BOMBA PERMISE 2016
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
BOMBA PERMISE 2016
Cititi si comentatI Decizia nr . 100 din 05-05-2016 a Presedintelui ANPA publicat pe saitul ANPA .
-
- veteran
Re: BOMBA PERMISE 2016
MAMALICIKI ASTIA SUNTEM !
Contra:
1. dispare posibilitatea procurarii permisului direct de la ANPA, in contradictie cu noul ordin privind pescuitul recreativ/sportiv, oare o decizie a presedintelui ANPA sa bata un ordin, sau chiar o lege ?
2. asociatiile vor elibera permise doar membrilor, ceilalti ori se vor inscrie in asociatii ori se lasa de pescuit. Forteaza inscrierea in asociatii ceea ce cred ca este cam anticonstitutional, parerea mea.
Pro - oarecum:
1. Obligativitatea inscrierilor tuturor pescarilor in asociatii va face sa creasca bugetul acestora, dar oare isi vor asuma si ceva responsabilitati ?
2. Fiind toti pescarii membrii de asociatii sa zicem ca nu va mai o raca intre independent si membrii de asociatii.
Vad ca ANPA ocoleste sistematic ideea de a putea pescuii doar platind taxa de pescuit la banca sau trezorerie.
1. dispare posibilitatea procurarii permisului direct de la ANPA, in contradictie cu noul ordin privind pescuitul recreativ/sportiv, oare o decizie a presedintelui ANPA sa bata un ordin, sau chiar o lege ?
2. asociatiile vor elibera permise doar membrilor, ceilalti ori se vor inscrie in asociatii ori se lasa de pescuit. Forteaza inscrierea in asociatii ceea ce cred ca este cam anticonstitutional, parerea mea.
Pro - oarecum:
1. Obligativitatea inscrierilor tuturor pescarilor in asociatii va face sa creasca bugetul acestora, dar oare isi vor asuma si ceva responsabilitati ?
2. Fiind toti pescarii membrii de asociatii sa zicem ca nu va mai o raca intre independent si membrii de asociatii.
Vad ca ANPA ocoleste sistematic ideea de a putea pescuii doar platind taxa de pescuit la banca sau trezorerie.
-
- veteran
Hai ca se suspenda si decizia astaCONSTITUTIA ROMANIEI
ARTICOLUL 40 - Dreptul de asociere
(1) Cetatenii se pot asocia liber in partide politice, in sindicate, in patronate si in alte forme de asociere.

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
- veteran
Si mai este una si mai tare

Sa vedem cum ne asociaza ANPA cu japcaDeclaratia Universala a Drepturilor Omului
Articolul 20.
1. Orice persoana are dreptul la libertatea de întrunire si de asociere pasnica.
2. Nimeni nu poate fi silit sa faca parte dintr-o asociatie.

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Mama ei de tara ... Fotbalistii mor pe teren iar medicii nu stiu sa faca o resuscitare imediat necesara ... Mai face pulea permis de pescuit in conditiile actuale ...
Vremurile frumoase au trecut ...
- semlecangheorghe
- veteran
Eu nu am auzit sa fie raca pe tema asta..2. Fiind toti pescarii membrii de asociatii sa zicem ca nu va mai o raca intre independent si membrii de asociatii.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ma intreb care e procedura pentru cetatenii straini.
De ce ar veni strainii sa pescuiasca pe apele publice din Romania? Nici macar refugiatii nu vor aici.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Chiar eram interesat ca urmeaza sa imi vina niste prieteni prin iulie