Alegeri "libere" la APS Timisoara!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Scuze daca mesajele mele sunt un pic mai acide...Crede-ma ca nu am nimic,nici cu tine si nici cu altcineva.Si nu as avea nici cu ei daca si-ar face treaba asa cum trebuie.Eu unul sunt satul de cata hotie este in jur.Hai sa zicem ca trecem cu vederea japca din partea statului cu toate taxele pe care ni le baga pe gat fiindca e STATUL.Dar cand vezi ca si atunci cand ai un hobby si cei pe care ii platesti ca sa iti ofere niste conditii ca acel hobby sa se ofere intr-un climat bun (nu perfect) isi bat joc de tine pe banii tai, atunci iti vine sa le dai foc...
PS -din auzite,am inteles ca cel care va fi presedinte pe urmatorii 4 ani este acel fost militian sau securist sau ce dreaq o fi.Este una si aceeasi persoana care a iesit afara din sala cu gura mare ca noi nu avem voie si etc,etc.Eu ce sa ii zic ...Sa traiasca 1000 ani in acel scaun ....ca morcovu'!
PS -din auzite,am inteles ca cel care va fi presedinte pe urmatorii 4 ani este acel fost militian sau securist sau ce dreaq o fi.Este una si aceeasi persoana care a iesit afara din sala cu gura mare ca noi nu avem voie si etc,etc.Eu ce sa ii zic ...Sa traiasca 1000 ani in acel scaun ....ca morcovu'!
- bluesky1ro
- utilizator constant