canale TV pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 15 Dec 2008, 20:36

Cat am umblat eu nu l-am vazut.Si nici nu cred ca e necesar sa-l vad eu.Important e sa faca ceva.Iar de prins e posibil sa prinda,nu vad de ce sa nu prinda.De ce sa prind eu sau tu sau altul si sa nu prinda el.Eu cred ca Victor Tarus nu e asa pe dinafara in ale pescuitului asa cum il cred unii colegi de suferinta.Iar emisiunea pe care o face ,asa cum e ea este totusi buna.Altii care se cred mai superiori decat el nu o fac nici pe asta.Pacat ca dureaza asa putin.Si fi convins ca Victor a pescuit si pescuieste pe Dunare.Daca nu avem norocul sa ne aflam pe acel sector de Dunare unde pescuieste el la un moment dat asta nu inseamna ca nu pescuieste pe Dunare.Eu unul am invatat despre pescuitul cu naluci sau musca artificiala din cartea sa Rapitori ape de ses,o carte care mi-a fost de mare ajutor si sunt convins ca nu sunt singurul pe care i-a ajutat cu acea carte.Iar daca a scris acea carte nu cred ca e chiar asa pe dinafara.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 16 Dec 2008, 10:09

dan bobei scrie:"Fir Intins" de pe Antena era mai diferit, pacat ca nu mai e....
realizatorul emisiunii FIR INTINS de la Antena, Dl RADU SILEA, lucreaza deja pentru postul de televiziune FISHING AND HUNTING incepand de aceasta saptamana. In anul ce va urma avem in plan cateva serii de emisiuni care se vor ridica cel putin la nivelul emisiunii Fir Intins...

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Dec 2008, 11:26

Cand sau in ce conditii se poate vedea programul pe RDS-RCS?

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 16 Dec 2008, 11:34

pe RCS- RDS se poate lua pachetul DIGICABLE ...costa 8 lei ..il ceri la casierie...

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Dec 2008, 12:07

Ok. Multumesc.

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 19 Ian 2009, 15:11

Ce se mai aude de F&H pe Dolce? Mai apare in grila, sau speram degeaba?

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 20 Ian 2009, 19:50

se pare ca f&h se prinde la rds-rcs, nu stiu daca se plateste in plus sau nu; la amaritii astia de la upc am dat telefon pe la Bucuresti si mi-au spus ca de vrem un post, e posibil :merg la casierie si cer introducerea programului in grila! pfffffu! vede-m-as! eu d-nul acela de la Bacau, vreau introducerea programului in grila! si aia o sa execute rapid, ca vezi Doamne, cine-s eu...in fata mea?!
dar daca asta ar fi conditia, hai colegilor de la Bacau (care mai sunteti la upc) sa mergem si sa le cerem si asta; cine stie...eu abia astept(ca niciodata) sa merg sa platesc si sa vezi de care scandal se-ntimpla acolo daca aia nu stiu ca vin eu si fac cerere! :twisted: :twisted: :twisted:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

sebi/7
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de sebi/7 » 20 Ian 2009, 19:55

ionutz_gr scrie:emisiunea lu' tibanu e una gastronomica..nicidecum de pescuit. e de o penibilitate iesita din comun....ma mir cum de nu il scot din grila de programe...nu cred ca are prea multi telespectatori.
vedeti ca puteti subscrie pentru scoaterea fomistului de pe grila; eu asa am facut, si ca mine inca multi altii; nu mai stiu exact care era linkul, dar ma pot interesa daca vreti :twisted:
sa speram ca ne si asculta cineva, nu ne agitam degeaba ca pepsi ...

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 20 Ian 2009, 19:58

victor fishing scrie:pe RCS- RDS se poate lua pachetul DIGICABLE ...costa 8 lei ..il ceri la casierie...
victore, si la upc cum facem? ne lasati asa...pe uscat? :)

2door
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de 2door » 21 Ian 2009, 10:11

www.tvchannelsfree.com. aci dam cautare pentru "pescatv".e in italiana.se cam repeta reportajele ,dar e interesant.

Scrie răspuns