Avantaje si (sau) dezavantaje...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Ian 2008, 15:33

no domnilor asa mai veniti de acasa. respect!

am citit descrierea faptelor din act si mi-am facut cruce. aia nu tree dati in judecata doar, le trebe si de un batoc cinstit ca la carte.

cretini. mai sunt in functii?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Ian 2008, 19:33

Nu ai inteles nimic eugen. Diferenta dintre noile asociatii si vechile ajvps sunt uriase. AJVPS-isti au facut din acesta caracatita modul lor de viata. Ei traiau din aceste cotizatii pe care le converteau in salarii si venituri de care nu dadeau socoteala nimanui. Fa o socoteala; numai la asociatia noastra au venit dupa infiintare peste 3 mii de pescari. Inmulteste acest numar cu 1.250.000 lei vechi cat aveau ei cotizatia si o sa intelegi de ce incearca prin toate metodele sa compromita noile asociatii. Ghinionul este ca era lor se apropie de sfarsit. O sa vedti catde curand ce delapidare enorma s-a facut in detrimentul statului dupa 1990. O sa va cruciti.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Ian 2008, 19:54

din punctul meu de vedere dea domnul sa dispara toata lipitorile.

in situatia de fata mi se pare socant de-a dreptul sa isi ia bataie un pescar inca cu permis platit si aia inca sa stea pe scaunele caldute unde oricum nu fac nimic.

totul e sa nu se aseze in locul lor altii la fel.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Ian 2008, 21:39

eugen scrie:din punctul meu de vedere dea domnul sa dispara toata lipitorile. .
@ eugen...inseamna ca nu sti ce bine merge la clean,cu lipitori,cand e apa putin tulbure...si nu numai :lol: :P :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Ian 2008, 21:48

:) :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Ian 2008, 00:29

APSHD scrie: Dupa cum v-am promis am postat rezolutia parchetului impotriva conducerii AJVPS -Hatag.
....
totusi,lipseste o pagina,mai exact pagina nr.2 in care procurorul isi face expunerea cazului.
era interesant de vazut acea pagina.
oricum,pedeapsa mi se pare destul de mica,in locul partii vatamate,propuneam instantei sa platesc eu ca invinuit 800lei si sa ii trag nemernicului ala un sut in coaie :twisted:
doamne ce omleta de 8 milioane as mai fi facut :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Ian 2008, 13:04

adiwolf scrie:...
oricum,pedeapsa mi se pare destul de mica,in locul partii vatamate,propuneam instantei sa platesc eu ca invinuit 800lei si sa ii trag nemernicului ala un sut in coaie :twisted:
doamne ce omleta de 8 milioane as mai fi facut :lol:
hop si io cu jumate din bani sa-i ard un black bull pe curu gol. asa, sa nu mai stea jos o vreme...
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 27 Ian 2008, 15:33

Va dati seama ce oameni de caracter sunt la conducerea AJVPS-HD
As vrea sa vad si pozitia PESCUITORULUI fata de cele de mai sus. Dar ma indoiesc ca va avea ceva de comentat fata de cei ce ii tine in brata :datz: :lol1: :headbash: :crazy1: :cooler:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 27 Ian 2008, 16:21

apsalba ne-a spus :
AJVPS-isti au facut din acesta caracatita modul lor de viata. Ei traiau din aceste cotizatii pe care le converteau in salarii si venituri de care nu dadeau socoteala nimanui. Fa o socoteala; numai la asociatia noastra au venit dupa infiintare peste 3 mii de pescari. Inmulteste acest numar cu 1.250.000 lei vechi cat aveau ei cotizatia si o sa intelegi de ce incearca prin toate metodele sa compromita noile asociatii.
Pai de unde stim noi pescarii obisnuiti ca si o asociatie noua nu isi face din caracatita un mod de viata cum povesteste apsalba,,,,,sau noile asociatii au o alta lege dupa care functioneaza ????!!!
Probabil o fi furat ceva un om sau doi undeva in Romania ,dar nu este regula generala ca numai unii fura si ceilalti nu....cand ei se conduc dupa aceeasi lege....ca nu exista legea ajvps si legea -asociatie noua- dupa care se lucreaza in Romania.....
Fraude si alte magarii pot fi comise de oricare din parti........sau credeti ca unii au oarece retneri....???????
De ce numai unii pot pot fenta si altii nu....?????
De ce numai unii vor sa munceasca ????? N-am vazut astfel de explicatii ...doar niste acuzatii insirate la nesfarsit....riscand sa nu fie crezute de nimeni.....

pityu
veteran
veteran

avantaje si (sau) dezavantaje

Mesaj de pityu » 27 Ian 2008, 19:09

Gigi 2007 a scris
Pai de unde stim noi pescarii obisnuiti ca si o asociatie noua nu isi face din caracatita un mod de viata cum povesteste apsalba,,,,,sau noile asociatii au o alta lege dupa care functioneaza ????!!!
Probabil o fi furat ceva un om sau doi undeva in Romania ,dar nu este regula generala ca numai unii fura si ceilalti nu....cand ei se conduc dupa aceeasi lege....ca nu exista legea ajvps si legea -asociatie noua- dupa care se lucreaza in Romania.....
Fraude si alte magarii pot fi comise de oricare din parti........sau credeti ca unii au oarece retneri....???????
De ce numai unii pot pot fenta si altii nu....?????
De ce numai unii vor sa munceasca ????? N-am vazut astfel de explicatii ...doar niste acuzatii insirate la nesfarsit....riscand sa nu fie crezute de nimeni.....
Scuza-ma ca-ti spun franc in fata, dar esti de-a dreptul penibil! Daca doi insi iti spun ca esti beat, du-te si culca-te! Poluezi Forumul degeaba :!:

Scrie răspuns