permisepescuit.anpa.ro took too long to respond.
Oare cate milioane o fi costat si softul asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca intra cineva in baza lor de date unde sunt inmagazinate nume, adrese, CNP-uri?!! Oamenii astia sunt iresponsabili.

http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/f ... NPA%20.pdftdum scrie: ↑08 Mai 2019, 13:22Domnilor, v? adresez o întrebare, întrucât, eu unul, nu prea m? descurc cu operarea pe P. C. ?i nici nu ?tiu de unde s? m? apuc acum s? r?scolesc internetul dup? r?spunsuri:
Este cineva destul de priceput ?i de binevoitor s? fac? un tutorial aici cu pa?ii de urmat pentru ob?inerea acestui permis de pescuit?
Tehnica asta de calcul, care ar trebui s? ne simplifice existen?a, uneori o complic? ?i îmi creeaz? o sil? ?i senza?ia c? m-am n?scut prea târziu, ori am tr?it prea mult, dac? am ajuns s? depind de procesoare, butoane, site-uri, programe, reguli care se schimb? permanent, nelini?te, stress...
Ce frumos era cu 40 de ani în urm?, când, copil fiind, pl?team doar 25 de lei pentru un permis de AJVPS cu care puteam pescui în toat? ?ara ?i toate apele aveau pe?ti din bel?ug. Acum, avem ANPA, o groaz? de asocia?ii, calculatoare ?i un car de griji. Pe?ti... Oare cum va fi viitorul? Din ce în ce mai urât!
Mul?umesc. TDum. Rew.