APC 21- sezon 2013
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- utilizator constant
APC 21- sezon 2013
Pentru pescarii care au ales, anul acesta, APC 21, avem cateva vesti bune:
- am obtinut primele loturi de PG-uri pentru Calarasi, Giurgiu si Teleorman, urmatoarele transe le vom avea luni 11 februarie
-am depus un prim lot de solicitari PG la Tulcea, le vom ridica la mijlocul saptamanii viitoare.
- am procurat permisele ARBDD (Delta) 2013 pentru membrii nostri care au facut acesta optiune. Avem mai multe permise ARBDD, astfel incat, la cerere, putem elibera aceste documente PE LOC, la sediul nostru din str. Spatar Nicolae Milescu nr 34.
Si inca ceva: luni, 11 februarie, reprezentantii APC 21, impreuna cu cei ai APS Bucuresti, vor avea o intrevedere cu noul presedinte ANPA...
- am obtinut primele loturi de PG-uri pentru Calarasi, Giurgiu si Teleorman, urmatoarele transe le vom avea luni 11 februarie
-am depus un prim lot de solicitari PG la Tulcea, le vom ridica la mijlocul saptamanii viitoare.
- am procurat permisele ARBDD (Delta) 2013 pentru membrii nostri care au facut acesta optiune. Avem mai multe permise ARBDD, astfel incat, la cerere, putem elibera aceste documente PE LOC, la sediul nostru din str. Spatar Nicolae Milescu nr 34.
Si inca ceva: luni, 11 februarie, reprezentantii APC 21, impreuna cu cei ai APS Bucuresti, vor avea o intrevedere cu noul presedinte ANPA...
Re: APC 21- sezon 2013
Care e tema intrevederii?Dumitrescu Iancu scrie:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
cred ca asta este cea mai importanta stire, bineteles daca nu se rezuma doar laDumitrescu Iancu scrie:.........................
Pentru pescarii care au ales, anul acesta, APC 21, ......................................... pentru membrii nostri
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- utilizator constant
Tavi scrie:Care e tema intrevederii?Dumitrescu Iancu scrie:
Tema intalnirii va fi : Intentiile noii conduceri ANPA privind pescuitul recreativ...
Este o întalnire organizată la cererea noastră, iar pe parcursul ei vom adresa cateva întrebări, la care sperăm să primim răspuns.Tavi scrie:Care e tema intrevederii?Dumitrescu Iancu scrie:
Printre acestea :
1. Dacă se intenţionează schimbări ale legislaţiei în domeniul pescuitului. Dacă da, cand şi, mai ales, în ce sens.
2. Dacă autorizaţiile emise, la începutul lui 2012, răman valabile. În cazul nostru, este vorba de lacul Snagov. Am derulat deja doi ani, în cadrul unui program de cinci (cat urma să fie valabilă autorizaţia). Am băgat nişte resurse, avem ceva realizări, am vrea să mergem înainte. Pentru 2013, am bugetat sume importante. Dacă rîman valabile autorizaţiile, mergem înainte. Dacă nu, ne concentrăm pe alte domenii
3. Cand estimează că vor apare noile permise ANPA. Vom susţine ideea ca acestea să fie valabile 365 (366) de zile. Dacă tot apar tarziu, barem să fie valabile pe un an, după cum s-a plătit.
4. Dacă intenţionează să confere drepturi mai largi asociaţiilor, strict în raport cu lupta împotriva braconajului
5. Vom propune ca pentru pescuitul recreativ în apele de şes să se plătească o singură taxă (acum ANPA şi ARBDD sunt sub aceeaşi pălărie)
6. Alte probleme care ne preocupă, mai ales pe linia schimbării atitudinii instituţiilor de stat, în sensul ca acestea să devină mai active în apărarea legii.
7. Alte probleme care interesează strict şi direct Asociaţia Pescar Club 21.
Evident, ne interesează în principal asociaţia noastră, dar suntem convinşi că dacă obţinem ceva concret, asta va face bine şi celorlalte asociaţii. Măcar le vom arăta drumul !adiwolf scrie:cred ca asta este cea mai importanta stire, bineteles daca nu se rezuma doar laDumitrescu Iancu scrie:.........................
