atacul avatului cat de puternic ete???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Vad ca so lamurit lumea ... batul nu se rupe ... da despre fir ce puteti sa spuneti ... la cati dintre voi vo rupt avatu firu ... din atac bineinteles.
Banuiesc ca in timpul unui drill sunt sanse mai mari datorita obstacolelor din apa pietre crengi etc.
Eu personal inca nu am avut onoarea sa pocnesc firu intr-un avat dar ...
am lasat un preten cu buza umflata cand m-am oferit sa-i scot pestele si domnu avat o binevoit sa imi indrepte ancora de la un Salmo
... de atunci m-am lecuit ... sunt doar pe post de minciog ... fiecare cu pestele lui 
Mentionez ca in cazu acela frana era reglata prost (mult prea tare)
Banuiesc ca in timpul unui drill sunt sanse mai mari datorita obstacolelor din apa pietre crengi etc.
Eu personal inca nu am avut onoarea sa pocnesc firu intr-un avat dar ...

Mentionez ca in cazu acela frana era reglata prost (mult prea tare)
Eu cred ca poate rupe un bat indiferent cat de "ca lumea" este. E suficient sa iti atace din scurt, sub un unghi nepotrivit. Se intampla cam acelasi lucru ca in cazul in care ridici lanseta in sus in incercarea de a apropia de minciog sau de grip un peste mai mare.
Daca mai si ai frana stransa, e chiar foarte posibil.
Daca mai si ai frana stransa, e chiar foarte posibil.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
@HellRaiser , poti da linistit , nu-ti fa atatea probleme de genul ca rupe batu sau nu rupe ..................da in ei prima data si mai vb.
Cu un bat ca al tau un amic ( deh , norocul incepatorului !!!!! ) a reusit sa scoata o stuk de aprox 7 kg cu mono 0,23 si rotativa nr 2 !!!!!!! E drept ca a facut si o baie pana la brau dar dupa 15 minute de urlete si sperieturi a reusit ,deci cu incredere !
Cu un bat ca al tau un amic ( deh , norocul incepatorului !!!!! ) a reusit sa scoata o stuk de aprox 7 kg cu mono 0,23 si rotativa nr 2 !!!!!!! E drept ca a facut si o baie pana la brau dar dupa 15 minute de urlete si sperieturi a reusit ,deci cu incredere !
Ce sa zic , in fiecare an rupeam vreo 5 bete la avat si dupa cum vad in fiecare zi se plinge cite unu ca-i rupe avatu batu he!he!
Razvane , fenomene din astea " high sticking " se presupune ca nu intra in ecuatie , daca dam sa rupem atunci il rupem din lansare ca si acolo conteaza unghiul , la o adica . Iar frina , pai de aia ii frina si are mai multe pozitii ca sa te joci la ea , daca ii cazu la ficare lanseu .
Fir Intins!!!
Razvane , fenomene din astea " high sticking " se presupune ca nu intra in ecuatie , daca dam sa rupem atunci il rupem din lansare ca si acolo conteaza unghiul , la o adica . Iar frina , pai de aia ii frina si are mai multe pozitii ca sa te joci la ea , daca ii cazu la ficare lanseu .
Fir Intins!!!
Celor convinsi ca un avat mare poate rupe o lanseta (fara defecte de fabricatie) eu le-as propune un experiment :
Se ia un bocanc, se leaga naluca de el si se arunca in curentul apei. Urmeaza un "dril" de toata frumusetea ... si daca bocancul reuseste sa "rupa" lanseta atunci sigur si avatul o va rupe !

Se ia un bocanc, se leaga naluca de el si se arunca in curentul apei. Urmeaza un "dril" de toata frumusetea ... si daca bocancul reuseste sa "rupa" lanseta atunci sigur si avatul o va rupe !