Barca pe rau

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Mar 2008, 15:41

OvidiuRus scrie:ms ionut pt amabilitate , inca is in ceata....atatea oferte , atat de putini bani... :P :D
ia'ti energo de 2,35...sunt super ok...chila, 3 camere de aer,atat ce ma deranjeaza este calitatea sacului de transport...putea fi mai bun la cusaturile manerelor de transport :) d'aia am si eu ptr lacuri :P e in jur de 1800ron

la mine o sa urmeze cred...o fibra+peridoc... :D

numai de bine!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 22 Mar 2008, 17:32

Scuze ca ma bag in subiect, dar uitandu-ma la barcile Energo si la cele Baracuda, am senzatia ca de fapt le face acelasi chinez. Si preturile sunt pe-acolo. Asta nu inseamna ca sunt barci rele.
Sau ma insel?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Mar 2008, 18:44

parca cele de la Baracuda sunt mai ieftine
S'altare și bunăstare !

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Mar 2008, 19:14

taicanoe scrie:parca cele de la Baracuda sunt mai ieftine

sunt mai eftine dar baga material mai naspa si sunt mai grele...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 22 Mar 2008, 19:29

Hmm...
Chestia cu greutatea ma contrariaza. Greutatea tocmai ca-ti spune una-alta despre material. Cel putin despre grosime. Ce anume il face pe Energo sa fie mai usor?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Mar 2008, 19:40

Musti scrie:Hmm...
Chestia cu greutatea ma contrariaza. Greutatea tocmai ca-ti spune una-alta despre material. Cel putin despre grosime. Ce anume il face pe Energo sa fie mai usor?

materialul de la energo din ce am vazut ar fi 700 dernier(0.7mm), cel de la baracuda 1000 dernier acoperit cu 2 straturi de pvc de 0.9mm...asta ar insemna un material de 2,8mm...si mie nu'mi prea vine sa cred... diferenta dintre energo de 2,35 si baracuda de 2,40 e de cateva kg...5-6... asa ca eu am mai multa incredere in energo decat in baracuda...parerea mea!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Mar 2008, 19:58

pe site la baracuda la o barca de 2,7 m pretul e 1880 Ron ... pe cand cele de la energo la aceeasi dimensiune sunt cam 2500 ... e ceva diferenta de pret ... la greutate baracuda sunt ceva mai grele ...
S'altare și bunăstare !

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Mar 2008, 20:53

Musti scrie:Chestia cu greutatea ma contrariaza. Greutatea tocmai ca-ti spune una-alta despre material. Cel putin despre grosime.

daca am fi sa luam astfel..hmmm :roll:

spre exemplu un allround marin jocker e cu mult mai usor decat multe barci...si materialul este ft bun, mai bun decat la kingfisher, energo, baracuda....

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 22 Mar 2008, 21:13

N-am zis ca trebuie musai sa fie grea. Greutatea e doar un indiciu despre faptul ca nu te afli in fata unei barcute de hartie. In cazul nostru se pare ca greutatea chiar confirma diferenta de grosime de material. Iar calculul il vad un pic altfel: strat textil + pvc = 0,9 mm, adica mai gros decat 0,7mm ai lui Energo, cu cei 700 dernier ai sai. Cei 1000 dernier ai Baracudei sunt confirmati si de diferenta de grosime si de greutate fata de Energo. Despre calitatea executiei nu cunosc amanunte, dar fii convins ca tot China le face pe amandoua. Iar Energofish e o firma maghiara care isi pune numele pe diverse produse de pescuit, toate de provenienta China, asa cum sunt la noi Gipo, BFF si Baracuda. Pretul mai mare al barcii Energo este explicabil, avand in vedere ca in Romania marfa Energo e adusa din Ungaria, nu direct din China. Putem presupune ca Baracuda este prima mana dupa chinez, nu a doua, ca in cazul Energo-ului de la noi.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Mar 2008, 21:49

@musti

materialul de 700 dernier are insertie de strat textil...deci 1000dernier ar trebui de asemenea sa aiva insertie de strat textil...din ce zice acolo...ar mai trebui ca pe langa acest pvc cu insertie de strat textil sa mai vina cu alte 2 straturi de pvc...eo asa inteleg...poate's mai oltean...no offence, dar am radacini indepartate prin oltenia :lol:

oricum pana nu o ia nimeni in brate sa se dea putin cu ea discutam discutii :) eventual sa vada cineva o monstra de material

Scrie răspuns