Adio Dridu! uichendul trecut 26-27Septembire

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Oct 2009, 18:52

Nu ma mira.Ma astept ca in anii urmatori si in zona Sibiului sa se intample la fel.Ceva semne sunt deja.Era rau cu rau(asociatzii)dar parca e mai rau fara.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 02 Oct 2009, 19:46

http://www.youtube.com/watch?v=kKlCq7-sLc4

SE POATE VEDEA SI O MASINA DE POLITIE IN IMAGINI!!!! PROBABIL DADEAU SI EI LA "PESTE"!!! DE LA ANUL NU IMI MAI FAC PERMIS, DAU BANII DEGEABA!!!

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 02 Oct 2009, 20:56

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 02 Oct 2009, 21:23

blackmamba scrie:Uitati -va si aici:

http://www.bursatransport.ro/main/artic ... zilei.html
maiculita!!organele,ce fac organele??

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Oct 2009, 22:18

eu mi-as fi folosit altfel telefonul in asemenea situatie.
faza.1 poza si filmulet scurt cu cat mai multe numere de inmatriculare auto mai ales al masinii de politie, plus imagini cu flagrantul.
faza2. apel la 112 dintr-un loc mai retras pentru a anunta desfasurarea infractiunii de braconaj impinsa la extrema de genocid
faza 3. suna un prieten cu acces instant la net pentru numere telefon televiziuni.
faza 4 . apel la toate televiziunile pentru a raporta desfasurarea unei infractiuni sub ochii autoritatilor pasive(care in loc sa ceara intariri si sa intervina participa si ele sau privesc pasive)
faza 5 apel la DNA pentru ca un echipaj de politie care sa nu ia nici o masura la un flagrant care se desfasoara sub ochii lor sigur e corupt daca nu mai grav , coautor.
ps. Ilie musca-ti limba si baga la cap daca e cazul sa sti ce tre sa faci. daca nu poti da sfoara in tara la telefon si pe forum , ca pentru asa ceva las pe birou invoiere si demisie (semneaza sefu ce vrea) s-am fugit la locul faptei.

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 03 Oct 2009, 07:18

degeaba aduci si televiziunea si pe dracu daca e nevoie ca nu ai sa vezi vreunul la puscarie.
cel mult de ochii lumii vreo amenda de cateva zeci de lei si atat ,si aia ramane neplatita.
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 03 Oct 2009, 10:07

stiti cumva cite din dosarele penale, deschise pt braconaj s-au incheiat cu NUP? va zic eu...toate;)
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 03 Oct 2009, 10:26

n-ati prins ideea
repetitia-i mama invataturii
am convingerea ca dupa mai multe episoade in care se repeta procedura descrisa mai sus(cu atat mai mult cu cat astfel de sesizari vor fi facute de tot mai multi oameni simultan care vor inrosii cu timpul liniile 112)nu vor ramane neauuzite. se mai gandesc unii ca odata la 4-5 ani mai sunt si alegeri.
ca exemplu amintesc numai taxa pg care s-a scos in momentul in care tot mai multi au inceput sa faca scandal pe unde au putut(forumuri,bloguri, youtube, www-uri media etc.)
daca nu ne facem auziti nu ne baga nimeni in seama.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 03 Oct 2009, 10:28

nu ne intereseaza un rezultat fulminant la o singura actiune ci suma rezultatelor de la mai multe actiuni. asta pe principiul "copilul care nu plange nu capata tata(san)"
nu uitati ca scandalul public e cea mai buna reclama (au fost imparati care au zis "dati poporului paine si circ ") si daca-i bal atunci bal sa fie pan' la capat

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Oct 2009, 20:10

din pacate astfel de imagini pt mine sunt banale,
pe Olt ele sunt din ce in ce mai dese in ultimii ani.
pt cine e interesat pot sa ii arat destule imagini cu astfel de intamplari.

repetitia-i mama invataturii
am convingerea ca dupa mai multe episoade in care se repeta procedura descrisa mai sus(cu atat mai mult cu cat astfel de sesizari vor fi facute de tot mai multi oameni simultan care vor inrosii cu timpul liniile 112)nu vor ramane neauuzite. se mai gandesc unii ca odata la 4-5 ani mai sunt si alegeri. ..............
daca nu ne facem auziti nu ne baga nimeni in seama.
nu ne intereseaza un rezultat fulminant la o singura actiune ci suma rezultatelor de la mai multe actiuni. asta pe principiul "copilul care nu plange nu capata tata(san)"
nu uitati ca scandalul public e cea mai buna reclama
o gandire foarte sanatoasa,
stima mea domnule pt gandirea si opiniile exprimate mai sus
din pacate cei mai multi nu vor sa priceapa lucrul acesta,se limiteaza la a se lamenta ca nu se face nimic in acest sens si ca nu are rost sa te lupti,dar este cat se poate de gresita aceasta gandire.

kingofbeasts, cred ca ai sintetizat cat se poate de bine ce ar trebui sa gandeasca si sa faca un umil pescar in zilele noastre.
ilie scrie:Era rau cu rau(asociatzii)dar parca e mai rau fara.
esti cat se poate de nostalgic,ca sa nu spun altfel. :wink: :lol:
te intreb si eu : - ce le opreste pe acele asociatii sa intreprinda ceva pt ca astfel de lucruri sa nu se mai repete sau sa se intample??
nu te obosi,iti spun eu, NIMIC :evil:

Scrie răspuns