Actiune de ecologizare la Cluj-Napoca

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Stai jos
utilizator constant
utilizator constant

Re: Actiune de ecologizare la Cluj-Napoca

Mesaj de Stai jos » 13 Mai 2014, 17:10

gg...sau ceva

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Mai 2014, 21:42

semlecangheorghe scrie:
Oricum ar fi...nu vad de ce ar trebui sa fie cineva indignat ca vezi doamne s-a incalcat legea??Vine Tavi cu acel comunicat ANPA cum ca pstravul e prohibit pina in 30 mai...ok...dar astia vin cu sigla ANPA pe afisul oficial de concurs..

Legile se publica in Monitorul Oficial, nu pe facebook, nici pe afise de concurs.
Iar legea ( ordinul 83/2014) spune ca pana in 30 mai nema pescuit.
Comunicatul ANPA clarifica ca nici pastravul nu poate fi pescuit pana in 30 mai, conform...legii.
Legat de sublinierile tale cu rosu:
Organizatorul a decis ca la acest concurs sa puncteze cleanul si bibanul, vezi anuntul oficial de concurs :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Mai 2014, 05:08

Si tot asa poate decide sa nu puncteze la o adica.. :mrgreen:
Cat despre interpretarile anpa asupra ordinului 83 ,eu nu le-am gasit nicaieri inM.O.Ordinul este ,insa doar atat..

Ordinul ala despre care ziceai chiar tu in persoana ca ar fi putut fi exprimat mult mai clar.Poate ca din cauza exprimarii foarte concise,exacte si clare anpa se poate juca cu nervii nostrii..da' legea e lege..trebe respectata.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Mai 2014, 07:03

semlecangheorghe scrie: Cat despre interpretarile anpa asupra ordinului 83 ,eu nu le-am gasit nicaieri inM.O.Ordinul este ,insa doar atat..
poate nu ai cautat bine... 8)
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Mai 2014, 07:50

No bine,cum zici tu...

.

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 14 Mai 2014, 09:55

A se citi titlul topicului cu ATENTIE :twisted: - Actiune de ecologizare la Cluj-Napoca :evil: -(pescuit,braconat,japca,curentat,concurs "oficial") :wallbash: :censored: :fluch :lol1: :elkgrin: :mrgreen:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Mai 2014, 16:47

Mesajde Tavi » Lun Mai 12, 2014 12:22 pm

.......Nu suntem toti egali in fata legii?

Nu Tavi,nu santem..Tocmai vorbeam cu cineva venit din capitala..O ras de noi cu ''prohibitia''...O zis ca asa abundenta de peste salbatec si de icre nu o vazut niciodata pe tarabele de la nush ce piata de peste din Bucuresti..

Adica e exact cum am zis...anpa o inlaturat orice obstacol din calea braconierilor..ca doar ..legea e lege..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Mai 2014, 07:19

Aduci in mod repetat in discutie lucruri fara legatura cu subiectul, faci niste comparatii fortate si tragi concluzii aberante.
Mai citeste o data la ce m-am referit cand am spus egalitate in fata legii:
"Nu suntem toti egali in fata legii?
Daca merg pe logica ta, eu, tu sau orice alt pescar de ce nu am voie sa fac o populare si sa pescuiesc C&R? Ca nu e concurs sau ca nu am pile la ANPA?"
E clar? vreau si eu sa pescuiesc in aceasta perioada pe un habitat natural in aceleasi conditii ca si concurentii de la CJ: fac o populare, C&R.
Am voie sa fac asta? Evident nu.
Dar concurentii de la acel concurs au voie, conform celor spuse de organizatori au "derogare" dar doar pentru concurs, pentru antrenamente nu. :lol:
Intr-un mod miraculos, conform unor hartii pe care le au organizatorii dar nu vor sa le arate, legea se suspenda doua zile, pe sectoarele de concurs si pentru concurenti...
Apropo, conform acelor hartii misterioase, pot pescui si eu C&R pe Somesul Mic in 24-25 mai? in afara sectoarelor de concurs, binenteles, bag si eu cativa pesti si doar pe aia ii prind si ii eliberez. Sau ma vor salta jandarmii si sinspectorii ANPA prezenti la eveniment?
Sau hartia da acest drept doar celor care se inscriu in concurs? Sau e voie doar pe acele sectoare?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mai 2014, 07:59

