AJVPS

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Lucian Anghel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucian Anghel » 28 Oct 2004, 17:28

Nici vorba. Toata stima pr Jean si toti bihorenii. Ceea ce am gandit , de fapt, a fost Vestul tarii. Exprimarea a fost gresita.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 28 Oct 2004, 22:49

Lucian Anghel scrie:Nici vorba. Toata stima pr Jean si toti bihorenii. Ceea ce am gandit , de fapt, a fost Vestul tarii. Exprimarea a fost gresita.
Lucian,

Multumesc pentru aprecierile tale.
Nici acum nu gasesc explicatia de ce a fost posibil in Ardeal si Vestul tarii si nu in rest (sa fie tot vina rusilor sau a turcilor pt. ceea ce ar trebui sa se intample si nu se intampla la noi si acum cand "ne-am democratizat"???).
Poate ca e adevarat ce se zicea acasa : "Cine a invatat la rusi ,nu poate gandi ca Bush"!!!

Jean Scurtu

Codrut
junior
junior

lol

Mesaj de Codrut » 28 Oct 2004, 23:29

Daca si pe forumul asta apare ideea ca ardealu' si banatu' nush ce a facut
si miticii, rushii, turcii, americanii, afganii si polinezienii nush ce n-au facut... ma apuca burta... un deja vu expirat rau de tot...credeti-ma... idee obosita, nefundamentata si care ma face sa-mi pun personal semne de intrebare. Ca o paralela....turcii cred ca sunt mai "democratizati" si decat managementul de la Jerry's pizza.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Oct 2004, 08:08

Fratilor, sper sa nu incepeti cu polemici...
Oricum, parerile sunt impartite referitor la gandirea din vest si cea din rest :D
Noi sa ramanem la pescuit...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Lucian Anghel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucian Anghel » 29 Oct 2004, 08:35

Nu este vorba de nici-o polemica. Am remarcar numai faptul ca multi din colegii nostri din Timisoara, Oradea si poate si alte orase din partea aceea de tara si-au gasit timp si pentru pescuit dar si pentru a intreprinde ceva concret pentru pasiunea lor. Un lucru bine facut merita apreciat oriunde s-ar produce si oricine ar fi autorii lui. Asta-i tot.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Oct 2004, 08:43

Jean Scurtu scrie:Poate ca e adevarat ce se zicea acasa : "Cine a invatat la rusi ,nu poate gandi ca Bush"!!!

Jean Scurtu
Dapăi şi să faşi....Io mi-s moldovian, şÃ® aişi am crescut. Di mic, cînd mî duşiam la Prut, vidiam pi mama Rusia. Maaari bucurie mai era atunşia. Amu, ca am mai crescut o ţîrî, m-am dat cu viestul.... De, aşea-i romanu', mai îlis moldovianu, ca aişia-i saraşie mare. Intrebarea ar hi, da' ma primeşti vestul, sau şuguie cu mini? Dapai, daca ma primeşti, şi-o sî fac eu amu?... Eheee, dragii mosului... spunea poetul:
E UNUL CARE CANTA MAI BINE DECAT MINE?/ CU-ATAT MAI BINE TARII, SI LUI CU-ATAT MAI BINE/ APUCE INAINTE S-AJUNGA CAT MAI SUS/ LA RASARITU-I FALNIC SE-NCHINA AL MEU APUS...

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 31 Oct 2004, 10:05

Prieteni, eu ma lovesc la Valcea de reminiscentele comunismului la fiecare pas. De aproximativ patru luni ma lupt cu cei de la AJVPS si cu relatiile lor facute pe la vanatori cu fel de fel de "grei" de pe la Bucuresti. Varul directorului AJVPS Valcea este prin Ministerul Culturii si Culteleor si umbla mai tot timpul in dreapta lui Nastase. Singura solutie sa pot face ceva este prevederea statutului AJVPS, care spune ca la cererea a 1/3 din membri vanatori si pescari se poate intruni Adunarea Generala(organ suprem de conducere in AJVPS) in sesiune extraordinara. Am dat drumul la niste liste pentru a aduna semnaturi de la pescarii platitori de permise si actiunea aceasta este in plina desfasurare. Imi trebuie cam 1.300 de semnaturi... Sunt sigur ca daca faceam asta in Ardeal aveam mai mult succes. Am demonstrat, pe parcursul celor patru luni, atat prin ziare cat si la un post local de televiziune, unde sunt invitat in permanenta, ca AJVPS-ul gestioneaza defectuos banii din cotizatii si, coroborat cu faptul ca Valcea este judetul cu cea mai mare intindere de apa chioara ( dupa Tulcea), sper ca am constientizat pescarii. In scurt timp voi vedea daca oamenii au inteles ca altcineva, decat Ion Antonescu (dir. AJVPS), trebuie sa se ocupe de problemele lor. Daca voi reusi sa scap de relicva asta comunista cu relatii mai peste tot, voi propune initierea unei proceduri de separare a vanatorilor de pescari, insa am nevoie si de ajutorul si de sfaturile voastre. Pentru ca Valcea, judet rosu, s-a transformat intr-un fel de stat in stat, in care nimeni nu indrazneste sa scoata nici un cuvant despre AJVPS (pentru a nu fi exclus), abia am reusit sa intru in posesia unui statut pentru a vedea cum pot, legal si statutar, sa scap de dictatorul Ion Antonescu, asa ca m-ar ajuta mult orice fel de informatie pe care mi-o puteti da. Va multumesc pentru dialog.

Scrie răspuns