Si inca ceva: luni, 11 februarie, reprezentantii APC 21, impreuna cu cei ai APS Bucuresti, vor avea o intrevedere cu noul presedinte ANPA...Pentru pescarii care au ales, anul acesta, APC 21, ......................................... pentru membrii nostri
La discuţia asta, îi vom reprezenta pe membrii noştri, atat de bine cat vom putea. Celelalte asociaţii pot face şi ele eforturi, aşa cum facem noi.
În niciun caz, nu ne arogăm dreptul de a-i reprezenta pe alţii, cu atat mai puţin toată comunitatea pescărească.
Suntem o asociaţie, care are programul ei, drumul ei, oamenii ei !
Nu suntem nici sindicatul tuturor pescarilor, nici federaţia lui Popescu.
Am ieşit (emporar), din silenzio stampa, pentru a detalia postarea mai laconică a colegului Iancu Dumitrescu.
Cezar Dan Chioibaşu, preşedinte APC 21
Ultima oară modificat 07 Feb 2013, 22:53 de către cezar.ch, modificat 1 dată în total.
-
- utilizator constant
@adiwolf : Ba, exact la asta ar trebui sa se rezume... Si asta pentru simplul fapt ca nu suntem indrepatatiti sa vorbim in numele altcuiva, decat al membrilor nostri...adiwolf scrie:cred ca asta este cea mai importanta stire, bineteles daca nu se rezuma doar laDumitrescu Iancu scrie:.........................
Si inca ceva: luni, 11 februarie, reprezentantii APC 21, impreuna cu cei ai APS Bucuresti, vor avea o intrevedere cu noul presedinte ANPA...Pentru pescarii care au ales, anul acesta, APC 21, ......................................... pentru membrii nostri
-
- utilizator constant
Am raspuns in acelasi timp cu colegul Cezar, fara sa ne consultam si asta poate spune multe...
Foarte bine, multumesc pentru raspunsuri.
Ar putea fi util sa ne sincronizam pe viitor pentru astfel de intrevederi, sunt convins ca vom gasi destule puncte de vedere comune pe care le putem sustine impreuna.
Ar putea fi util sa ne sincronizam pe viitor pentru astfel de intrevederi, sunt convins ca vom gasi destule puncte de vedere comune pe care le putem sustine impreuna.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
toata stima pentru toate punctele din programacezar.ch scrie:Tavi scrie: Este o întalnire organizată la cererea noastră, iar pe parcursul ei vom adresa cateva întrebări, la care sperăm să primim răspuns.
Printre acestea :
1. Dacă se intenţionează schimbări ale legislaţiei în domeniul pescuitului. Dacă da, cand şi, mai ales, în ce sens.
2. Dacă autorizaţiile emise, la începutul lui 2012, răman valabile. În cazul nostru, este vorba de lacul Snagov. Am derulat deja doi ani, în cadrul unui program de cinci (cat urma să fie valabilă autorizaţia). Am băgat nişte resurse, avem ceva realizări, am vrea să mergem înainte. Pentru 2013, am bugetat sume importante. Dacă rîman valabile autorizaţiile, mergem înainte. Dacă nu, ne concentrăm pe alte domenii
3. Cand estimează că vor apare noile permise ANPA. Vom susţine ideea ca acestea să fie valabile 365 (366) de zile. Dacă tot apar tarziu, barem să fie valabile pe un an, după cum s-a plătit.
4. Dacă intenţionează să confere drepturi mai largi asociaţiilor, strict în raport cu lupta împotriva braconajului
5. Vom propune ca pentru pescuitul recreativ în apele de şes să se plătească o singură taxă (acum ANPA şi ARBDD sunt sub aceeaşi pălărie)
6. Alte probleme care ne preocupă, mai ales pe linia schimbării atitudinii instituţiilor de stat, în sensul ca acestea să devină mai active în apărarea legii.
7. Alte probleme care interesează strict şi direct Asociaţia Pescar Club 21.
ca aveti si interese de grup pe care le recunoasteti este foarte bine si normal pana la urma
nimeni nu acuza pe cineva atata timp cat isi arata intentiile deschis si nu incearca sa abureasca pe restul
din punctul meu de vedere este ok si poate reusiti sa bagati un punct in acea programa si cu interzicerea sau limitarea la maxim a pescuitului comercial pe apele interioare.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.