu vad pe nicaieri sa scrie "BROWSE" sau ceva de genul asta.
Oricum. Cine-i interesat de grozavie sa-mi dea adresa de mail si-i trimit poza. Mama lui de Internet!
De Dunare, , daca nu ma insel chiar de Delta.
L-am pescuit v\cand faceam o documentare pt niste tablouri cu tema "pescatoriala"...
Da' cum dracu' postez poza asta ca nu vad pe nicaieri sa scrie "BROWSE" sau ceva de genul asta.
Oricum. Cine-i interesat de grozavie sa-mi dea adresa de mail si-i trimit poza. Mama lui de Internet!
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Re: Marime
Mai Costi, ai si adresa mea pe undeva... Baga si la mine...sunt curioslegio1083 scrie:Ia luati voi de aici un somn de peste 270kg.
Multumesc!