ANPA executata silit..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Constantin37
junior
junior

Re: ANPA executata silit..

Mesaj de Constantin37 » 30 Noi 2015, 15:12

APSHD scrie:
Constantin37 scrie:
APSHD scrie:Si cu mine ANPA-Bucuresti a pierdut un proces , zilele astea mi-a fost comunicata sentinta .Cheltuielile de judecata sunt de aproximativ 10.000 de EU.
In cazul in care vor face recurs suma se va dubla s-au chiar tripla .
Si eu voi executa fara drept de apel conturile ANPA-Bucuresti pentru a recupera cheltuielile facute intr-un proces pe care ei l-au fortat fara a avea nici cea mai mica sansa de cistig .
Daca tot te-ai "laudat" (ca sa nu scriu ca te-ai dat in fapt) poate spui si care a fost obiectul litigiului/procesului si cam pentru ce ai cerut "10.000 de EU" (euro presupun) cheltuieli de judecata... si ca un sfat: incearca sa postezi cat mai repede! Eu sunt unul dintre cei care platesc anual cotizatia (taza) ANPA si am un INTERES LEGITIM... si sincer, nu ai vrea sa(-ti) justific interesul!!!

Daca esti platitor la ANPA poti sa-i intrebi pe ei , de ce nu respecta legile si de ce pierd procesele pe banda rulanta si mai ales de ce este executata silit institutia si nu cei care fac abuzuri in functiile pe care le detin.
Si de ce nu spui care a fost obiectul litigiului/procesului... ai scris "cheltuieli de judecata" (nu pretentii sau altceva), scrie nr. de dosar in care ai fost parte ca sa vedem daca ANPA a tergiversat procesul a.i. tu sa ceri si o instanta sa-ti admita cheltuieli de judecata de 10.000 euro! De ce nu te-ai indreptat impotriva celor "care fac abuzuri in functiile pe care le detin" (asa cum ai scris)?!

Constantin37
junior
junior

Mesaj de Constantin37 » 30 Noi 2015, 19:41

A inceput sa devina interesant ASOCIATIA PESCARILOR SPORTIVI HUNEDOARA
APSHD am vazut ca mai apari in niste topicuri mai vechi... :wink:

Constantin37
junior
junior

Mesaj de Constantin37 » 30 Noi 2015, 19:43

Era un link la portal.just.ro (dosarul 486/57/2015), mai incerc o data http://portal.just.ro/57/SitePages/Dosa ... id_inst=57

Constantin37
junior
junior

Mesaj de Constantin37 » 30 Noi 2015, 19:46

Ar mai fi si alte dosare? De unde cheltuieli de judecata de 10.000 euro (asa ai spus)... ? :?: :!:

chiscaru'
junior
junior

Mesaj de chiscaru' » 30 Noi 2015, 20:00

Constantine,
Iti raspund aici sa-i lasam pe baieti sa-si discute prohibitia in voie...
Uite...
La treaba cu mistoul te cred ca n-ai vrut sa ma iei la misto ! Cum am banuit, n-ai simtul umorului si cine nu stie sa guste umorul, nici misto nu e in stare sa faca ! Vorbim de misto de calitate nu de insulte si d-alea de 2 lei, cu rastalmaciri de nume si sa-i zici la celalalt ca-i prost (asa cum procedezi tu :wallbash: ) !
Deci, conform celor pe care le-am afirmat mai devreme (tot respectuos), daca n-ai facut misto, inseamna ca ai vorbit in necunostinta de cauza vizavi de asociatii cand le-ai definit asa pe cele de la noi (te citez):
""asociatii" inseamna nu doar niste entitati juridice reprezentate de "presedinti"si altii asemenea lor,..., ci "multimea" de pescari..."
Eu te-am intrebat daca esti unul din miile de membri pescari in vreo asociatie... nu mi-ai raspuns,...
...trag concluzia ca nu esti, probabil ai doar un amarat permis ANPA dar iti place sa faci teorie, patruns de adevarurile intelepte pe care crezi ca le detii ! Daca erai membru in vreo asociatie, ai fi stiut ce inseamna asociatiile din zilele noastre de pe la noi !
Si fiindca veni vorba de ANPA:
Constantin37 scrie: Ca idee, o mica explicatie pe care daca nu o intelegi o poti verifica: ANPA nu e o "asociatie"! :arrow:
Culmea e ca stiu, dar...nu esti tu ala care platesti cotizatie la ANPA, aici ? :
Constantin37 scrie:Eu sunt unul dintre cei care platesc anual cotizatia (taza) ANPA si am un INTERES LEGITIM...
Atunci cand zici ca platesti "cotizatie" la ANPA nu sunt decat 2 posibilitati de interpretare:
1 - ad literam, adica neaos cum o zici, sugerand astfel ca tu confunzi (cu convingere :D ) ANPAul cu o asociatie la care se platesc cotizatii, ceea ce ai dreptate (vezi, sunt de acord cu tine :lol: )... NU E ! Dar asta inseamna ca in capul tau sunt vraiste cateva lucruri printre care si "interesul tau atat de legitim" pe care nu vrei sa ni-l spui, dar ne ameninti cu el :twisted:
2 - cotizatie in sensul metaforic, ... adica spaga, sau... "sponsorizare" in sensul mai modern al ISU ( :lol: ) ... Ia zi-ne Constantine, ai dat ceva spaga pe la ANPA de ai asa un interes legitim vizavi de ei ? I-ai sponsorizat cu ceva ? :lol: :lol: :lol:
...
Inainte sa ma banui pe mine ca nu stiu ce-i ANPAul, incearca sa-ti rezolvi confuziile din cap, mai ales ca vrei sa imparti povete pe la altii, si sa le faci ordine in gandire !
Nu m-as fi bagat in vorba dar parca prea esti amenintator si sigur pe adevarurile tale care de fapt se bazeaza pe niste confuzii pline de superficialitate, ... care nu te impiedica sa tii mortis sa se tina cont de parerea ta, cand de fapt nu spui nimic concret !
Atat ai invatat, atata poti !,... cam asta incercam si eu sa sugerez vizavi de tine inca de la inceput !
Vezi ? Suntem de acord in multe privinte... :lol:

