ANPA nu mai elibereaza permisul albastru pt Dunare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: ANPA nu mai elibereaza permisul albastru pt Dunare
Referitor la anunțul ANPA orivind eliberarea permiselor de pescuit online, cum comentați:
"Sistemul va permite la introducerea datelor solicitantului blocarea eliberarii permisului în momentul în care respectivul solicitant a avut antecedente sau se află la data solicitării permisului în perioada de interdicție la pescuit."?
Personal, consider că ai toate șansele să nu obții permisul de pescuit dacă ceri eliberarea sa în prohibiție...
"Sistemul va permite la introducerea datelor solicitantului blocarea eliberarii permisului în momentul în care respectivul solicitant a avut antecedente sau se află la data solicitării permisului în perioada de interdicție la pescuit."?
Personal, consider că ai toate șansele să nu obții permisul de pescuit dacă ceri eliberarea sa în prohibiție...
interdictia la pescuit nu se refera la prohibitie(nu neaparat)
se poate ca anumite persoane sa aiba interdictie la pescuit pe anumite zone ale Dunarii,apelor neconcesionate...inclusiv pe frontiera(unde PG-ul este emis daca esti in posesia permisului albastru-ANPA)
se poate ca anumite persoane sa aiba interdictie la pescuit pe anumite zone ale Dunarii,apelor neconcesionate...inclusiv pe frontiera(unde PG-ul este emis daca esti in posesia permisului albastru-ANPA)
dar ce documente au cerut? pentru ca viza nu se da decat daca ai permis de pescuit valabil....semlecangheorghe scrie: ↑25 Mar 2019, 06:02Saptamana trecuta am fost ''vizitati'' pe apa de Politia de Frontiera..N-au fost curiosi de permisul de pescuit...
PG-uri poti lua si in baza permisului ANPA de anul trecut ... iar permisul din 2018 e valabil pana incepe eliberarea celor din 2019 ...shogunu65 scrie: ↑03 Apr 2019, 12:17dar ce documente au cerut? pentru ca viza nu se da decat daca ai permis de pescuit valabil....semlecangheorghe scrie: ↑25 Mar 2019, 06:02Saptamana trecuta am fost ''vizitati'' pe apa de Politia de Frontiera..N-au fost curiosi de permisul de pescuit...
Vremurile frumoase au trecut ...
am intrebat pentru ca am permis din 2018. Si am scos vize pg in baza lui.
- johnnybravo
- Moderator
sper sa apuc si eu anul asta permisul pt Dunare....
postati aici cand se va da drumul la sistemul informatic pt eliberarea permiselor
postati aici cand se va da drumul la sistemul informatic pt eliberarea permiselor

Pescari, vi se pregătește ceva: siteul A.N.P.A. e în mentenanță!!!

Modificarea O.M 60 s-a retras de la publicarea in M.O.
Toata Legea pescuitului si tot ce inseamna reglementare in domeniul pescuitului este in STEN-BAI
Toata Legea pescuitului si tot ce inseamna reglementare in domeniul pescuitului este in STEN-BAI

dupa ce va reintra in functiune vom afla(de pe site)ca nu mai sunt permise pentru anul 2019 

Vom sta langa calculator ca si de black friday