Avantaje si (sau) dezavantaje...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu ai inteles nimic eugen. Diferenta dintre noile asociatii si vechile ajvps sunt uriase. AJVPS-isti au facut din acesta caracatita modul lor de viata. Ei traiau din aceste cotizatii pe care le converteau in salarii si venituri de care nu dadeau socoteala nimanui. Fa o socoteala; numai la asociatia noastra au venit dupa infiintare peste 3 mii de pescari. Inmulteste acest numar cu 1.250.000 lei vechi cat aveau ei cotizatia si o sa intelegi de ce incearca prin toate metodele sa compromita noile asociatii. Ghinionul este ca era lor se apropie de sfarsit. O sa vedti catde curand ce delapidare enorma s-a facut in detrimentul statului dupa 1990. O sa va cruciti.
totusi,lipseste o pagina,mai exact pagina nr.2 in care procurorul isi face expunerea cazului.APSHD scrie: Dupa cum v-am promis am postat rezolutia parchetului impotriva conducerii AJVPS -Hatag.
....
era interesant de vazut acea pagina.
oricum,pedeapsa mi se pare destul de mica,in locul partii vatamate,propuneam instantei sa platesc eu ca invinuit 800lei si sa ii trag nemernicului ala un sut in coaie

doamne ce omleta de 8 milioane as mai fi facut

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
hop si io cu jumate din bani sa-i ard un black bull pe curu gol. asa, sa nu mai stea jos o vreme...adiwolf scrie:...
oricum,pedeapsa mi se pare destul de mica,in locul partii vatamate,propuneam instantei sa platesc eu ca invinuit 800lei si sa ii trag nemernicului ala un sut in coaie
doamne ce omleta de 8 milioane as mai fi facut

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
apsalba ne-a spus :
Probabil o fi furat ceva un om sau doi undeva in Romania ,dar nu este regula generala ca numai unii fura si ceilalti nu....cand ei se conduc dupa aceeasi lege....ca nu exista legea ajvps si legea -asociatie noua- dupa care se lucreaza in Romania.....
Fraude si alte magarii pot fi comise de oricare din parti........sau credeti ca unii au oarece retneri....???????
De ce numai unii pot pot fenta si altii nu....?????
De ce numai unii vor sa munceasca ????? N-am vazut astfel de explicatii ...doar niste acuzatii insirate la nesfarsit....riscand sa nu fie crezute de nimeni.....
Pai de unde stim noi pescarii obisnuiti ca si o asociatie noua nu isi face din caracatita un mod de viata cum povesteste apsalba,,,,,sau noile asociatii au o alta lege dupa care functioneaza ????!!!AJVPS-isti au facut din acesta caracatita modul lor de viata. Ei traiau din aceste cotizatii pe care le converteau in salarii si venituri de care nu dadeau socoteala nimanui. Fa o socoteala; numai la asociatia noastra au venit dupa infiintare peste 3 mii de pescari. Inmulteste acest numar cu 1.250.000 lei vechi cat aveau ei cotizatia si o sa intelegi de ce incearca prin toate metodele sa compromita noile asociatii.
Probabil o fi furat ceva un om sau doi undeva in Romania ,dar nu este regula generala ca numai unii fura si ceilalti nu....cand ei se conduc dupa aceeasi lege....ca nu exista legea ajvps si legea -asociatie noua- dupa care se lucreaza in Romania.....
Fraude si alte magarii pot fi comise de oricare din parti........sau credeti ca unii au oarece retneri....???????
De ce numai unii vor sa munceasca ????? N-am vazut astfel de explicatii ...doar niste acuzatii insirate la nesfarsit....riscand sa nu fie crezute de nimeni.....
avantaje si (sau) dezavantaje
Gigi 2007 a scris
Scuza-ma ca-ti spun franc in fata, dar esti de-a dreptul penibil! Daca doi insi iti spun ca esti beat, du-te si culca-te! Poluezi Forumul degeabaPai de unde stim noi pescarii obisnuiti ca si o asociatie noua nu isi face din caracatita un mod de viata cum povesteste apsalba,,,,,sau noile asociatii au o alta lege dupa care functioneaza ????!!!