ar fi interesant
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ar fi interesant
pe mine unu chiar ma deranjeaza... nu stiu pe voi dar eu cand ma uit la galeria foto m-as astepta sa vad si eu la ce-au fost prinse acele capturi unde cum etc... ar trebui ca administratorul forumului sa "oblige" la uploadul pozelor aceste informatii... chiar ma ghidez dupa culori,date, informatii prin aceasta cale ii multumesc domnului jean care chiar isi da silinta de a-si explica pozele.. chiar te uiti cu placere
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
Si eu sunt de acord cu cele de mai sus si as propune 3 rubrici:
-loc
-naluca
-observatii (optional)
Dar mai sunt si "secretosi" care nu vor sa se afle locul si/sau naluca folosita... de aceea cred ca nu ar trebui sa fie obligatorie completarea rubricilor de mai sus in asa fel incat acestia sa nu completeze aiurea ci pur si simplu sa lase liber pentru a nu induce in eroare
-loc
-naluca
-observatii (optional)
Dar mai sunt si "secretosi" care nu vor sa se afle locul si/sau naluca folosita... de aceea cred ca nu ar trebui sa fie obligatorie completarea rubricilor de mai sus in asa fel incat acestia sa nu completeze aiurea ci pur si simplu sa lase liber pentru a nu induce in eroare

-
- veteran
Mi se pare ok sa spui naluca folosita , in ce conditii , echipament ....cu alte cuvinte ceea ce tine de tehnica ....doar asa progresam ....secretomania e de domeniul comunismului ( ''meseria se fura domle nu se invata''- tampenie mai mare n-am auzit)
insa in ce priveste locul - si asta s-a mai discutat de multe ori - e ok sa spui cel mult locatia ...altfel risti ca la partida urmatoare sa gasesti festival si nu e deloc o incantare
insa in ce priveste locul - si asta s-a mai discutat de multe ori - e ok sa spui cel mult locatia ...altfel risti ca la partida urmatoare sa gasesti festival si nu e deloc o incantare
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
da trebuia sa formulez mai bine inceputul
chiar la asta m-am referit(am vrut) naluca folosita echipamentul si conditiile meteo cat si ora... asa ca RECTIFIC
si locatia daca se poate in mare (ca sa nu fiu prins acum am vazut o poza de-a mea cu un salau unde scrie doar locatia mai adaug salau aproximatic 1kg prins la rotativa shakespeare cu un abtibild rosu pe ea marimea 3 comercializate in metro, vreme insorita ora 5 dupa-amiaza)
chiar la asta m-am referit(am vrut) naluca folosita echipamentul si conditiile meteo cat si ora... asa ca RECTIFIC

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe