trist sau vesel?
ar fi interesant
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
La locatie e destul sa se specifice raul sau lacul (nu vroiam coordonatele geograficedragos_g scrie:De exemplu:
Naluca: Vobler
Obs.: A fost marfa!
Daca nu sinteti in stare sa prindeti si voi dupa toate detaliile astea.....
...si eu care credeam ca asta e tot farmecu', sa apara cate o poza si sa l-asam imaginatia fiecaruia sa lucreze liber. Asa fiecare poate sa-si imagineze ca acel peste a fost prins la undita, curent, setca, japca, tepoaie sau mai stiu eu cum isi doreste rumanu'...Daca sti ca a fost prins la linguritza x pe canalul y, sub plopul de langa pod, parca nici un farmec nu mai are fotografia.Eu cred ca fiecare poza ar trebui sa fie invaluita in mister, pentru a ne determina sa gandim atunci cand cautam un loc unde vrem sa prindem peste, nu sa-l luam pur si simplu de pe NET!....ce naiba, doar nu e REFERAT...
.....
poetic vorbind, ai dreptate .....chit ca imaginatia fiecaruia zboara si cu si fara indicatiile respective ....ca deh , pescari ne numim .
dar daca nu ar fi existat reviste , site-uri , alti pescari , tot felu de opinii , poze chiar......probabil ca si la ora asta ademeneam plin de zel carasi la unditza si dadeam la lanseta cu momitoare cu mamaliga .
dar daca nu ar fi existat reviste , site-uri , alti pescari , tot felu de opinii , poze chiar......probabil ca si la ora asta ademeneam plin de zel carasi la unditza si dadeam la lanseta cu momitoare cu mamaliga .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
legat de ce spune adelin intradevar e discutabila aceasta "discutie a pozei" ar trebui oricum gasita o "cale de mijloc" eu unu mi-am cumparat nalucile care mi-au placut mie inca nu am ajuns la experienta la care sa zic domne asta merge pe apa cutare pe vremea etc...
tare mi-as dori sa te duci in alta tara la pescuit fara nici o informatie fac pariu ca n-ai pleca ai cauta un prieten care sa te ajute si de ce nu chiar acest forumnu sa-l luam pur si simplu de pe NET!....
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe