ANPA 2014 sau odiseea pescarului amator

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

sosoktm
veteran
veteran

Re: ANPA 2014 sau odiseea pescarului amator

Mesaj de sosoktm » 17 Feb 2014, 21:38

Va rog si la mine un mp cu detaliile dvs de contact, multumesc

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 18 Feb 2014, 10:35

Apropo, cardurile la ce sunt bune? Eu am unul din plastic eliberat in 2012 cu nume, CNP care e tot asa de cand l-am primit. De atunci pescuiesc in fiecare an cu chitanta de trezorerie. Nimeni nu stie ce-i cu ele si cum se folosesc. De cate ori am sunat la ANPA au zis ca nu au vignete. Cand platesc taxa de sezon la RNP (pescuiesc numai pe munte) aia nici macar nu se mai sinchisesc sa ma intrebe, cer doar chitanta trezo.

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 18 Feb 2014, 11:45

danone scrie:Apropo, cardurile la ce sunt bune? Eu am unul din plastic eliberat in 2012 cu nume, CNP care e tot asa de cand l-am primit. De atunci pescuiesc in fiecare an cu chitanta de trezorerie. Nimeni nu stie ce-i cu ele si cum se folosesc. De cate ori am sunat la ANPA au zis ca nu au vignete. Cand platesc taxa de sezon la RNP (pescuiesc numai pe munte) aia nici macar nu se mai sinchisesc sa ma intrebe, cer doar chitanta trezo.
In acest moment, rolul vignetei este preluat de chitanta de la trezorerie sau chitanta de la asociatiile care au autorizatie de la ANPA. Asadar, se pescuieste in baza permisului gen card si a chitantei care atesta ca s-a platit taxa ANPA pe anul in curs.
Functionalitatea cardului intervine si in momentul in care posesorul vrea sa pescuiasca in apele de frontiera, unde este necesar un aviz de pescuit sportiv (PG ) eliberat de Politia dr frontiera de pe raza judetului unde se pescuieste. Pentru obtinerea acestui aviz, sunt necesare, conform legii de functionare a Politiei de Frontiera urmatoarele documente: permis de pescuit (card), copie act de identitate, cerere de eliberare aviz. Pe scurt, cardul este necesar (si) la obtinerea PG-ului...

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 25 Feb 2014, 15:06

@sosoktm: Documentele solicitate, atat PG-urile, permisele de pescuit si de acces ARBDD cat si permisul ARBDD pentru barca sunt gata si va asteapta la sediul APC21. Sper ca ne-am incadrat in timpul promis!

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 25 Feb 2014, 21:02

Multumesc, maine va vizitez. Nu uitati va rog de carnetul de asociatie. Seriozitate maxima , recomand. Costuri suplimentare zero, daca are cineva dubii cu privire la acest aspect.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 27 Feb 2014, 21:00

Azi am primit toate documentele solicitate la APC 21 (chitanta cu plata ANPA, PG-uri de Tulcea, Calarasi, Giurgiu si Teleorman, precumn si permisele pentru Delta (pescuit si acces).
Felicitari, domnilor, pentru promptitudine, amabilitate si eficienta! :respekt:
M-ati scutit de alergatura si bataie de cap.

Scrie răspuns