Constantin37
junior
junior

Mesaj de Constantin37 » 30 Noi 2015, 20:08

@chiscaru' : CHISCARULE ESTI PROST... suntem de acord si in aceasta privinta! :wink:

Constantin37
junior
junior

Mesaj de Constantin37 » 30 Noi 2015, 20:16

Si ca sa te ajut sa intelegi, chiar daca nu poti (...), (te) citez "cam asta incercam si eu sa sugerez vizavi de tine inca de la inceput !"
... poti sa (mi-)o sug(erez)i in continuare :arrow:

Constantin37
junior
junior

Mesaj de Constantin37 » 30 Noi 2015, 20:23

@chiscaru': ... a fost o gluma finuta, daca tu ai luat-o (toata) in serios... rezolva-te singur ca de obicei... papusa mica!

Constantin37
junior
junior

Mesaj de Constantin37 » 30 Noi 2015, 22:55

Pentru ca cele scrise mai sus sa nu fie intelese gresit: chiscaru' este un "pestisor" (primitiv) care se lipeste de cei mari cu intentia de a(-i) suge...
Cu regret trebuie sa spun ca specimenu' "se da" sibian... regretul meu este sincer si vazand cate ineptii a scris prin alte topicuri, mai completez: chiscarule faci Sibiul de ras (ghibole)!

chiscaru'
junior
junior

Mesaj de chiscaru' » 03 Dec 2015, 14:45

chiscaru' scrie: Vorbim de misto de calitate nu de insulte si d-alea de 2 lei, cu rastalmaciri de nume si sa-i zici la celalalt ca-i prost (asa cum procedezi tu :wallbash: ) !
Vezi ce bine te-am ghicit Constantine ?... :lol: :lol: :lol:
Esti ca o carte deschisa ! Apropo: finut si delicat mistoul tau de cartier... cam de militean, asaaa,... dar bine "colorat"! :lol:
E drept ca n-am banuit ca o sa faci atatea spume la gura... Ce dracu mah, 4 mesaje intr-un minut, si toate obscene... sa nu faci dreaq vreun accident vascular la cap de-atata... fibrilatie !... :lol: Trebe ca te-au durut vorbele mele pana la oo, de te-ai infierbantat asa ! :lol:
Intre timp insa as vrea sa-ti remarc faptul ca in toate mesajele, eu ti-am vorbit politicos, nu te-am injurat si nu te-am insultat si nu ti-am spus ce sa-mi faci si ce sa-mi dregi (desi stiu ca as fi fost mai pe intelesul tau :lol: ), chiar daca ti-am spus lucruri care nu-ti convin !
Probabil ca asta ti-e nivelul, si asa esti tu obisnuit sa faci conversatie, cu bagat, cu scos, cu supt, cu tot tacamu'... si astia is singurii termeni care pentru tine au o semnificatie, de vreme ce esti cu ei in gura tot timpul !
De unde deduc ca am intuit bine si treaba cu "interesul tau legitim", care de fapt e doar o vorba goala, fara acoperire...
Atata doar ca am vrut sa o aud spusa de tine,... dar deh... ai preferat sa-ti umpli gura cu... altceva !
Hai ca deja suntem off topic...
:wallbash:

Scrie răspuns