Avantaje si (sau) dezavantaje...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 22 Ian 2008, 18:29

scuzati :oops: :oops: :oops: :oops: am uitat sa o trec :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pityu
veteran
veteran

Avantaje si sau dezavantaje

Mesaj de pityu » 22 Ian 2008, 23:54

Noile asociatii de pescari (cele private) nu au nici un avantaj fata de agvps ! Eu, care am infiintat o asociatie privata intr-un mic orasel, va sfatuiesc cu caldura sa mergeti sa va vizati carnetul de membru (era sa zic permisul - scuzati!) tot la agvps, ca si pana acum !
Va doresc tuturor , Fir Intins !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Ian 2008, 00:32

@tavi...pun pariu k stiu unde a avut loc discutia,
dar mai este o problema, pescari astia mai in etate, mereu vor pune accentul pe banii, deh, ei inca nu stiu k daca vrem k fauna sa revina cum a fost odata, sa elibereze o marla de aia asa de 400 de grame

pityu
veteran
veteran

Avantaje si sau dezavantaje

Mesaj de pityu » 23 Ian 2008, 23:12

Old Radu m-a rugat sa postez aici cateva din avantajele si dezavantajele pescarilor inscrisi la agvps "vis a vis" de cei din asociatiile private.
Uitati un exemplu concret.
Anul trecut pe paraul Polatiste (afluent al Jiului in zona Defileului), paznicul de vanatoare si pescuit al agvps filiala Petrosani, Dl. Vladescu Ion (daca nu gresesc numele mic) a controlat un membru al nostru care pescuia legal cu doua muste artificiale, ridicandu-i toate documentele pe motiv ca numai permisele lor sunt valabile.
La 20 m. amonte de baiatul de la asociatia noastra pescuia un membru al lor la pastrav (ca alti pesti nu sunt in paraul Polatiste), cu pestisor viu, avand recipientul cu boisteni (creieti) la vedere. Paznicul s-a dus la el, a vazut ca are permis de agvps, a dat mana cu el si a plecat mai departe.
Avantaj .... membrii agvps :!: :!: :!: :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Avantaje si sau dezavantaje

Mesaj de MihaiV » 24 Ian 2008, 07:36

pityu scrie: Anul trecut pe paraul Polatiste (afluent al Jiului in zona Defileului), paznicul de vanatoare si pescuit al agvps filiala Petrosani, Dl. Vladescu Ion (daca nu gresesc numele mic) a controlat un membru al nostru care pescuia legal cu doua muste artificiale, ridicandu-i toate documentele pe motiv ca numai permisele lor sunt valabile.
Nu pot sa cred asa ceva! Puteti pune la galerie o poza cu procesul verbal?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 24 Ian 2008, 11:13

eu pot sa cred, oameni care fac abuzuri se gasesc in orice sistem.

pityu,
in sfarsit ai inceput sa ne zici lucruri concrete. este altceva.
ce ati facut ca sa-l ajutati pe membrul asociatiei dvs?

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 24 Ian 2008, 14:22

buna intrebare !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 24 Ian 2008, 17:41

Avantaj de a detine permis eliberat de AJVPS-HD:
Anul trecut un pescar care este membru la APS-HD pescuia in zona Hateg pe un lac de acumulare. La un momendat vine in control secretarul AJVPS - Hateg ii cere permisul la control iar cind vede carnetul de membru si permisul de pescuit eliberat de APS-HD , ii ia permisul iar prin violenta ii ridica si cele doua bete de pescuit cu care pescuia legal lovindul in prezenta mai multor martori spunind in gura mare ca permisele eliberate de noi nu sunt valabile si ca asa vor patii toti care mai intraznesc sa plateasca la noi cotizatia de pescuit.
Ce parere credeti ca si-au facut pescarii prezenti de fata :?: :?: :?: :?:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 24 Ian 2008, 18:48

mai oameni buni la voi acolo e alt film...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 24 Ian 2008, 19:47

APSHD,
cu ce urmari s-a soldat intimplarea din zona Hateg?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns