avat lacustru

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 07 Ian 2006, 10:16

Am prins f bine avat pe barajul de la Beresti.In special la streamer si vbl mic.Dar cum s-a spus si mai sus ii luam dim devreme si o jumatate de ora inainte de asfintit.Pe canalul de fuga dadeau niste pescari la buldo si luau cate 2-3 odata,dar erau la 200-300 de grame si din pacate isi indesau traista cu ei. :evil:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 11 Ian 2006, 17:24

salut.cel mai mare avat (mort ,dar nu intrat in putrefactie)l-am vazut in balta la padureni -putna .l-am agatat si l-am scos la mal,era femela ,lunga cam de 1,25-1,30m.groasa ca un butuc,plina de icre ,dintii de pe arcurile branhiale erau enormi .nu cunosc cauza mortii.
un aborigen care asista la faza ,isi dadea cu parerea "ce clean mare!"
a fost cel mai mare avat vazut vreodata .
cel mai mare avat care l-am luat in lac ,cam 4 kg ,mi-a intrat in imediat sub barca pe apa de 5m cand ridicam naluca ,pescuind cu grub verde la salau .
walleye

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 11 Ian 2006, 17:35

salut Andrei.cum ai scos fata aia lucioasa la copilas?ma intereseaza materialul de sub rasina si rasina .am renuntat de mult la lemne dar ,
mi-au adus clipe de neuitat la stiuca in viata . ultima data cand am agatat unul facut de mine ,am intrat in noiembrie in apa de 2m ,la p..a goala.daca nu intram eu ,se baga tovarasul meu care era scos din minti saracu.....el dadea la viu la stationar.
walleye

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Ian 2006, 19:23

adrian frunza scrie: salut Andrei.cum ai scos fata aia lucioasa la copilas?
E mai tinerel. Inca nu a apucat sa i se inaspreasca trasaturile de la vanturi, geruri si ploi... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 11 Ian 2006, 19:59

lol! Da asa e am o fata mai tanara decat mine. Cred ca hranirea consistenta...... da oricum tre sa privesc in viitor. La 40 o sa arat mult mia tanar...
Da cred ca te refereai la altceva...... da nu prea imi pot da seama la ce anume. Cred ca te refereai la un vobler :P

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 12 Ian 2006, 12:14

adrian, inseamna ca, la dimensiunile pe care le spui, avea 10 kile ca popa...

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 12 Ian 2006, 14:42

salut Andrei.copilas= wobler http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=184
daca l-ai lansat in topic ,sper ca iti asumi paternitatea .ma intereseaza cum ai obtinut patternul lucios:material+tehnologie.mersic de raspuns.

salut pescarel.era mai gros de 10 kile.era de guiness book.cred ca a murit pt ca nu a putut depune icrele si ovarele s-au spart in ea .fenomenul se intalneste destul de des in acvaristica .
walleye

Scrie răspuns