Aviz pescarilor din IASI (nu numai)..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

cipcop
junior
junior

Aviz pescarilor din IASI (nu numai)..

Mesaj de cipcop » 23 Ian 2006, 20:23

Salutare la toata lumea!
Sunt un impatimit al pescuitului la rapitor, nu am o foarte mare experienta, dar aceasta este compensata, zic eu de pasiune!
Ce parere aveti de halul in care au ajuns cele mai importante balti de pescuit la stiuca din judetul IASI (Bran/Balatau)???????
Eu unul sunt disperat ca in anul 2006 voi pescui in cada eventul (daca va mai fi inca un an cu debit f mare pe Prut)...
Anul trecut, dupa cateva incercari primavaratice la Bran si la Balatau in care am agatat plase peste plase si m-am certat cu granicerii de am zis ca voi plati amenzi vre-o 2 salarii, am ajuns atat de disperat incat am fost la partide de pescuit la stiuca in bazinul cu crap de 700 mii al crescatoriei Larga Jijia!!!!!!!!!!!! :cry:
Ce sa va mai spun....ma trec forii cand ma gandesc la anul care a venit (2006) si parca frisoanele date de gerul care este acum afara (-24 grade) par copii mici in comparatie cu acestia!!!!
UNDE VOM MAI PESCUI LA RAPITOR IN ANUL 2006 fara ca sa fim jumuliti de "intreprinzatori" cu obrazul gros si buzunarul mare???????????????
Sorry daca am fost patetic, insa chiar asa ma simt si-mi vine sa-mi vand sculele de pescuit si sa ma apuc de crosetat sau sa migrez in tarile calde!!!
Astept parerile voastre.....(mai ales ale baietilor din "Prieteni Pescari", pe care sper sa-i cunosc cat mai curand)!

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 23 Ian 2006, 20:32

O balta langa Iasi cu pesti rapitori ar fi la Cogeasca.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Ian 2006, 20:53

Aquaro Angler scrie:O balta langa Iasi cu pesti rapitori ar fi la Cogeasca.
Vad ca s- dus vestea de Cogeasca :)
Salut cipcop si bine ai venit!
Rapitor prin jurul Iasului, inca se mai gaseste.. Ar fi Prutul, Siretul dintre cele curgatoare si mai sunt cateva si balti.
Nu e de disperat... sa zic asa.
Totusi, sper si eu ca anul acesta sa nu mai vina cu ploi mari ca anul trecut, dar, asta ramane de vazut.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 23 Ian 2006, 21:14

Alta balta langa Iasi unde se pescuiesc rapitori este Sârca, pe langa bibani s-au prins si salai.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Ian 2006, 21:25

Aquaro Angler scrie:Alta balta langa Iasi unde se pescuiesc rapitori este Sârca, pe langa bibani s-au prins si salai.
Da, dar e ceva mai departe .... dar oricum, majoritatea merg acolo la stationar, la ciprinide.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 23 Ian 2006, 21:27

Era o vreme cind se prindea rapitor si la Dumbrava. Nu stiu ce o mai fi acum. Din cite imi amintesc Paul si Legio au fost acolo in urma cu vreun an.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Ian 2006, 21:31

Ioan S. scrie:Era o vreme cind se prindea rapitor si la Dumbrava. Nu stiu ce o mai fi acum. Din cite imi amintesc Paul si Legio au fost acolo in urma cu vreun an.
Ehee... intra-devar... Prima mea partida numai de spin... 5 decembrie 2004 :D
Nu mai merge nimic.. vor sa scoata toti rapitorii si sa bage fitofag...
Din cate am auzit vor sa sece de tot lacul... Acum, ramane de vazut.
Oricum, nu se merita.. Si atunci am luat niste bibani de toata jalea, dar a fost frumos :)

Leba
veteran
veteran

Re: Aviz pescarilor din IASI (nu numai)..

Mesaj de Leba » 24 Ian 2006, 14:16

cipcop scrie: Astept parerile voastre.....(mai ales ale baietilor din "Prieteni Pescari", pe care sper sa-i cunosc cat mai curand)!
salve, man.
pai...de ce nu vii joi la 18.00 la barul din spatele mag. Flanco independentei? acolo se aduna PPI saptamanal (cel putin!). te asteptam.
pentru usurinta, explic mai pe larg:
venind pe Bd. Independentei dinspre Piata Independentei catre Tg. Cucului chiar inainte de mag. Flanco (pe stg) e o straduta care urca spre Bolta Rece.
intri pe ea si faci iarasi stanga pe prima strada cu care se intersecteaza. pe acea strada (straduta!) meri 50m si pe mana dreapta ai sa observi o reclama luminoasa cu Becks. acolo e!
e o zona cu multe fast-food.uri cu specific arabesc, turcesc si alte natii maronii! :D
spor.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 24 Ian 2006, 17:56

Asa amarata cum e acuma Dumbrava.. mi-a dat multe satisfactii incepand cu cei cativa costrasi prinsi intimp ce chiuleam de la ore in cl a V-a si terminand cu primii bibi luati la spinn!
erau alte vremuri... da pana mai rasuflam, n-are rostst sa ne dam e ceasu mortii!
O sa vina si vremuri mai rele poate, poate mai multe bune.... om trai si om vede!
nu cantitatea si nici marimea rapitorilor nu mai conteaza atunci cand intr-adevar vrei sa te simti bine pe malul apei. e o chestie de atitudine. Parerea mea.........

Orice baltutza cat de amarata poate sa-ti dea surprize placute..
nu dadeam 2 lei pe cogi pana n-am incercat-o la modul cel mai serios, si crede-ma ... sa prinzi cateva sute de bibani, unii chiar cu "plete dalbe" nu-i chiar de ici de colo......

si daca vrei sa stii eu chiar am pescuit... intr-un butoi cu apa de ploaie. Pusesem vreo 3 carasei acolo ....... :oops:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 24 Ian 2006, 18:16

legio1083 scrie: ...si daca vrei sa stii eu chiar am pescuit... intr-un butoi cu apa de ploaie. Pusesem vreo 3 carasei acolo ....... :oops:
ahaaa! deci suntem 2 dilii! :roll: :shock: :D
io am facut primul c&r intr-o balta de 100mp amenajata in gradina la un vecin de-al bunicii. am dat o mana de carasi acolo si apoi m-am chinuit o saptamana sa-i prind la pluta. :shock: n-au vrut neam sa haleasca rame! :oops: :cry:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns