Sunt un impatimit al pescuitului la rapitor, nu am o foarte mare experienta, dar aceasta este compensata, zic eu de pasiune!
Ce parere aveti de halul in care au ajuns cele mai importante balti de pescuit la stiuca din judetul IASI (Bran/Balatau)???????
Eu unul sunt disperat ca in anul 2006 voi pescui in cada eventul (daca va mai fi inca un an cu debit f mare pe Prut)...
Anul trecut, dupa cateva incercari primavaratice la Bran si la Balatau in care am agatat plase peste plase si m-am certat cu granicerii de am zis ca voi plati amenzi vre-o 2 salarii, am ajuns atat de disperat incat am fost la partide de pescuit la stiuca in bazinul cu crap de 700 mii al crescatoriei Larga Jijia!!!!!!!!!!!!

Ce sa va mai spun....ma trec forii cand ma gandesc la anul care a venit (2006) si parca frisoanele date de gerul care este acum afara (-24 grade) par copii mici in comparatie cu acestia!!!!
UNDE VOM MAI PESCUI LA RAPITOR IN ANUL 2006 fara ca sa fim jumuliti de "intreprinzatori" cu obrazul gros si buzunarul mare???????????????
Sorry daca am fost patetic, insa chiar asa ma simt si-mi vine sa-mi vand sculele de pescuit si sa ma apuc de crosetat sau sa migrez in tarile calde!!!
Astept parerile voastre.....(mai ales ale baietilor din "Prieteni Pescari", pe care sper sa-i cunosc cat mai curand)!