permisepescuit.anpa.ro took too long to respond.

Oare cate milioane o fi costat si softul asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca intra cineva in baza lor de date unde sunt inmagazinate nume, adrese, CNP-uri?!! Oamenii astia sunt iresponsabili.
http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/f ... NPA%20.pdftdum scrie: ↑08 Mai 2019, 13:22Domnilor, vă adresez o întrebare, întrucât, eu unul, nu prea mă descurc cu operarea pe P. C. şi nici nu ştiu de unde să mă apuc acum să răscolesc internetul după răspunsuri:
Este cineva destul de priceput şi de binevoitor să facă un tutorial aici cu paşii de urmat pentru obţinerea acestui permis de pescuit?
Tehnica asta de calcul, care ar trebui să ne simplifice existenţa, uneori o complică şi îmi creează o silă şi senzaţia că m-am născut prea târziu, ori am trăit prea mult, dacă am ajuns să depind de procesoare, butoane, site-uri, programe, reguli care se schimbă permanent, nelinişte, stress...
Ce frumos era cu 40 de ani în urmă, când, copil fiind, plăteam doar 25 de lei pentru un permis de AJVPS cu care puteam pescui în toată ţara şi toate apele aveau peşti din belşug. Acum, avem ANPA, o groază de asociaţii, calculatoare şi un car de griji. Peşti... Oare cum va fi viitorul? Din ce în ce mai urât!
Mulţumesc. TDum. Rew.