Articole de pescuit cu plata in rate la Arrow
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Articole de pescuit cu plata in rate la Arrow
De curand puteti cumpara articole de pescuit si vanatoare cu plata in rate de la cele trei magazine Arrow din Bucuresti.
Detalii in magazine.
Marius (Arrow Int.)
P.S. Multumesc danr pt. permisiunea de a face acest anunt pe forum.
Detalii in magazine.
Marius (Arrow Int.)
P.S. Multumesc danr pt. permisiunea de a face acest anunt pe forum.
din punctul meu de vedere este binevenita aceasta hotarare a ARROW de a vinde in rate.Dar explica-ne pls niste lucruri ca de ex ce acte ,cat salariu ,care sunt dobanzile,ca daca se practica tot o chestie de gen magazine de electronice unde platesti produsul de vreo 4 ori mai mult atunci nu cred ca o sa fie un succes.Si vorba lui Bogdans,in TM pe cand?
Intrucat mi s-au solicitat amanunte atat pe forum, cat si pe privat (Piticu), am sa raspund aici.
Mi-am intrebat colegii de la magazine, care au fost la un curs la banca finantatoare detalii privind dobanda, etc.
Am luat ca exemplu un salariat cu 4.000.000. lei/luna net, care cumpara in rate pe doi ani un produs de 10.000.000.lei, fara avans. El va plati o rata de 560.000lei/luna.
bogdans, nutzu_z, Paul,
Daca experimentul cu ratele in Buc. va fi un succes atat pentru noi cat si pentru banca, vom extinde sistemul si la celelalte magazine ale firmei din alte orase.
Mi-am intrebat colegii de la magazine, care au fost la un curs la banca finantatoare detalii privind dobanda, etc.
Am luat ca exemplu un salariat cu 4.000.000. lei/luna net, care cumpara in rate pe doi ani un produs de 10.000.000.lei, fara avans. El va plati o rata de 560.000lei/luna.
bogdans, nutzu_z, Paul,
Daca experimentul cu ratele in Buc. va fi un succes atat pentru noi cat si pentru banca, vom extinde sistemul si la celelalte magazine ale firmei din alte orase.
MariusC,ce se aude cu mulinetele si lansetele de la Rapala?Asteptam cu nerabdare vesti,scule...
Sau mulinete Daiwa,Shimano pentru toate buzunarele...cred ca ar arata bine pe rafturile Arrow

Sau mulinete Daiwa,Shimano pentru toate buzunarele...cred ca ar arata bine pe rafturile Arrow

Michael va recomanda Regulamentul forumului
multumim pentru raspunsMariusC scrie:[...]Am luat ca exemplu un salariat cu 4.000.000. lei/luna net, care cumpara in rate pe doi ani un produs de 10.000.000.lei, fara avans. El va plati o rata de 560.000lei/luna.

mi se pare fair.
in masura in care actele necesare / birocratia nu vor fi un calvar sunt sigur ca veti avea succes.
Michael scrie:Sau mulinete Daiwa,Shimano pentru toate buzunarele8)

Cum o fi aia, nu prea stiu.
Serios vorbind, Shimano nu aducem pt. ca aduce GIPO.
La Daiwa anul acesta vom avea preturi mai bune decat oricand, dar tot nu cred ca vor fi ca in State si nici pentru toate buzunarele.
piticu,
cu placere.
Cred ca nu esti tu in postul anterior. Nici o poanta, nimic?....