Aviz pescarilor din IASI (nu numai)..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 24 Ian 2006, 18:26

Si eu am amintiri de-astea :)
Mi-am adus aminte acum de cum am dus un porcusor viu acasa si i-am dat drumul intr-o cisterna de apa. Apoi m-am chinui doua zile sa-l prind si sa-l scot de-acolo :)
Mentionez ca cisterna are 4500l si era cam plina de apa :)

cipcop
junior
junior

Mesaj de cipcop » 24 Ian 2006, 18:28

Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma incurajeze...
Asa amarata cum e acuma Dumbrava.. mi-a dat multe satisfactii incepand cu cei cativa costrasi prinsi intimp ce chiuleam de la ore in cl a V-a si terminand cu primii bibi luati la spinn!
La dumbrava am fost si eu putin in toamna asta cand scazuse f mult apa si am prins "creionase" si bibanei, insa doar in partea de la stanga soselei, care este plina de craci spini.... :wink:
Vad ca s- dus vestea de Cogeasca Smile
Si am ajuns anul trecut si pe la Cogeasca si in afara de cateva trasaturi la bucatica, dupa 1 zi de blinkereala, n-am agatat nici macar 1 amarat de biban... :cry:
Eu duc dorul baltilor ca Branul si Balataul in primul rand datorita peisajului si in al doilea rand datorita modului in care puteai "sa vanezi" stiuca ....(atacurilor rapitorilor care, ca pescar, te innebuneau).
In ceea ce priveste Prietenii Pescari, nu promit ca voi ajunge joia aceasta, insa cea viitoare in mod sigur...(va voi gasi cred usor deoarece cunosc totusi pe cineva care are legaturi cu voi: Adrian P.)
Asa ca tot nu scapati de mine! :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 24 Ian 2006, 18:33

cipcop scrie: Asa ca tot nu scapati de mine! :lol:
Esti binevenit! :)
Daca ai batut Branul, e posibil sa ne stim...:)

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 24 Ian 2006, 18:58

deci suntem cativa "pescarusi" in Iasul asta, pana la urma..........

Sa ne traim!
si ...
adu Doamne primavara ca mi-au inghetat blincherele-n cutii!............ :?
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 24 Ian 2006, 19:24

mai este si Solestiul cu salau frumos si bibi,cotu morii cu biban c/r de Cuza(24 ianuarie),stinca costesti cu ce vrei tu, si-ti mai spun cind vii cu Adrian la cel mult 10m pe stinga nu 50 cum spune Leba

Scrie răspuns