Gabriel68 scrie:In atentia domnului Kleniacul.Eu nu prostesc pe nimeni.Nu fac parte din aceasta asociatie. Mi-am exprimat un punct de vedere citind statutul lor postat de un alt coleg pe forum. Eu am citit din statut in limba romana,si nu am gasit nimic scris despre fantezii sexuale sau alte lucruri neplacute. Am sa caut mai multe informatii despre aceasta asociatie sa imi fac o pare mai clara despre ei. Din postarea mea reiese ca nu sint de acord cu braconajul,daca a-ti citit acest lucru, nu ca sint fan Lavinia. Ma bucur ca aveti ïncredere in ANPA, Politie si Jandarmerie, eu nu am, pentru ca de 27 de ani ne pazesc de braconieri, iar numarul lor tot creste.Esti un roman care ai incredere in institutiile statului, si sant convins ca ai fost si sa votezi.Eu nu am fost pentru ca nu am incredere in institutiile statului. Diferenta dintre noi este ca eu nu te-am jignit si nu sint nici sfant.Mult noroc in noul an.':
Bine , m-aţi convins , vă accept scuzele

De calificativul ,, arhanghel"nu scăpaţi, că vă văd blînd ca porumbeii şi ñevinovat ca mieluşeii.Mai ales că veti schimba pescuitul din temelii dacă nu vă prezentaţi la vot .Poate nu ştiţi că Poliţia, Jandarmeria şi ANPA au şi dreptul şi obligaţia de a controla pescarii şi de a lua măsurile legale , dacă e cazul.Lavinia Ghedan doar în visele ei poate face ceva , legal, în afară de a suna la 112.Cît despre neapartenenţa d-voastră la miscarea de prostit pescarii denumită frps si ancbp, vă felicit, dar nu vă cred 100%.Mai rămîne de văzut.La Multi Ani!