Cand incepe, anunta aici...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran

Cand incepe, anunta aici...
-
ionescu adrian
- utilizator constant

Pe Dunare la Galati in mal a inceput sa umble obletul rosioara si platicuta eu sper ca in cateva zile odada cu incalzirea vremii sa inceapa si rapitorul sa umble dupa acesti pesti
totusi Dunarea creste tare si vine tulbure asa ca sunt inca multe semne de intrebare pentru mine daca vor incepe si rapitorii pe o astfel de apa
totusi Dunarea creste tare si vine tulbure asa ca sunt inca multe semne de intrebare pentru mine daca vor incepe si rapitorii pe o astfel de apa
-
ionescu adrian
- utilizator constant

ptr danr
nu cred ca este un avantaj prea mare pentru mine ca vine viitura in zona Galatiului - Dunarea si Siretul au diguri de protectie pe ambele maluri iar Prutul din cate stiu are dig numai pe malul romanesc
cred ca acest lucru are numeroase dezavantaje deoarece impiedica formarea baltilor si acest lucru duce implicit la inmultirea pestilor
in baltoacele ramase dupa reintrarea apelor in matca mor anual milioane de alevini care nu au cum sa mai ajunga intr-o balta sau inapoi in rauri pentru a creste
cred ca digurile de protectie sunt un motiv serios care duce la disparitia unor specii de pesti in anumite zone
cred ca acest lucru are numeroase dezavantaje deoarece impiedica formarea baltilor si acest lucru duce implicit la inmultirea pestilor
in baltoacele ramase dupa reintrarea apelor in matca mor anual milioane de alevini care nu au cum sa mai ajunga intr-o balta sau inapoi in rauri pentru a creste
cred ca digurile de protectie sunt un motiv serios care duce la disparitia unor specii de pesti in anumite zone
-
ionescu adrian
- utilizator constant