Balta cu trofee?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Dane,am inteles si punctul tau de vedere.Si eu in momentul in care vad ca merge f bine la salau,stiuca,etc-incerc si alte momeli ptr ca acum e momentul sa le testez.Daca le incerc in momentul in care nu am prins nici la artificialele mele "clasice" si nu prind cu cele noi le arunc in fundul cutiei.Din acest punct de vedere poti sa-ti incerci noutatile pe o astfel de balta,dar sa mergi la pescuit intr-o baltoaca si sa te consideri un "virtuoz" al spiningului.La urma urmei asta nu e pescuit,e prostitutie,vorba lui Legio. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Curat prostitutie!
Te fac c-o "fata" ?... Iti imbarliga astea niste Black Zulu de nu te mai tii pe picioare!
Vezi de treaba! Dupa ce nu s-a luat nimic la Paradis cateva saptamani, cica intr-o duminica a prins tot agariciul si la siret, daramite la rama!... De rapitor ni stiu nimic exact, dar e un exemplu tipic de Free Day la bordel!

Te fac c-o "fata" ?... Iti imbarliga astea niste Black Zulu de nu te mai tii pe picioare!

Vezi de treaba! Dupa ce nu s-a luat nimic la Paradis cateva saptamani, cica intr-o duminica a prins tot agariciul si la siret, daramite la rama!... De rapitor ni stiu nimic exact, dar e un exemplu tipic de Free Day la bordel!
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Io de vreo doi ani in prohibitie merg la Paradis si am luat peste cam tot timpul. Ce aveti voi cu baltile astea ??????? Nu va obliga nimeni sa va duceti........"Strugurii sunt acri".........In general eu ma duc dupa crap si pescuiesc in acea piscina da asta pana duminica....SE DESCHIDE PRUTULLLLLLLLLLLL
peace.
Sa speram ca se opresc ploile .......altfel mai avem de asteptat

Sa speram ca se opresc ploile .......altfel mai avem de asteptat

Viata-i parsiva
Mai Razvane, zi-mi tu mie ca ala-i pescuit, pa Paradis, cand daca stranuta vecinu de stand te stropeste... Din 120 in 20cm pleaca caye un fir in piscina si mai vrei sa te mai simti si adeva... Oare nu-i asta "una mica si trista" in dorul salbaticiei?
Eu am apelat la Paradis (sau la alte private) doar cand incepeam sa ma sui pe pereti si nu gaream o alta alternativa mai buna...
Bine zicea Malin ca avem tara pe care o meritam...
Eu am apelat la Paradis (sau la alte private) doar cand incepeam sa ma sui pe pereti si nu gaream o alta alternativa mai buna...
Bine zicea Malin ca avem tara pe care o meritam...

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi