Bass pe Dunare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2010, 11:57

Daca se mai prinde sa se faca poza cu prima inotatoare de pe spate ridicata.....sa se vada diferenta..de tepi :)

kzoli....cred ca stii ca in Ungaria exista black bass de cel putin 15-20 ani...Am mai scis mai sus..si in lacuri salbatice...dar in timpul asta, destul de lung zic eu..tot nu -sa raspandit in exces, a ramas foarte rar...Eu cu agresivitatea speciei si impactul lui aspra altor specii sunt sceptic....nu ca nu o sa apara si la noi. Sigur o sa apara, dar nicidecum cu un impact major asupra speciilor autohtone, cum se tem unii si spera altii :)

In State pe lacurile unde am pescuit eu...coexista rau sau bine ...cu pastravi intr-unul, stiuca, sorete, crappie alb si negru ,biban "normal" :) , crap in altul...Deci nu o fi dracul, marog bassul asa de negru...din punctul asta de vedere :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Noi 2010, 12:23

bass sau nebass...exista o intrebare esentiala neformulata pe aici.ai bun de mancat? si unul si altul eventual? :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Noi 2010, 12:29

rine scrie:bass sau nebass........ai bun de mancat? si unul si altul eventual? :lol: :lol: :lol:
Urata intrebare :D .... spune-mi ca nu foamea te impinge la pescuit :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2010, 12:31

Bass-ul este bun ..din auzite..nu am mancat ...desi recunosc am retinut cateva bucati :(..ulterior au fost mancati de rude :) Guvidul , dupa cartea de vizita de percide...iar pare ok la gust...doar dimensiunea sa nu fie problema :)
UlKustom Rods

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Noi 2010, 12:32

Astia il fac file, il prajesc in ulei si folie de aluminiu, citeam ca e cam ca pastravu. De comestibil e comestibil si majoritatea zic ca-i bun. Majoritatea care-l au... ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2010, 12:33

Nemernic...rine , cred ca se refera la alta latura a problemei...ca nu o sa aiba viata lunga in apele noastre, cunoscand antecedentele poporului nostru in materie :)

Daca americanii il consuma , eu zic ca e foarte ok...aia nu prea manca orice specie .
UlKustom Rods

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Noi 2010, 12:36

ULK scrie:Nemernic...rine , cred ca se refera la alta latura a problemei...ca nu o sa aiba viata lunga in apele noastre, cunoscand antecedentele poporului nostru in materie :)

Daca americanii il consuma , eu zic ca e foarte ok...aia nu prea manca orice specie .
Atunci imi cer scuze :twisted: .....
DECI ... ROMANASI !!!! BASSU' NU E COMESTIBIL ! si punct :!: .... :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 09 Noi 2010, 12:45

stai linistit, daca seamana a peste e bun, indiferent de dimensiune (aia mici merg la marinata), sau na, pentru cei care nu au chef sa ii curete pisica sigur ii mananca :?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2010, 12:48

Aaa..si sa nu uitam de spini, tepi, solzi foarte greu de curatat...alea-alea...plus ca e specie americana, care binenteles este degenerat/manipulat genetic...cancerigen, ce mai :)
UlKustom Rods

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Noi 2010, 12:50

Pai in cartile de specialitate ii mai spune si bibanul-pastrav, daca ii combinatie de gusturi poate-i chiar delicatesa. Nemernice, la multi ani! - pentru ieri... ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns