Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ranga
- veteran

pescar94 scrie:ranga eu zic sa iti bei linistit(a) cafeaua si sa nu te bagi in seama singur ca nu e frumos,nu iti convine nu raspunde,si apropo nu te.a obligat nimeni sa comentezi
Mai
ally , tocmai asta fac. Imi beau cafea linistit si ma amuz de tine.
Hai sa ne aducem aminte cine este actualul user
pescar94:
ally scrie:
"Cum au spus multi care au scris pe acest topic ..DA stiuca isi schimba dintii periodic 1 data pe luna sau o data la 2 luni.Am prins stiuca cu dinti lipsa sub care cresteau altii sau cu dinti cariati:O nu glumesc mi'am facut cruce cnd am vazut dinti cariati ma refer la masele"
Nici acum nu m-a obligat nimeni sa comentez(asta chiar ar fi culmea) dar nu m-am putut abtine.
Sa pun si link-ul cu pozele copiate de la un user de pe alt forum si puse de tine aici pretinzand ca este trusa ta?
Hai mai
ally din Campulung....pe cand un nou cont?
-
ranga
- veteran

Eu cred ca cel mai bine ai incerca sa dai cu noua periuta Colgate, ai avea mai multe sanse. Stiucile vor fi multumite ca scapa de carii si vor zambi larg cand te vor vedea pe malul baltii.
Astept cu maxim interes noul nick pe forum. Presimt ca ne distram copios. Ai potential.
-
pescar94
- senior

Pai am potential,decat ca tine ipotent:)..hai las'o asa ca nu am chef de cearta cu nimeni:)
-
pescar94
- senior

Vezi.ti de pescuitul tau ,eu de al meu:)
-
ranga
- veteran

pescar94 scrie:Pai am potential,decat ca tine
ipotent
..hai las'o asa ca nu am chef de cearta cu nimeni:)
Stai ma usurel ca nu ma cert cu tine.

Dialogam si noi ca oamenii, pai nu ? Ia spune'ne, ai luat pasta de dinti pentru stiuci?
Apropo , si io-s la fel de natang si nu stiu ce inseamna
ipotent . Poti sa detaliezi? E vreun soi de vobler sau vreo firma de grip-uri? Sa nu zici ca vine de la
iMpotenta ca-mi tai venele, nu alta. Ale dracului cuvinte ce seamana intre ele...dar nu rasare.
Totusi, la ce nick-name te-ai gandit ?
-
ranga
- veteran

Hai ca am o scurta pauza si trebuie nitel amuzament:
ali
Membru activ
Mesaj Privat
Din: Campulung muscel,Arges
Inregistrat: 16-11-2010
Postari: 38
sall sunt nou pe forum si vreau sa va spun ca am fost in wekendu asta in delta pe razelm si am prins foarte bine(stiuca) in ciuda mitului cu schimbarea dintilor la stiuca..din contra ea mananca mult mai bine decat atunci cnd are dinti pentru ca sta nemancata pana ii cresc maselele si dupaia nu'ti vine sa crezi ca este atata stiuca in acel lac,canal pe care pescuiesti ,pt mai multe detalii despre naluci fir ..si altele lasati un post si va raspund
Io stau si ma intreb cum se poate intampla una ca asta. Acum 1an mancai stiuca pe paine si dintr-o data nu mai stii nimic. Iti mai aduci aminte de ifosele tale de pscar desavarsit in care dadeai sfaturi pertinente la tot ce'ti iesea in cale?
Pai vezi mai ally, cum sa te las eu asa sa-i zapacesti pe oamenii astia ? Io-s obisnuit cu tine dar sincer n-as vrea sa ajunga si ei sa se obisnuiasca.
-
anem
- veteran

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
kingofbeasts
- veteran

-
pescar94 scrie:Pai am potential,decat ca tine ipotent:)..hai las'o asa ca nu am chef de cearta cu nimeni:)
uite asa constat eu ca-mi pierd vremea dand sfaturi cui nu merita .
par atat de naivi si necajiti incat nici nu-ti vine sa-i iei peste picior cand vezi ce scriu; ca ulterior sa constati ca, desi la capitolul "utilizarea materiei cenusii" au restante, cand e vorba de aruncat cu vorbe grele sunt primii

-
ranga
- veteran

Din ciclul "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere" - serialul "Obsedat de dinti"
ali
Membru activ
Mesaj Privat
Stiuca isi schimba dintii periodic fiind tociti sau chiar rupti(am gasit dinti cariati) crescand'ui altii noi ,in acel timp (dimineata ma refer) nu prea manaca decat foarte dubios in schimb spre seara te uimeste agilitatea si pofta ei de mancare.
(pentru cine nu stia, dintii stiucii cresc dimineata)
ali
Membru activ
Mesaj Privat
Uite stiu asta de la un veteran al pescuitului de stiuca Domnul Varsan(din delta) in general stiuca isi schimba dintii in acea perioada in care luna isi schimba forma de la semiluna la luna plina adik o data cam la 1-2 luni..poti sa te uiti la solunarul de la aventuri la pescuit si acolo vezi cu luna plina..dak vrei sa discutam mai multe baga id.mess ally_yo2008 sau dak nu vb pe forum cu multa placere
ali
Membru activ
Mesaj Privat
Pentru filica,am prins stiuca pe luna plina caruia cnd am bagat spitu in gura ei sa'i scot ancora i s'au rupt 2-3 dinti din lateral(canini nush cum sa le zic)si m'am uitat atent de unde au cazut .Am vazut acolo alti dinti foarte mici cre cresteau sub cei vechi
ali
Membru activ
Mesaj Privat
Nu sunt prea familiarizat cu dentitia stiuci ..am doar 16 anisori(intelege'ma)
Dupa ce le-a dat clasa la toti cu iexplicatii care mai de care, vine cu o noua intrebare:
ali
Membru activ
Mesaj Privat
Daca unu dintre voi stie sa'mi zica:este adevarat ca primavara sau mai bine spus iarna tarziu stiuca nu prea manaca?astept raspunsurile voastre mersi anticipat
Ally, schimba naibii nick-ul ca iar ai dat gres.

-
ranga
- veteran

kingofbeasts scrie:
uite asa constat eu ca-mi pierd vremea dand sfaturi cui nu merita .
par atat de naivi si necajiti incat nici nu-ti vine sa-i iei peste picior cand vezi ce scriu; ca ulterior sa constati ca, desi la capitolul "utilizarea materiei cenusii" au restante, cand e vorba de aruncat cu vorbe grele sunt primii

Eu nu m-am suparat. Il stiu de ceva vreme si am vazut cate poate posta intr-o singura zi. Pe un topic da sfaturi(ce vede si el ca scriu altii) si pe altul cere.
Era un topic intitulat "o naluca intre vobler si oscilanta" . Apare acolo si scrie ca el foloseste salmo slider si rapala si le recomanda tuturor dar dupa ce le cumpara sa le schimbe ancorele. Apoi deschide topic si intreaba despre salmo slider, daca a pescuit cineva si intreba daca sunt bune. Asta dupa ce tocmai el le recomanda.Cateodata aveam impresia ca face misto de noi.
Rasu'-plansu' cu generatia asta...
Hai ca am ras destul. Cum deja este obisnuit, o sa apara sub alt nick. Primul lucru pe care-l scrie o sa fie invitatie pe Budeasa. Restul e can-can.