Mi-a intrat odata pe un slider ( ...binenteles ca ii schimbasem ancorele) o stiuca...si incep sa ma lupt cu ea. Eu trageam la mine...stiuca la ea ( ..si acum sunt canvins ca uneori , nu stiu cum, apuca parca si cu mainile de fir k sa-si traga slider-ul din gura..in fine).....Dupa ce m-am luptat ceva timp, mai exact cam cat tin stirile de la pro tv de la ora 5, deodata PACK......firul se slabeste. Incep sa mulinez...si mulinez....mulinez.... stiuca imi luase vreo 300 de m de fir( dadeam cu o mulineta de crap pe un bat de 1,8m...) Aveam totusi ceva inca in carlig , dar nu stiam ce. Cand imi ajunge firul langa puntea navei de pe care pescuiam, punte inalta de 7m , imi bag miciocul in apa ( a carui coada avea 7,5m) si scot ce era agatzat de slider. ........era proteza dentara a stiucii. M-am uitata atent la ea , mirat de faptul ca totusi cedase.....cand colo am vazut pe interior scris MADE IN CHINA. Cu siguranta folosea si un adeziv tot din china. .....Bai, unde au ajuns si " chinejii' astia

Nu ne ramane decat,
ca atunci cand eliberam o stiuca, sa o spalam la dintzi cu pasta de dintzi, dar atentzie

cu pasta de dintzi pt stiuca.
P.S: Daca ajungetzi sa pescuitzi in delta la Holbina, veti gasi esuata nava de pe care am pescuit eu. Insistati pe langa ea...pun pariu ca stiuca si-a schimbat proteza