Alegeri "libere" la APS Timisoara!!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Mar 2006, 11:52

nutzu, ca idee, nu sunt impotriva ta, sunt cu tine in chestia asta :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 31 Mar 2006, 12:06

Scuze daca mesajele mele sunt un pic mai acide...Crede-ma ca nu am nimic,nici cu tine si nici cu altcineva.Si nu as avea nici cu ei daca si-ar face treaba asa cum trebuie.Eu unul sunt satul de cata hotie este in jur.Hai sa zicem ca trecem cu vederea japca din partea statului cu toate taxele pe care ni le baga pe gat fiindca e STATUL.Dar cand vezi ca si atunci cand ai un hobby si cei pe care ii platesti ca sa iti ofere niste conditii ca acel hobby sa se ofere intr-un climat bun (nu perfect) isi bat joc de tine pe banii tai, atunci iti vine sa le dai foc...

PS -din auzite,am inteles ca cel care va fi presedinte pe urmatorii 4 ani este acel fost militian sau securist sau ce dreaq o fi.Este una si aceeasi persoana care a iesit afara din sala cu gura mare ca noi nu avem voie si etc,etc.Eu ce sa ii zic ...Sa traiasca 1000 ani in acel scaun ....ca morcovu'!

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 02 Apr 2006, 23:11

Eu ii astept cu drag pe malul apei la un control, sa fac misto de cunostiintele lor de doi bani pe teme pescaresti, :lol: draci uscati... chiar ne-a mai ramas doar sa facem misto de ei, nu prea vad ce altceva am putea face?!?!? oricum slabe sperante sa se schimbe ceva...

Scrie răspuns