Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
BOGDAN MICHIS
- utilizator nou

-

A INCEPUT
SAU PRINS CITEVA MIRLITE(2-3 BUC.) LINGA SATU -MARE (in loc.ODOREU)

salut pescarilor
-
Adelin
- Moderator

razvan m. scrie:Daniel, la care poze te referi ? ca in pozele din galeria ta personala nu esti tu. S-o fi produs ceva eroare de apare acolo altcineva.
Ma intreb unde or fi pozele tale ?
Aici nu sunt de acord cu tine razvane, imi pare rau, cum spuea chiar si danr. la galeria personala fiecare isi pune ce vrea...daca ai pesti, pui pesti;...daca vrei fluturi...pui fluturi; daca vrei sa pui pestii lu altu' ...pui pestii lu altu'!Asa ca nu poti sa zici nimic.
Tie ti-e usor sa vorbesti ca tu tot ai m-ai prins pesti, dar gandeste-te ca atii...
Daniel Tinte a scris:"- daca vrei sa vezi pe umul din urmaritori intra si vizualizeaza pozele din galeria personala, si poate te mai gandesti daca a fost reala urmarirea!"....iar eu un lucru mai am de adaugat aici, urmarirea a fost intradevar rusinoasa,.....dar extrem de haioasa.

Hai noroc si la mai mare si sa ne prindeti data viitoare!

-
razvan m.
- veteran

-
Bei Adelin, de unde sti tu ?
Omul, chiar daca nu a prins el pestii care apar la galerie sub titlul de "autor: dr. tinte", o fi avut vreo contributie.... Ca doar nu i-a bagat degeaba.
Poate a ajutat cu minciogul, sau a tinut de juvelnic.... Ori a apasat chiar el pe butonul aparatului de fotografiat. Poti sa stii ?
E la galeria pesonala, unde fiecare baga ce vrea. Nu exista reguli.
Sa stii ca si pe mine m-a batut gandul sa ma laud cu capturile unor prieteni. Dar nu am avut inca timp sa le scanez.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
daniel tinte
- utilizator constant

-
@Adelin si razvan m.-Nu cred ca as fi afirmat vreodata ca sunt capturile mele, sau ca as fi avut vreo contributie, ci am postat la rugamintea autorului, care stiti ca nu are acasa conexiune la internet. Am vrut doar sa arat niste poze interesante, si sa arat cine va invatat si pe voi doi sa pescuiti

.
@Adelin- ".iar eu un lucru mai am de adaugat aici, urmarirea a fost intradevar rusinoasa,.....dar extrem de haioasa. Hai noroc si la mai mare si sa ne prindeti data viitoare! " Daca nu te-ar fi dus acolo cel ce apare in poze probabil ca inca si astazi mai cautai locurile respective si probabil ca nu le-ai fi gasit. Dar si minciuna este o vorba, si inca una buna.

. Oricum, atunci cand invidia roade precum caria lemnul probabil ca te comporti asa cum faceti voi.
-
vanatoruldepesti
- veteran

Eu nu va intrebasem decat daca a inceput sa "muste" vreun rapitor...

Apropos, Oltul, intre Sibiu si Slatina este mare si murdar. Am dat o fuga pe "interzis" in munti, pe lacurile Bradisor si Vidra: Bradisorul este murdar, iar Vidra are gheata de 50cm. In balti, nu am auzit pe nimeni sa prinda nimic. Ma refer la rapitori.
-
legio1083
- veteran

-
Sambata, salau 1kg fix la spinnerbait, Duminica 3 bibi la musca. Astea eu. Altcineva a luat marla la 1,5k la pesticor si 3k de bibi in 7 bucati... tot pestisor...
Asa ca si in Iasi A INCEPUT!!!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
Luci
- veteran

daniel tinte scrie:-Nu cred ca as fi afirmat vreodata ca sunt capturile mele, sau ca as fi avut vreo contributie, ci am postat la rugamintea autorului, care stiti ca nu are acasa conexiune la internet.
CUm?!?!?

Nici un peste nu-i prins de tine?

Da' tu nu pescuiesti?
EU cred ca glumesti.... Nu-i asa?!

-
razvan m.
- veteran

-
daniel tinte scrie: 
. Oricum, atunci cand invidia roade precum caria lemnul probabil ca te comporti asa cum faceti voi.
Daniele draga, de ce as fi invidios pe tine ? Ce ai tu si n-am eu ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
danr
- Site Admin

va rog frumos incheiati aici razboiul adelin si razvan vs tinte, sau continuati pe privat
nu transformati forumul in locul de disputa pentru razboaiele voastre personale
-
Calone
- veteran

@ D.Tinte
Mai domle' profi. , cum nu ai prins nici un peste cand eu credeam ca esti tata somnilor
Nu vreau sa isc razboaie , dar de ce postezi la galerie pestii altuia ?????
Tu ce ai prins ? eu credeam ca ala cu mustati esti tu ...... si acum ma munceste imaginatia la lookul tau .....
Mi-ai creat o alta impresie dar cred ca tre' sa te caut intr-o plantatie de varza !!!!!! mai baiete , mai , mai , mai ..........