Articole de pescuit cu plata in rate la Arrow

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 24 Ian 2005, 17:32

:lol: hehehe e lunea azi mah marius, vrei sa ma agatz asa, chiar da toate? stai sa-mi reviu...

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 24 Ian 2005, 17:36

piticu scrie::lol: hehehe e lunea azi mah marius, vrei sa ma agatz asa, chiar da toate? stai sa-mi reviu...

:lol: :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Ian 2005, 20:57

MariusC scrie:
Michael scrie:Sau mulinete Daiwa,Shimano pentru toate buzunarele8)
:lol: :lol: :lol:
Cum o fi aia, nu prea stiu.
Orice brand are modele pentru toate buzunarele,zic eu... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 25 Ian 2005, 14:48

Michael scrie:Orice brand are modele pentru toate buzunarele,zic eu... :roll:
Asa e, Michael.
Am incercat si eu o gluma, bazandu-ma pe faptul ca, e cunoscut, ca brandurile respective sunt de top, iar preturile lor sunt in gen. mai mari decat ale altora. :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Ian 2005, 19:24

Bineinteles,Marius,asa este :D ,raportul pret-calitate trebuie sa existe...dar,sunt mulinete la pret rezonabil,de o calitate buna,si mai sunt mulinete care au preturi exorbitante,pentru cei care-si permit sa arunce cu banu' direct din mertzan.La asta ma refeream eu,de exemplu,la 50-60 euro zic eu ca as gasi un Daiwa rezonabil. :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 28 Ian 2005, 18:09

salut .marius , de ce in reteaua arrow nu aveti fluorocarbon(seaguar)? la metraj cred ca s-ar vinde bine.aveti numai THOR(MUSTAD) care e f subtire si nu scrie ca ar fi rezistent la abraziune ci numai invizibil(he ,he ,in scurt timp o sa apara si carlige invizibile cu care o sa prindem pesti invizibili)
sincer sa fiu nu ma intereseaza ratele,pescuitul merita mici sacrificii financiare.ma intereseaza un magazin blindat cu produse de calitate, la preturi reale.cormoran nu a scos nici o mulineta in colaborare cu daiwa , ca doar au fuzionat?astept raspuns ,multumesc.
walleye

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 31 Ian 2005, 11:04

adrian frunza scrie:salut .marius , de ce in reteaua arrow nu aveti fluorocarbon(seaguar)?

ma intereseaza un magazin blindat cu produse de calitate,

la preturi reale.

cormoran nu a scos nici o mulineta in colaborare cu daiwa , ca doar au fuzionat?astept raspuns ,multumesc.
1. Tot ce avem in Bucuresti in depozit (adica produsele existente pe site in baza de date), poate fi comandat la oricare din magazinele noastre, dar si la alte magazine ce se aprovizioneaza de la noi. In rest, desigur ca ne-ar placea sa avem absolut tot ce-si doresc pescarii, dar varietatea e atat de mare, incat e imposibil.

2. Ne straduim sa "blindam" magazinele cu produse de calitate. Sa nu uitam insa ca suntem in Romania, unde puterea de cumparare e cum o stiti. Trebuie deci sa aducem produse "pentru toate buzunarele". Numai cu produse de top, sigur n-am supravietui.

3."la preturi reale" ???
Ce vreti sa spuneti? Preturile noastre sunt rezultatul preturilor de achizitie din import.

4. In comparatie cu Cormoran, Daiwa e un colos. Cred ca Daiwa a cumparat Cormoranul pt. distributia pe Germania. In rest, din cate stiu, producatorii care lucreaza pt. cei doi sunt diferiti.

Scrie răspuns