canale TV pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
canale TV pescuit
salutare,
stie cineva ce canale de pescuit ( sau care sa contina si ceva semnficativ despre pescuit ) se pot receptiona la noi prin operatorii de televiziune cablu/satelit: romtelecom, upc, RCS etc.
daca exista vreunul
multumesc
stie cineva ce canale de pescuit ( sau care sa contina si ceva semnficativ despre pescuit ) se pot receptiona la noi prin operatorii de televiziune cablu/satelit: romtelecom, upc, RCS etc.
daca exista vreunul
multumesc
- daspinningmaster
- utilizator constant
eu m-am abonat in agust la upc digital pentru ca avea in pachetul de programe chase&peche, in franceza. am fost un pic dezamagit pentru ca erau foarte multe reluari, dar acum doua saptamani l-au scos din grila de programe asa ca... nush ce sa iti zic. M-am uitat si in grila dolce(romtelecom) si nu am vazut nimik nici la ei.
Fire zmucite!
tampitii astia de la upc pur si simplu ma silesc sa renunt la ei
mi-au taiat unilateral pachetele suplimentare discovery, cica daca le mai vreau sa trec la digital
si uite cum ma forteaza ei acuma sa ma uit in piata sa vedem cine da mai ieftin........
nu am vazut nici eu la chasse&peche, si nici la dolce
o ma fi vreun alt canal care sa aiba pescuit ceva mai substantial ?
mi-au taiat unilateral pachetele suplimentare discovery, cica daca le mai vreau sa trec la digital
si uite cum ma forteaza ei acuma sa ma uit in piata sa vedem cine da mai ieftin........
nu am vazut nici eu la chasse&peche, si nici la dolce
o ma fi vreun alt canal care sa aiba pescuit ceva mai substantial ?
- daspinningmaster
- utilizator constant
te inteleg perfect, eu deja mi-am facut programare la dolce, nu mai suportam. Pe langa faptul ca au scos unul din canalele ca pe mine m-au facut sa ma abonez, tot seviciul e de kkt.
canale de pescuit am mai cautat si eu si pe la alte companii, dar nu am mai gasit, poate ne ajuta altcineva
canale de pescuit am mai cautat si eu si pe la alte companii, dar nu am mai gasit, poate ne ajuta altcineva

Fire zmucite!
- StefanDinu
- veteran
- cristi.albu
- senior
din unele surse
stiu ca se va reintroduce Chase et Peche in grila de programe UPD Digital; pacatul e ca poate sa dureze cateva luni; in principiu vor sa ajunga la vreo 300 de programe; cica chase et peche nu ar fi avut cautare ... in schimb au lasat TV Sailing ... dupa rearanjarea asta de grila e o nebunie totala ... daca aflu ceva noutati de culise va dau de stire ...

- daspinningmaster
- utilizator constant
pai da, la chase&peche ne uitam noi pescarii, la TV Sailing se uite domnu Coposcristian albu scrie:din unele sursestiu ca se va reintroduce Chase et Peche in grila de programe UPD Digital; pacatul e ca poate sa dureze cateva luni; in principiu vor sa ajunga la vreo 300 de programe; cica chase et peche nu ar fi avut cautare ... in schimb au lasat TV Sailing ... dupa rearanjarea asta de grila e o nebunie totala ... daca aflu ceva noutati de culise va dau de stire ...

astept si eu noutati
Fire zmucite!
- georgel_spin
- utilizator constant
am prins la un moment dat un post din japonia sau china ca nu pricepeam nimic dar era pe net si de atunci il caut in draci
era cu concursuri si tot felu dar mai mult spinning
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566
bine v-am gasit...sunt un nou membru...canalul tv este xxx.tv si se receptioneaza accesand site-ul www.simi.ro,sectiunea sport...intr-adevar e in limba chineza sau japoneza...bafta multageorgel_spin scrie:am prins la un moment dat un post din japonia sau china ca nu pricepeam nimic dar era pe net si de atunci il caut in draci