BOMBA PERMISE 2016
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: BOMBA PERMISE 2016
Cam asa!
Ironia e ca din razboiul dus de Nea Fane cu AGPVS avand ca miza banii pescarilor cei din urma au iesit mai puternici ca inainte.
Daca pui toate hartiile cap la cap rezulta ca AGVPS va detine din nou monopol pe eliberare permise? Inteleg eu bine?
Ironia e ca din razboiul dus de Nea Fane cu AGPVS avand ca miza banii pescarilor cei din urma au iesit mai puternici ca inainte.
Daca pui toate hartiile cap la cap rezulta ca AGVPS va detine din nou monopol pe eliberare permise? Inteleg eu bine?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
ANPA face presiuni asupra Asociatiilor sa accepte si anul acesta permise plasticate tip card . Motivul : au comandat 10.000 de permise pentru anul 2016 cu toate ca stiau ca se schimba O.M si permisele tip card multianuale se abroga . Cine va plati permisele comandate aiurea
Eu unul i-am anuntat in scris sa-mi elibereze permise conform noului O.M.

Eu unul i-am anuntat in scris sa-mi elibereze permise conform noului O.M.

-
- junior
Monopol nu,dar avand cele mai multe filiale,vor incasa si cele mai multe cotizatii,care cu aceasta ocazie,sunt sigur ca vor creste....este evident acum,ca aceasta ''decizie'' este dedicatie speciala pentru agvps....Tavi scrie:Cam asa!
-
- veteran
Dar cat credeti voi ca rezista decizia aia ?
Nu stiti ca zace unul rupt de foame la subsol ?
Iar in adancuri se merge pe principiul " Ori iau eu tot , ori nu ma ia nimeni nimic " ... acoilo nu se lucreaza cu jumatati de masura
Muahahahahahahahahahahahahahahahaha

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
- veteran
Eu zic ca ANPA avea teoretic doi parteneri reali de discutie, AGVPS si FRPS. Dar daca unul declara si ameninta ca un dement :
Apropo, FRPS a preluat sub autoritatea sa tot pescuitul sportiv din România; agrement, recreere și competiție. Nu știai? Afli acum!
Cat de idiot poti fii !!!! sa crezi ca mai esti de luat in seama!!!!!Oamenii aia au salarii, familii,concedii,masini la scara!!!Prea multe de pierdut
Asa ca au "decis" cu inima
Cel putin AGVPS-ul nu i-a amenintat cu nimic....ba mai mult le usureaza si munca cu eliberarea permiselor
mari "Domni" ce mai !!!!
Apropo, FRPS a preluat sub autoritatea sa tot pescuitul sportiv din România; agrement, recreere și competiție. Nu știai? Afli acum!
Cat de idiot poti fii !!!! sa crezi ca mai esti de luat in seama!!!!!Oamenii aia au salarii, familii,concedii,masini la scara!!!Prea multe de pierdut

Asa ca au "decis" cu inima

Cel putin AGVPS-ul nu i-a amenintat cu nimic....ba mai mult le usureaza si munca cu eliberarea permiselor

Acum incepe lupta...PERMISE LA CELE MAI MICI PRETURI!!!!!!!!
Restul nu mai conteaza.
Daca Puie are foamea in gat, iar cerseste 10 lei!!!
Cersetor se face, o sa vedeti

Restul nu mai conteaza.
Daca Puie are foamea in gat, iar cerseste 10 lei!!!

Cersetor se face, o sa vedeti

Pai cum se aplica decizia ANPA in cazul pescuitului pe ape de munte? In protocolul de delegare postat aici http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/f ... %20rnp.PDF scrie la punctul 4.4 ca pescuitul recreativ se practica pe apele de munte in baza permiselor de pescuit recreativ ELIBERATE DE ANPA si conform regulamentului stabilit de RNP. Aici nu mai exista varianta SAU de o asociatie ci ELIBERATE DE ANPA.
Nu se mai practica pescuitul pe ape de munte?

Nu se mai practica pescuitul pe ape de munte?

Cititi ANUNTUL din partea de jos a paginii
http://www.anpa.ro/category/s3-anpa/c3- ... ivsportiv/
http://www.anpa.ro/category/s3-anpa/c3- ... ivsportiv/
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
mircea13 scrie:http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/f ... 016%20.pdf
Imi mentin parerea :
ANPA = CRETINISM