Alegeri "libere" la APS Timisoara!!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

nutzu_z
senior
senior

Alegeri "libere" la APS Timisoara!!!!

Mesaj de nutzu_z » 29 Mar 2006, 22:59

Azi 29.03.2006 s-au desfasurat alegerile in cadrul APS Timisoara.Fiind unul din reprezentantii unei grupe m-am prezentat si eu, ca fiecare alt reprezentant de grupa, la respectiva Adunare Generala! Si acolo pauza...Am fost anuntati ca cei care avem mai putin de 5 ani vechime intr-o grupa nu putem sa participam la aceste alegeri.Cu alte cuvinte "bunul" nostru conducator, "marele si inconfundabilul" Dorel Lazu(director si autor al cartii in care ne invata ca daca un peste are dinti tre sa ii rupem capul) impreuna cu "fratele de cruce" Toma Dobanda(presedinte) au dat invitatii de participare tot sleahtei lor de lingai (cu exceptia a 2-3 insi), care si de aceasta data au ridicat mana umili si si-au jucat rolul de alegatori constiinciosi astfel rezultand inca 5 (cinci) ani de trandaveala si japca a celor doi indivizi mai sus mentionati (si vre-o 10 din consiliu),in fruntea Aps Timisoara.Mai mult,au angajat si vre-o 6 bodyguarzi ca sa le pazeasca sala, sa nu intre nepoftitii.Si toata organizarea si paza pe banii pescarilor,care sunt pana la urma niste inconstienti(sa-mi fie cu iertare).Asadar "sevrajul de mai bine" in care se afla pescarii continua inca cinci ani sub aceeasi conducere...

PS -Pentru timisoreni: -Maine seara (30.03.2006) pe Analog TV,incepand cu ora 22.30 ,Dan Secosan si "mesterul" Dorel Lazu vor participa la o emisiune in direct.Daca aveti intrebari le puteti trimite la mail-ul opiniapublica@analogtv.ro Aceste intrebari vor fi puse in direct invitatilor.
Speram ca dl Lazu sa aiba curajul de a aparea in aceasta emisiune pentru a da mai multe explicatii celor care inca nu stiu ce bisnisuri se fac prin Aps Timisoara.

Mugurstefan
veteran
veteran

Sponzorizarae !

Mesaj de Mugurstefan » 30 Mar 2006, 09:40

Nutzu- las-o p-aia cu ce scrie in carte.
Omul a plagiat la greu o carte din anii '50.Sa zicem ca nu e tocmai treaba noastra modul fraudulos in care isi construiesc unii titlul de doctoranzi sau cum o fi la "profii" de la AGRO !
E totusi haios sa vezi pe unul ca scrie de pescuit si el nu a tinut o undita in viata lui in mana!
Ceea ce nu stie pescarul timisean si trebuie spus e ca sponzorul acestei carti e APS Timis cu vreo 600 milioane lei vechi dupa spusele insiderilor!
Deci pe banii nostri o populare cu alevini,un concurs organizat OK sau un control cu jandarmii prin locurile braconate la greu nu se poate.. dar bani pentru sponzorizari da.
Asta e buba care ne doare !

:evil:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 30 Mar 2006, 19:03

Spuneti-mi si mie totusi unde sa-mi achit dreptul de a pescui pe timis,bega si surduc?

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 30 Mar 2006, 22:43

Incredibil, asadar au fost niste alegeri tipic comuniste in conditiile in care majoritatea pescarilor cotizanti la APS Timisoara nu-l mai suporta pe Lazu asta. Personal vreau sa spun ca omu nici nu stie exact zonele care sunt interzise pentru pescuit pe riul Bega, personal i-am pus aceasta intrebare... mi-a zis sa las o cerere, si apoi l-am mai intrebat daca ii filmez in direct pe baietii cu plasele are de cind sa se miste? raspuns in doi peri... "pai stii cum e in tara asta", i-am mai adresat o intrebare serioasa referitoare la stiuca, l-am intrebat daca am voie sa dau cu peste mic in timpul prohibitiei la stiuca, cu conditia sa nu am tripla si lita, l-am intrebat daca controlorii se vor uita in plasa sa vada ce am prins sau daca se vor uita la monturile mele, omu m-a lasat masca cu raspunsul: "Tu chiar crezi ca oamenii nostrii sunt asa de instruiti?", toate acestea au fost reale si au avut loc la sediul APS... no coment.... rusine.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 31 Mar 2006, 09:47

Ce a fost la Timisoara,a fost si la Severin.Astia parca sunt vorbiti!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 31 Mar 2006, 09:54

Trist...trist,sa vezi un om care ar trebui sa conduca o asociatie de pescari,sa vezi cum da din colt in colt si sa eschiveze raspunsurile,asa cum a facut-o Lazu.Eu unu fratilor m-am lamurit.Toti cei de acolo nu au decat interese personale.Pana nu o sa se schimbe toata conducerea nu o sa le mai dau nici un ban si o sa trag dupa mine cati pescari pot.Sfatul meu...Faceti-va permise la APS Lugoj (tine tot de Agvps) deoarece cred ca asociatia de acolo este cea mai buna din jud Timis.Si e si condusa de un om care zic eu ca este ok.Pe Banatu nu as merge ca Popovici este cu doua fetze,dar intradevar banii sunt mai putini. :cry: :cry: :cry:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Mar 2006, 09:57

nutzu, cum e cu Banatul? :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 31 Mar 2006, 10:04

:) La ce te referi? :))

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Mar 2006, 10:08

pe forum la ALP tineai partea asco. Banatul. Acum zici ca nu te-ai baga la ei :)
in fine... sti care e faza si cu Lazu? vorba unui coleg de suferintza... asta minte, dar minte cu acte, intelegi? :evil:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 31 Mar 2006, 11:49

sa imi dai si mie linku' din care reiese ca eu tin cu banatu'.Aaaa ca am zis ca e mai ok la ei sa te inscrii e altceva.Am spus-o atunci si am spus-o si mai sus BANII SUNT MAI PUTINI. Si inca ceva...Lazu nu numai minte... iti fura si banii,indirect.Si pe deasupra nu are nici macar actele de care pomenesti...

Scrie răspuns