Tavi scrie:Aduci in mod repetat in discutie lucruri fara legatura cu subiectul, faci niste comparatii fortate si tragi concluzii aberante.
Mai citeste o data la ce m-am referit cand am spus egalitate in fata legii:
"Nu suntem toti egali in fata legii?
Daca merg pe logica ta, eu, tu sau orice alt pescar de ce nu am voie sa fac o populare si sa pescuiesc C&R? Ca nu e concurs sau ca nu am pile la ANPA?"
E clar? vreau si eu sa pescuiesc in aceasta perioada pe un habitat natural in aceleasi conditii ca si concurentii de la CJ: fac o populare, C&R.
Am voie sa fac asta? Evident nu.
Dar concurentii de la acel concurs au voie, conform celor spuse de organizatori au "derogare" dar doar pentru concurs, pentru antrenamente nu. :lol:
Intr-un mod miraculos, conform unor hartii pe care le au organizatorii dar nu vor sa le arate, legea se suspenda doua zile, pe sectoarele de concurs si pentru concurenti...
Apropo, conform acelor hartii misterioase, pot pescui si eu C&R pe Somesul Mic in 24-25 mai? in afara sectoarelor de concurs, binenteles, bag si eu cativa pesti si doar pe aia ii prind si ii eliberez. Sau ma vor salta jandarmii si sinspectorii ANPA prezenti la eveniment?
Sau hartia da acest drept doar celor care se inscriu in concurs? Sau e voie doar pe acele sectoare?

Mda, concluzia ca esti rupt da realitate..este ''aberanta''....Hai ca mai imi pierd timpul cu tine oleaca..
Unde am spus eu cele de mai sus??Aaaa....asa vezi tu lucrurile in imaginatia ta bolnava..Uite ce am zis eu ,in esenta..

Am zis ca,de ce va legati de baietzii astia ,cand chestii la fel de discutabile d.p.d.v.legal,daca nu chiar mai mult, se intimpla sub nasul unora dintre voi(mai exact popularea cu specii alien chiar sub nasul unora dintre voi)

Unde am sustinut eu ca acest concurs este perfect legal??

Daca am zis ca ordinul 83 are serioase probleme de interpretare(tu insuti ai recunoscut ca''...putea fi exprimat muuult mai clar''..inseamna automat ca,concursul este legal??

In plus toti care a-ti deviat pe subiectul concursul legal sau nu'' santeti oftopic ,clar,deoarece subiectul il da chiar titlul ''actiune de ecologizare''..asa ca nu ma acuza tu pe mine de oftopic ca ai fost primul care vezi doamne ai felicitat ,duppa care ai aruncat pastila..
''iLEGAL''---aia populeaza,pescuiesc,elibereaza,si nu se pescuieste inca o saptamana,num' bine sa se mai acomodeze pestele..

PERFECT LEGAL-stringem bani de la pescari zicand ca populam cu salau,pentru ca ulterior populam cu pastrav intr-un loc secret unde pescum doar noi,pe motiv ca ''protejam ''pestii...

Halal moralisti de carton v-ati gasit, tu cu Sorin..

Daca vrei sa pescuiesti du-te ca oricum nu te controleaza nimeni,pe la noi de exemplu unii se lauda cu peste 20 de somni prinsi in prohibitie din care cota parte merge la cine trebuie..

Daca ai coaie si cunosti legile asa de bine,de genu' asta de ilegalitati ar trebui sa te legi ai curajul sa te duci sa le bagi alora sula-n coaste sau aici pe tastatura esti erou de internet mare aparator al legilor??

Unde am

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Mai 2014, 08:19

Gigi, ai scapat pe langa subiect din nou si din pacate nici nu intelegi ce vorbim aici....
Vorbeam cu ULK, nu cu tine, cand am spus "dupa logica ta" ...tu te-ai bagat in vorba iar acum ma intrebi cand ai spus tu aia... :roll:
Plus atacuri la persoana si subiecte fara legatura...asta e gigizarea topicului, m-am plictisit.
Daca moderatorii considera off topic discutia despre legalitatea concursului se poate face split, pe topicul asta ii felicitam pe baieti pentru ecologizare si pe cel nou discutam despre lege.
PA!
Deci revenind la ale noastre, respectiv egalitatea in fata legii, repet intrebarea, poate ma lamureste cineva
cum pot pescui legal eu sau orice alt pescar pe un habitat natural in prohibitie?
Exclud varianta ma duc ca nu ma prinde nimeni, eu vreau sa pescuiesc linistit si sa respect legea. Anul asta mi-am anulat traditionala deschidere la pastrav pentru ca s-a modificat legea.
Deci? Astept sa organizeze careva un concurs si sper sa prind locuri? sau cum ?
Musca 13

Scrie răspuns