Uitai sa-ti zic:
Pun pariu ca si-n viata de pescar esti la fel...
Bagi in straita tot ce prinzi, sa te falesti cu ghiveta plina, si te oftici daca altul langa tine prinde mai mult si mai mari !
Ti-am zis ca esti usor de citit !
ANPA executata silit..
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- junior
Re: ANPA executata silit..
@chiscaru': esti doar un mitocan prost si ti-am vorbit la nivelul tau cu care tu ai inceput sa mi te adresezi... tot ce "ghicesti" tu este doar reflectia "personalitatii" tale multiple in oglinda mintii tale bolnave... cum spuneam: esti prea (neam) prost pentru ca sa-mi mai pierd vremea cu tine... daca vei continua, inseamna ca vei dori sa imi arati cat esti de rece in gura...
Deci dupa ce ma faci mitocan prost si ma jignesti cum iti vine la gura, ai vrea cumva sa ai si ultimul cuvant,... dar nu stii cum sa ma convingi sa nu-ti mai raspund, pentru ca daca o fac, ti-e frica ca o sa iesi "sifonat" din dialogul asta !
Trebuie ca asta face din tine un mitocan destept, nu-i asa,... si ... "fierbinte in gura" ?! Mare atentie sa nu faci herpes !
Cred ca lumea si-a dat seama de fapt, cine-i mitocanul in dialogul asta, intradevar nu are rost sa o mai lungim !
Oricum, presupun ca n-o sa ajungem sa mai aflam care e interesul tau "legitim" , in daunele pe care ANPA e obligata sa le plateasca, ca pe mine asta ma interesa, nu sa ma cert cu d-astia ca tine, plini de "superioritate" !
De altfel, uitandu-ma si eu ( ca si tine ) prin postarile si conversatiile tale de pe forumul asta, am realizat ca nu sunt singurul care a inteles cate parale faci !
Se zice ca "prostul daca nu e si fudul, nu e prost destul" ! In privinta asta,... tu nu trebe sa-ti faci probleme: Esti exemplul perfect, dupa cat esti de..."plin de tine" !
Uite, iti fac pe plac si nu mai zic nimic ! Vrei sa fii tu ultimu ?... Profita si baga mare...
Hai pa, si SARBATORI FERICITE ! ! !...
Trebuie ca asta face din tine un mitocan destept, nu-i asa,... si ... "fierbinte in gura" ?! Mare atentie sa nu faci herpes !
Cred ca lumea si-a dat seama de fapt, cine-i mitocanul in dialogul asta, intradevar nu are rost sa o mai lungim !
Oricum, presupun ca n-o sa ajungem sa mai aflam care e interesul tau "legitim" , in daunele pe care ANPA e obligata sa le plateasca, ca pe mine asta ma interesa, nu sa ma cert cu d-astia ca tine, plini de "superioritate" !
De altfel, uitandu-ma si eu ( ca si tine ) prin postarile si conversatiile tale de pe forumul asta, am realizat ca nu sunt singurul care a inteles cate parale faci !
Se zice ca "prostul daca nu e si fudul, nu e prost destul" ! In privinta asta,... tu nu trebe sa-ti faci probleme: Esti exemplul perfect, dupa cat esti de..."plin de tine" !
Uite, iti fac pe plac si nu mai zic nimic ! Vrei sa fii tu ultimu ?... Profita si baga mare...
Hai pa, si SARBATORI FERICITE ! ! !...
-
- junior
@chiscaru': quod erat demonstrandum (esti doar un mitocan prost si ti-am vorbit la nivelul tau cu care tu ai inceput sa mi te adresezi... tot ce "ghicesti" tu este doar reflectia "personalitatii" tale multiple in oglinda mintii tale bolnave... cum spuneam: esti prea (neam) prost pentru ca sa-mi mai pierd vremea cu tine... daca vei continua, inseamna ca vei dori sa imi arati cat esti de rece in gura...)
P.S. Scrii zeci de propozitii si nu reusesti decat sa te umilesti singur... Tu ai fost cel care a scris primul mesaj, tu mi te-ai adresat nepoliticos si pus pe cearta... Te-ai cerut singur sa fii luat la misto si 3.14sat in gura... Ai reusit sa demonstrezi ca de fapt asa te-ai nascut, mitocan si umil, iar complexul tau de inferioritate refuleaza in scris dovedind neputinta ta in amarata ta viata! Ha' sictir!
P.S. Scrii zeci de propozitii si nu reusesti decat sa te umilesti singur... Tu ai fost cel care a scris primul mesaj, tu mi te-ai adresat nepoliticos si pus pe cearta... Te-ai cerut singur sa fii luat la misto si 3.14sat in gura... Ai reusit sa demonstrezi ca de fapt asa te-ai nascut, mitocan si umil, iar complexul tau de inferioritate refuleaza in scris dovedind neputinta ta in amarata ta viata! Ha' sictir!
ANPA v-a silit pe amandoi ? nu de alta dar daca - continuati asa propun examenul de BAC la gradinita cel putin o "ardeti" gramatical ok, deci aveti cu ce dar va complaceti